Já teda nejsem tak malá jako zakladatelka, mám 165cm a nějakých 54 kilo, ale všichni do mě hustí jak jsem hubená a pánev mám taky úzkou. A přesto jsem rodila třikrát přirozeně a docela v pohodě. První měl 4050g a 54cm, druhý 3500g a 52cm a třetí 3700g a 52cm. První dva porody v pohodě, druhý byl úplná brnkačka a ani tlačit jsem nemusela Třetí byl trošku těžší, ale nebylo to kvůli mým rozměrům A když jsem čekala druhého syna, doktor mi říkal že je na mě velký a že budu mít s porodem problémy, tak to se docela spletl Ono záleží na více faktorech. Nemůžeš se řídit ani tím, jak to měla tvoje mamka. Moje mamka měla třeba všechny porody těžké a dlouhé, a já v pohodě Takže těžko předvídat…
Já teda nejsem tak malá jako zakladatelka, mám 165cm a nějakých 54 kilo, ale všichni do mě hustí jak jsem hubená a pánev mám taky úzkou. A přesto jsem rodila třikrát přirozeně a docela v pohodě. První měl 4050g a 54cm, druhý 3500g a 52cm a třetí 3700g a 52cm. První dva porody v pohodě, druhý byl úplná brnkačka a ani tlačit jsem nemusela
Třetí byl trošku těžší, ale nebylo to kvůli mým rozměrům
A když jsem čekala druhého syna, doktor mi říkal že je na mě velký a že budu mít s porodem problémy, tak to se docela spletl
Ono záleží na více faktorech. Nemůžeš se řídit ani tím, jak to měla tvoje mamka. Moje mamka měla třeba všechny porody těžké a dlouhé, a já v pohodě
Takže těžko předvídat…