Jsem na dně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19886
28.6.11 19:52

Jsem na dně

Holky je tu někdo, kdo se marně pokouší o miminko a bez úspěchu? Značka CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2681
28.6.11 19:54
veve.m píše:
Holky je tu někdo, kdo se marně pokouší o miminko a bez úspěchu? Značka CAR

Ahojky veve..myslím že takových nás je tady opravdu hodně :cry: také mám PCO a snažení zatím marné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
28.6.11 19:56

Ahoj,já sice do CARu nechodím,ale snažíme se o mimčo už delší dobu a taky zatím bez úspěchu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
28.6.11 20:02

Holky, bohuzel nemuzu vedet, jak Vam je, jen bych chtela napsat ze teta meho pritele neotehotnela deset let… doktori ji rekli, ze ma nejakou divnou (nevim presne) delohu a ze plod se nikdy neuchyti… deset let s chlapama spavala bez antika a opravdu nic… ted, po deseti letech ma krasneho Skoro rocniho chlapecka a druhe na ceste!!!
Drzim vsem palecky!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
28.6.11 20:46
BaraDolezal píše:
Holky, bohuzel nemuzu vedet, jak Vam je, jen bych chtela napsat ze teta meho pritele neotehotnela deset let… doktori ji rekli, ze ma nejakou divnou (nevim presne) delohu a ze plod se nikdy neuchyti… deset let s chlapama spavala bez antika a opravdu nic… ted, po deseti letech ma krasneho Skoro rocniho chlapecka a druhe na ceste!!!
Drzim vsem palecky!!! :kytka:

Tak přesně tento případ je moje kamarádka. Po prvním porodu jí řekli, že byl zázrak, že otěhotněla a že další už rozhodně mít nebude. A má už 3 děti. Takže verdikt doktorů nemusí být vždycky konečný. Hlavu vzhůru a držím vám všem palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
28.6.11 20:54

Holky, jdu Vás jen tak nějak podpořit, protože mě se toto téma netýká, ale chci Vám napsat, že zřejmě opravdu funguje, že to přijde, když to člověk nejmíň čeká…já jsem otěhotněla během studií snad z jednoho styku ten měsíc…moje příbuzná se snaží otěhotnět už snad více než 10 let, zatím jim nic nepomohlo, ale my přesto doufáme, že jednou se něco stane a ono to přijde. A to samé přeji Vám, snažte se na to nemyslet a ono to přilítne jak blesk z čistého nebe, určitě jo, držím palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
28.6.11 20:58

Nesmutni, také se snažíme o mimi už dělší dobu..a taky bez úspěchu…
Do Caru taky chodíme…
Taky mám PCO..

Ale je fakt, že já už to poslední dva tři měsíce neřeším…nemám na to sílu a situace je jiná…tak hledám útěchu jinak:-) momentálně sluníčko, dovolená a plány na léto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.6.11 21:05

Ahoj Veve, opravdu je nás tu spousta…
nezoufej, všechny se jednou miminka určitě dočkáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
28.6.11 21:32

ahoj veve ,já doufám že se všechny snažilky jednou dočkaj svého miminka :srdce: chce to být v pohodě což teda mě moc nejde poslední dobou a nevzdávat to .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.6.11 21:48

taky mi poslední dobou není úplně nejlíp… :-(
ale stejně věřím, že to jednou vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
28.6.11 21:50
kasporka píše:
taky mi poslední dobou není úplně nejlíp… :-(
ale stejně věřím, že to jednou vyjde :palec:

ale co s tím dobrá nálada po tom všem se špatně ladí , mě uplně porazilo že mě vzali oba vejcovody pořád jsem mohla doufat ted už jen spoléhat na ivf .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.6.11 21:53

:-( já jsem ráda, že mám aspoň ten jeden… chápu, že bez obou to musí být hrozné…prostě beznaděj :cry: nutnost spoléhat se na někoho jiného, když chceš své dítě… :-(
a rady typu : tak na to nemysli, ty miluju :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
28.6.11 21:57

Tak ty dostávám i ted ikdyž jsem řekla v práci když jsem tam byla dát papír na peníze ,že nemám vejcovody tak mě ženský poradili na to nemyslet a ono to přijde samo ,si to dělám sama že to tolik chci :cert:
No jo co naděláme ten kdo tím neprošel nám nerozumí .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.6.11 22:00

Aha, takže když na to teď nebudeš myslet, tak teď otěhotníš i bez vejcovodů ? tak to je super recept na neplodnost!!! :-) :-)
ale vážně máš pravdu v tom, že dobrý nálada se už teď hledá hodně těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
28.6.11 22:22

Holky děkuju za podporu, je fakt že naděje je vždycky, jenže já už ho tak moc chci. Člověk už to v sobě nosí dlouho- já jsem se chtěla snažit ještě dřív, jenže manžel se asi bál odpovědnosti, tak se to oddalovalo a pak když na to přišlo, tak nejde a nejde… :cry: No uvidíme co bude, přinejhorším to IVF to snad jistí…i když :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí