Jsem na dně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9358
5.7.11 18:44

Veve, přesně tak, bojím se radovat, ale jisté uklidnění mi ty dvě čárky způsobily. :-)

U mě bylo čekání na dvě čárky dlouhé šest let. Uf!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
5.7.11 21:15
Katka1311 píše:
Ahoj dobré ráno :mavam: .
Kasporko,jak bylo na výletě?Počasí nic moc :cert: .Já jsem si vybrala a i manža souhlasí FN OLomouc.Podnikla jsem další kroky,příštý týden jdeme na genetiku a na vyšetření štítky.A jak se daří vám holky?

Ahoj, no výlet super :mrgreen: čtyři dny jsme jenom seděli a koukali z okna, za kterým to lámalo stromy a pořád jenom pršelo :mrgreen: asi brzo pojedeme zase :mrgreen: :mrgreen:
Tak Olomouc ? a po vyšetřeních půjdete do nativu, nebo klasické IVF ? Já pořád tyhle možnosti zvažuju… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
5.7.11 21:20

Zerezmijko, Rošťando… holky… :mrgreen: co to čtu ? To jsou super zprávy :srdce: …kdy jdete na krev ? Ať máme hezky potvrzené, že se vyplatilo držet palce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
5.7.11 21:21
emma12 píše:
Všechny se musíme jednou dočkat jinak by nebyla žádná spravedlnost na tom světě !
Emmi :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
5.7.11 21:23
kasporka píše:
Zerezmijko, Rošťando… holky… :mrgreen: co to čtu ? To jsou super zprávy :srdce: …kdy jdete na krev ? Ať máme hezky potvrzené, že se vyplatilo držet palce :mrgreen:

Kasporko, já jedu až v pondělí, u nás v CARu mají dovolenou. A moc díky za palečky, určitě to pomohlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
5.7.11 21:24

Janino, vítám Tě mezi náma :mavam: budu držet palce při IVF :mrgreen:
Kači, já o tom lepidlu na embryjka taky četla a taky o něm uvažovala…tonoucí se stébla chytá a vyukoušel by úplně všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
5.7.11 21:25
zerezmijka píše:
kasporka píše:
Zerezmijko, Rošťando… holky… :mrgreen: co to čtu ? To jsou super zprávy :srdce: …kdy jdete na krev ? Ať máme hezky potvrzené, že se vyplatilo držet palce :mrgreen:
Kasporko, já jedu až v pondělí, u nás v CARu mají dovolenou. A moc díky za palečky, určitě to pomohlo. :wink:

Tak nám určitě dej vědět, jak to s Tebou vypadá :-) a jak se cítíš ? Je Ti dobře ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
5.7.11 21:26
kasporka píše:

ja jdu ve CT do CARu ale nevim, zda mi vezmou krev. bylo mi receno ze pokud bude pozitivni test tak az na uTz. tak to vidim na nejakou laborku i pro svuj klid…

• Citovat
  • Upravit
482
5.7.11 21:35
mala_rostanda píše:
kasporka píše:
ja jdu ve CT do CARu ale nevim, zda mi vezmou krev. bylo mi receno ze pokud bude pozitivni test tak az na uTz. tak to vidim na nejakou laborku i pro svuj klid…

Tak doufám, že je v CARu umluvíš, aby Ti tu krev vzali…jinak bych taky běžela do laborky a ten test si nechala udělat… :mrgreen: holky, třeba to budou rovnou dvojčátka :srdce: to by byla krása :srdce: já vám to tak přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
5.7.11 21:37
kasporka píše:
mala_rostanda píše:
kasporka píše:
ja jdu ve CT do CARu ale nevim, zda mi vezmou krev. bylo mi receno ze pokud bude pozitivni test tak az na uTz. tak to vidim na nejakou laborku i pro svuj klid…
Tak doufám, že je v CARu umluvíš, aby Ti tu krev vzali…jinak bych taky běžela do laborky a ten test si nechala udělat… :mrgreen: holky, třeba to budou rovnou dvojčátka :srdce: to by byla krása :srdce: já vám to tak přeju :hug:

kasporka: ja pujdu urcite jen uvidim kam.. nechci zazit to co minule:-(( ale ted ty testy carkuji jeste nez se cely nacucaji tak snad…

• Citovat
  • Upravit
482
5.7.11 21:41

No ty jo :mrgreen: tak to bude hodnota jako blázen :mrgreen: :mrgreen: chápu, že nechceš zažít další zklamání, ale ta nejistota je taky hrozná, že jo ? já až zase otěhotním ( a já otěhotním :lol: ), tak než se potvrdí, že je mimi tam, kde má, tak se snad zblázním… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
5.7.11 21:52
kasporka píše:
No ty jo :mrgreen: tak to bude hodnota jako blázen :mrgreen: :mrgreen: chápu, že nechceš zažít další zklamání, ale ta nejistota je taky hrozná, že jo ? já až zase otěhotním ( a já otěhotním :lol: ), tak než se potvrdí, že je mimi tam, kde má, tak se snad zblázním… :cert:

kasoprka: jj tohle je desny… a UTZ az za 14 dni :zed: :zed: :zed: priznavam ze testuju denne, aby videla zda tam carka porad je… to bude pekny soubor testu…

• Citovat
  • Upravit
mala_rostanda
5.7.11 21:53

kasporka: i kdyz to nechapu. holcina v jiny diskuzi mela krasny tmavy carky a HCG jen necelych 200, jina na stejnym druhu testu mela tu carku ne tak zabarvenou a hCG okoli 1800… tak by mi zajimalo jak to funguje…

• Citovat
  • Upravit
482
5.7.11 22:01

Tak to mi hlava nebere :nevim: ale nejdůležitější u testů je, že čárka sílí, ne ? a ona určitě sílí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
5.7.11 22:06
kasporka píše:
Tak to mi hlava nebere :nevim: ale nejdůležitější u testů je, že čárka sílí, ne ? a ona určitě sílí :mrgreen: :mrgreen:

no moc nesili( jen trosicku jo), ona uz na prvnim byla hodne silna… uvidime… nejak to dopadne.. rikam si ze ted uz nic vic udelat nemuzu… odpocivam, snazim se byt v klidu, povidam si s miminkama… ted je to na bobancich :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex