Nechci tu být

30.12.21 20:15

Jak bezbolestně umřít??

Je mi 21let a nechci tu být…nechci existovat…co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
30.12.21 20:16

Nebylo by lepší najít nějakého odborníka když máš problémy?? Tohle co píšeš není řešení. Všechny problémy se dají řešit, hlavně neudělej nějakou hloupost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.12.21 20:17
@verusinkaa píše:
Je mi 21let a nechci tu být…nechci existovat…co mám dělat?

Obrať se na linku důvěry.

https://psychoportal.cz/linky-duvery/

Svěř se někomu z rodiny s trápením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.21 20:22

@topazio rodina je to největší trápení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sierrablack
30.12.21 20:24

@verusinkaa Zkus reality shifting nebo tak

• Citovat
  • Upravit
529
30.12.21 20:26

Teď nedávno jsem slyšela o aplikaci NEPANIKAŘ. Koukni tam, určitě je jiné východisko! Jsi mladá a i když jsi momentálně psychicky v háji určitě se to dá řešit!!
Vše pěkné tě teprve čeká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
30.12.21 20:27

Jak víš, že když umřeš, přestaneš existovat? Taky to pak klidně může být ještě horší.
Tady ti nikdo neporadí, tady se udržují při životě i vegetativní stavy bez naděje na zlepšení, ale když se naučíš japonsky, tak tam mají příručky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.12.21 20:29

@verusinkaa Omlouvám se za hloupý dotaz. Ale proč si myslíš, že smrtí se vše vyřeší a bude líp? Co od ní čekáš? Nebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.21 20:31

@Kejm po smrti není nic, tudíž prostě odejdeš a je to vyřešené…pár dní budou někteří brečet, ale pak zapomenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.12.21 20:32

Babička vždy říkala, že sebevrazi nemůžou jít do nebe… Nevím proč, ale tohle mě utkvělo v paměti do teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.21 20:33

@werakla nebe neexistuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
30.12.21 20:33
@verusinkaa píše:
Je mi 21let a nechci tu být…nechci existovat…co mám dělat?

Příští rok se dockas

https://www.denik.cz/…ycarsko.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.12.21 20:39

@verusinkaa Netvrdím,že existuje. Píšu vzpomínku z dětství. Sama nejsem věřící, ale na tohle si prostě vždy vzpomenu při slovu sebevražda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.12.21 20:40

@verusinkaa to jsem si myslela do té doby než mi umřela babička. Došla se za mnou rozloučit a byl to jeden z nejsilnější zážitku v životě. V osobním životem jsem si prošla peklem a teď, o pár let později už vím, že vše v životě má nějaký smysl. I když to není hned vidět. Hlavní je to nevzdát! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.12.21 20:45

@verusinkaa já vždy myslela, že vzít si hodně prášků na spaní je taková ideální varianta. Do doby, než jsem omylem užila vysokou dávku bratrova léku na zklidnění. Jo, jako, usnula jsem. Ale to, co tomu předcházelo už zažít nikdy nechci. Skončila jsem na JIP, když mě ráno mamka nemohla probudit. Paradoxně o sebevraždě jsem předtím uvažovala několikrát, ale tehdy to byl opravdu omyl…ten večer jsme pomáhali naší fence rodit štěňata a jedno ze štěňat zůstalo a byla to má záchrana na další roky, kdy jsem ho nechtěla opustit.

Vím, že máš pocit, že nikomu chybět nebudeš, ale to rozhodně pravda není. Nevím, jakou máš rodinu. Já to doma měla nadivoko, ale minimálně moji mamku by můj odchod zlomil.

Jsou linky, kam se dá zavolat a poradit se. To, co včera a dnes vypadá neřešitelné, může být zítra už kravinou. V rámci celého života ten pocit beznaděje přijde několikrát, ale za nějaký to přemažou lepší dny, kvůli kterým je škoda to tu zabalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová