Jsem líná

Anonymní
30.12.21 20:58

Jsem líná

Jako veš.. nepoznávám se, jsem nějaká unavená. Padla na mě únava jako blázen. Vždy jsem byla ten člověk který vstal okamžitě na první budík bez problému, teď vstávám na několik a stále je odkládám, vstávání z postele mi zabere třeba 20-30 minut. Dopoledne funguji, protože musim. Nikdo jiný to za mě neudělá, ale jediné na co se těším je až bude odpoledne a já si konečně budu moct odpočinout, padne odpoledne a společně s tím na mě i neskonalá únava. Lehnu do postele a okamžitě spím, nebo zkratka jen ležím a nejsem schopná čehokoliv. Když si z toho udělám trochu srandu, i když se mi chce na záchod tak to odkládám tak dlouho dokud to není fakt akut :mrgreen: dám si budík na odpoledne na pátou, kdy mívám další nutnosti na homeoffice (od sesti) s tím že vím že vstavani mi zas zabere hroznou dobu. Takhle líná jsem nikdy nebyla :zed: každý ráno chodím na procházky kvůli zařizování cca 6km kvůli věcem do kanclu. Odpoledne mívám prave volno a večer home office přes PC. Přítel je naštvaný že cely odpoledne pracuju a izoluju se a Proč si práci nevezmu k nemu aspoň, prijdu si trapně. Kdyby věděl jaká je pravda.. že odpoledne tu práci vlastně nemám. Zkoušela jsem to překonat s tím že si prostě nelehnu, ale budu dělat věci do práce, nebo domácí práci doma, nějak se zaměstnám ale padne na mě taková únava, že se mi zavírají oči, zívám. Je to taková věc na kterou se jedinou těším přes den.. je mne to vcelku trapné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
30.12.21 21:12

A nejsi těhotná? Já sem normálně celkem akční, ale jak sem otěhotněla, tak v tom začátku sem usínala, kudy sem chodila, bylo to hrozné, úplně nepoužitelná, to byl asi takový prvni příznak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 21:15
@Kriss Tina píše:
A nejsi těhotná? Já sem normálně celkem akční, ale jak sem otěhotněla, tak v tom začátku sem usínala, kudy sem chodila, bylo to hrozné, úplně nepoužitelná, to byl asi takový prvni příznak :D

Nene to určitě nejsem :)

• Citovat
  • Upravit
18148
30.12.21 21:15

Tak jedině nebýt doma. Najít si nějaké aktivity venku. A to spíš normálně i v noci? Když prospíš odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
30.12.21 21:18

Mas podle me malo decka..dopln vitaminy a snad bude lepe..rozhodne si ale zajdi k pl na krev!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 21:18
@bigl píše:
Tak jedině nebýt doma. Najít si nějaké aktivity venku. A to spíš normálně i v noci? Když prospíš odpoledne?

Ano, normálně i v noci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.21 21:19
@Tykaja píše:
Mas podle me malo decka..dopln vitaminy a snad bude lepe..rozhodne si ale zajdi k pl na krev!:)

Děkuju za tip! :kytka: Déčko mě ani nenapadlo :zed:

• Citovat
  • Upravit
1026
30.12.21 21:31

Určitě na krev, může to být i štítná žláza, borelioza, mononukleoza, málo vit. D, málo železa…cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 21:36
@annasmyc píše:
Určitě na krev, může to být i štítná žláza, borelioza, mononukleoza, málo vit. D, málo železa…cokoliv

Tyjo… tak tohle mě vůbec nenapadlo. Myslela sem si že na mě padla nějaká lenost nepřekonatelná. Dekuju moc. Hned po novém roce se stavím u praktika.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.21 21:55

Ja jsem takhle prozila skoro celou stredni skolu a pak jsem zacala mit depresivni sklony a panicke ataky. Tak pozor na to, zvysena spavost muze znamenat i spojistost s psychickymi problemy. Kazdopadne urcite odber, stitka, vit D, zelezo zkontrolovat.

• Citovat
  • Upravit
27667
30.12.21 21:56

Co štítná? tam je neskutečná lenost za kterou člověk nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 21:58

Jo a p. s. neprojdes mi lina, ale unavena a to je celkem podstatny rozdil..

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
30.12.21 22:02

Jsi unavená a to není trapné. Nemáš nějaké duševní trable? Nejsi třeba zdrchaná prací, monotonní život? Tma venku? Tohle dělává i psychika.

• Citovat
  • Upravit
14210
30.12.21 22:05

Mám to stejně, taky klidně prospím odpoledne a v noci pak spím taky.
Ale já tedy odpoledne nemám volno, měla bych pracovat. Když si nelehnu, tak samozřejmě nespím, ale když mám práci hotovou a pustím si třeba film, tak u toho okamžitě spím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 22:09
@Anonymní píše:
Ja jsem takhle prozila skoro celou stredni skolu a pak jsem zacala mit depresivni sklony a panicke ataky. Tak pozor na to, zvysena spavost muze znamenat i spojistost s psychickymi problemy. Kazdopadne urcite odber, stitka, vit D, zelezo zkontrolovat.

Souhlasim, mam stejnou zkusenost. Mne to zacinalo usinanim vsede behem dne, pak jakoby neurologicke potize, obtizna chuze, pak jsem ani nemohla stat. A za vsim bylo pretizeni, psychicke problemy, prisly i panicke ataky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová