Jsem na dně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19886
29.6.11 19:24
emma12 píše:
Já vím že mám ,ale přítel nemá :cry: a ta touha je stejná jako když nemáš prostě to bolí i tak .Přítel děti miluje mladýho má jak vlastního tolik bych chtěla aby měl ten svuj malý zázrak :srdce:

Jj tomu rozumím, musíme doufat. Musí se nám to povést taky určitě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
29.6.11 19:31

Je to tešký když se nemáš komu vypovídat ,mužu to říkat kamarádce do kola snaží se to chápat ale když si tím neprojde vubec neví jaký to je na psychiku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.6.11 19:35

holky musíme doufat :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
29.6.11 19:37
emma12 píše:
Je to tešký když se nemáš komu vypovídat ,mužu to říkat kamarádce do kola snaží se to chápat ale když si tím neprojde vubec neví jaký to je na psychiku .

Jj ty, co jim to jde to nepochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
29.6.11 19:38
Otylka píše:
holky musíme doufat :srdce: :srdce: :srdce:

Jj musíme a dokážeme to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
29.6.11 19:45

Veve, tak tuhle diskuzi jsem musela otevřít, protože název přesně odpovídá mé situaci. Čekám na výsledky po IVF, a jak jsem celou předchozí léčbu (3× IUI, stimulace, OPU, ET) snášela dobře, tak poslední dva dny už nemůžu. Ani nevíš, jak ti rozumím. Rozbrečí mě úplně všechno. Nechce se mi s nikým mluvit,…Prostě děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.11 20:03

Veve a můžu se zeptat kolik ti je let? Přesně jak jsi psala, taky mi kolikrát příjde, jaká je to nespravedlnost. Slušný, hodný člověk který by dítě miloval tak co vše musí podstoupit a potom když jdu z práce a jdu okolo hospody a vidím tam kolikrát ty špinavé matky jak kouří a chlastají a vedle stojí kočárek, no mám hrozný vztek!!! :cert:
Já mám PCO, snažili jsme se přes rok, pak CAR a otěhotněla jsem tedy na první pokus, ani jsem tomu nemohla uvěřit. Mám skoro 6 letého kluka. Druhé bych určitě chtěla hned ale máme hodně splácení a tak budu snažilka cca za 3-4 roky, tak uvidíme jak to půjde. Já měla hrozné těhotenství, psala jsem o tom deníček cca před 14 dny jak jsem si (ne)užívala těhotenství.
Holky, držím vám všem moc palce !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
29.6.11 20:06
zerezmijka píše:
Veve, tak tuhle diskuzi jsem musela otevřít, protože název přesně odpovídá mé situaci. Čekám na výsledky po IVF, a jak jsem celou předchozí léčbu (3× IUI, stimulace, OPU, ET) snášela dobře, tak poslední dva dny už nemůžu. Ani nevíš, jak ti rozumím. Rozbrečí mě úplně všechno. Nechce se mi s nikým mluvit,…Prostě děs.

zerezmijko vím jak je to tešký ,ale bud v klidu nestresuj se dopředu :hug: mysli pozitivně pohlad bobánky a popros je at u tebe zustane aspon jeden ,pust si pěkný film at přijdeš na jiné myšlenky ještě pořád bojuješ a máš šanci že to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
29.6.11 20:15
emma12 píše:
zerezmijka píše:
Veve, tak tuhle diskuzi jsem musela otevřít, protože název přesně odpovídá mé situaci. Čekám na výsledky po IVF, a jak jsem celou předchozí léčbu (3× IUI, stimulace, OPU, ET) snášela dobře, tak poslední dva dny už nemůžu. Ani nevíš, jak ti rozumím. Rozbrečí mě úplně všechno. Nechce se mi s nikým mluvit,…Prostě děs.
zerezmijko vím jak je to tešký ,ale bud v klidu nestresuj se dopředu :hug: mysli pozitivně pohlad bobánky a popros je at u tebe zustane aspon jeden ,pust si pěkný film at přijdeš na jiné myšlenky ještě pořád bojuješ a máš šanci že to dobře dopadne :hug:

Emmo, já vím, že bych měla myslet pozitivně, těšit se a věřit, že to vyjde. Jenže ono mi to nějak nejde. Včera jsem se tu manželovi psychicky úplně složila,… Je to na mou psychiku opravdu záhul. Navíc jsem byla zvyklá denně sportovat, to se teď bojím, tak nemám jak vyplavit z těla ten stres.
No co, nějak bude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
29.6.11 20:25
zerezmijka píše:
emma12 píše:
zerezmijka píše:
zerezmijko vím jak je to tešký ,ale bud v klidu nestresuj se dopředu :hug: mysli pozitivně pohlad bobánky a popros je at u tebe zustane aspon jeden ,pust si pěkný film at přijdeš na jiné myšlenky ještě pořád bojuješ a máš šanci že to dobře dopadne :hug:
Emmo, já vím, že bych měla myslet pozitivně, těšit se a věřit, že to vyjde. Jenže ono mi to nějak nejde. Včera jsem se tu manželovi psychicky úplně složila,… Je to na mou psychiku opravdu záhul. Navíc jsem byla zvyklá denně sportovat, to se teď bojím, tak nemám jak vyplavit z těla ten stres.
No co, nějak bude. :nevim:

Já se právě taky bojím cokoliv dělat, takže neběhám, ani nejezdím raději na kole ale je to děs. Když necvičím, tak jen kynu a kynu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
kaculkadraculka píše:
Veve a můžu se zeptat kolik ti je let? Přesně jak jsi psala, taky mi kolikrát příjde, jaká je to nespravedlnost. Slušný, hodný člověk který by dítě miloval tak co vše musí podstoupit a potom když jdu z práce a jdu okolo hospody a vidím tam kolikrát ty špinavé matky jak kouří a chlastají a vedle stojí kočárek, no mám hrozný vztek!!! :cert:
Já mám PCO, snažili jsme se přes rok, pak CAR a otěhotněla jsem tedy na první pokus, ani jsem tomu nemohla uvěřit. Mám skoro 6 letého kluka. Druhé bych určitě chtěla hned ale máme hodně splácení a tak budu snažilka cca za 3-4 roky, tak uvidíme jak to půjde. Já měla hrozné těhotenství, psala jsem o tom deníček cca před 14 dny jak jsem si (ne)užívala těhotenství.
Holky, držím vám všem moc palce !

Je mi 23. Určo tu budete říkat, že co blázním, že mám moře času, to mi říká každý, ale prostě nechci mít první dítě dlouho, druhý klidně ale první ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932

zerezmijko :hug: vydrž držím ti palce at to dobře dopadne a nemusíš se už trápit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
29.6.11 20:26

Ahoj holky, já jsem na tom naprosto přesně, jak vy tady píšete a už nevím co bych dělala, abych myslela trochu pozitivněji. Snažíme se už cca 2,5 roku, 2× neúspěšné IVF, špatný spermiogram (který se sice trochu zlepšil a navnadili nás, že bysme mohli zkusit iui, ale když k tomu mělo dojít, tak zase byl spg. špatný :()… Takže tak. Rady typu nemysli na to a podobně… to je kapitola na vraždu :cert: :cert:
Po těch dvou nepovedených ivf jsem už myslela, že skončím u chocholouška… sice jsem to nějak překonala, ale každý pohled na všudypřítomné těhotné, případně kočárky s miminkama mě dostávají a pak doma bulím :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
29.6.11 20:29

Holky všechny mi mluvíte z duše. Každá „socka“ si jednou „vrzne“ a je to…:-)
Tak proč my ne???
Je to nespravedlivé…
Vždycky jsem si říkala, že taková nebudu, ale už dělám takové blbosti, že kupuju gel na podporu početí, nohy po styku dávám nahoru a plno jiných blblostí…
Jsem už asi z toho fakt cvok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
29.6.11 20:30

Já bych jedla i žížaly kdyby to pomohlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...