Jak to řešit??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.22 16:34

@Mariane.B jak prvnaka??🤔 radsi se zeptam jestli je to hezky nebo jestli sem tp zase posr…a mit cas to udelat od znova nez poslouchat ze sem negramot.. a prave proto ze je celou tridou schazovan nema sebevedomi tak mu mozna chybi trosky podpory a chvala… ono taky hodne dela to kdyz pani ucitelka deti oslovuje zdrobnelinama a na syna,,Petře" 8o to je taky detinske ze?

• Citovat
  • Upravit
9880
20.1.22 16:40
@Anonymní píše:
@Mariane.B jak prvnaka??🤔 radsi se zeptam jestli je to hezky nebo jestli sem tp zase posr…a mit cas to udelat od znova nez poslouchat ze sem negramot.. a prave proto ze je celou tridou schazovan nema sebevedomi tak mu mozna chybi trosky podpory a chvala… ono taky hodne dela to kdyz pani ucitelka deti oslovuje zdrobnelinama a na syna,,Petře" 8o to je taky detinske ze?

v 11 letech toto je dětinké, ale spíš bych řekla od tebe, že ho vidíš malého. Mě kluk říkál, jak která holka, kteremu poslaal psaní a který dostal první pusu.. Myslím v jejich třídě, kdyby některý, řešil nakreslený obrázek, a nebo, že mu neříkají Petříku, že asi to ok nebylo, spíš bys ho měla trochu.. Myslím, že i ty se k tomu stavíš, tak, že ho malinko,, utlačuješ,
ale soudit nebudu, taky jsem původně myslela, že mluvíme třeba o druhé třídě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65118
20.1.22 16:43

Ona je taky otázka, jestli to bylo úplně tak, jak to říká. Máš to jen od něj, ne? Mám zkušenosti, že si děcka občas hodně přibarvují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.22 16:48

@vokishka a proto ziitra si jdu promluvit s pani ucitelkou a zjistit co a jak bylo…jezisi kriste me tee vubec nejde áe o nejaky obrazek ale stavit ho pred tabuli aby zpival pred celou tridou a pak se ptat deti na znamku co by mu dali?? to je v poradku jo?

• Citovat
  • Upravit
65118
20.1.22 16:52
@Anonymní píše:
@vokishka a proto ziitra si jdu promluvit s pani ucitelkou a zjistit co a jak bylo…jezisi kriste me tee vubec nejde áe o nejaky obrazek ale stavit ho pred tabuli aby zpival pred celou tridou a pak se ptat deti na znamku co by mu dali?? to je v poradku jo?

no to právě říkal on., uvidíš, co řekne učitelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.1.22 16:54
@Anonymní píše:
@Mariane.B jak prvnaka??🤔 radsi se zeptam jestli je to hezky nebo jestli sem tp zase posr…a mit cas to udelat od znova nez poslouchat ze sem negramot.. a prave proto ze je celou tridou schazovan nema sebevedomi tak mu mozna chybi trosky podpory a chvala… ono taky hodne dela to kdyz pani ucitelka deti oslovuje zdrobnelinama a na syna,,Petře" 8o to je taky detinske ze?

Oslovení Petře je náhodou moc hezké. Já měla Petra mezi top 5 a určitě bych mu říkala i Petře. Ne pořád Péťo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.22 16:55

Kazdopadne vam vsem dekuji za vas nazor ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.22 16:56

@Russet to sice ano.. ale taky jakto vypada taky by mi to trosku vadilo kdybych jako dite vnimala ze ma spoluzaky vola Adelko Andulko a na me Petre :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3459
20.1.22 16:58
@Mariane.B píše:
Jedenáctileté dítě je prakticky v pubertě, rozhodně se učitelky neptá, jestli má hezký výkres. Přijde mi to jak od prvňáka.
:lol: přijď někdy podívat na ZŠ. Ptají se i devataci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.1.22 17:05
@DanielaD píše:
tobě se líbí toto chování učitelky a třídy? Jak bys reagovala ty, kdyby šlo o tvé dítě?

Chování učitelky ne, chování třídy mi prijde v normě. Kdyby šlo o mé dítě, zašla bych za učitelkou a zeptala se jí na její verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
20.1.22 17:09

K oslovování, zažila jsem to na ZŠ sama. A opravdu není dítěti příjemné,. když všechny holky jsou Terezky, Janičky, Moničky, Michalky a já jediná byla třeba Zora místo Zorky. A věřte, že je to nepříjemné jak prvnakovi tak devatakovi.

A že se 11 leté dítě na názor učitelky na obrázek, je opravdu naprosto normální. Ptají se i prvaci na SŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.22 17:10

@terien to mam taky v planu je jasne ze nedam jen na syna.. áe jsem rada ze nejsem jedina komu todle chovani neprijde normalni

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.22 17:10

@roba18 Dekuji ☺️️

• Citovat
  • Upravit
53518
20.1.22 17:13
@roba18 píše:
K oslovování, zažila jsem to na ZŠ sama. A opravdu není dítěti příjemné,. když všechny holky jsou Terezky, Janičky, Moničky, Michalky a já jediná byla třeba Zora místo Zorky. A věřte, že je to nepříjemné jak prvnakovi tak devatakovi.A že se 11 leté dítě na názor učitelky na obrázek, je opravdu naprosto normální. Ptají se i prvaci na SŠ.

A co teprv, když tě oslovují jménem mámy (neboť mámu taky učka učila). Ne střední škole jsme měli výtvarku jen první rok a v životě by mě nenapadlo se kantorky zeptat, jak se jí to líbí. Poznala jsem to na výrazu tváře sama. Když se můj výtvor objevil na výstavce, tak to byl pro mě důkaz, že je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
20.1.22 17:18
@Russet píše:
A co teprv, když tě oslovují jménem mámy (neboť mámu taky učka učila). Ne střední škole jsme měli výtvarku jen první rok a v životě by mě nenapadlo se kantorky zeptat, jak se jí to líbí. Poznala jsem to na výrazu tváře sama. Když se můj výtvor objevil na výstavce, tak to byl pro mě důkaz, že je to OK.

Na střední se třeba ptají na informatice, když se učí s grafickým programem. Jestli je to pěkné, jestli je to dobrý nápad. Prostě se děti/studenti ptají, když si nejsou jistí. Nic špatného na tom není. A jak se říká… Nejsou hloupé otázky, jsou jen hloupé odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí