Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Veve, přesně tak, bojím se radovat, ale jisté uklidnění mi ty dvě čárky způsobily. ![]()
U mě bylo čekání na dvě čárky dlouhé šest let. Uf!
Katka1311 píše:
Ahoj dobré ráno.
Kasporko,jak bylo na výletě?Počasí nic moc.Já jsem si vybrala a i manža souhlasí FN OLomouc.Podnikla jsem další kroky,příštý týden jdeme na genetiku a na vyšetření štítky.A jak se daří vám holky?
Ahoj, no výlet super
čtyři dny jsme jenom seděli a koukali z okna, za kterým to lámalo stromy a pořád jenom pršelo
asi brzo pojedeme zase
![]()
Tak Olomouc ? a po vyšetřeních půjdete do nativu, nebo klasické IVF ? Já pořád tyhle možnosti zvažuju… ![]()
Zerezmijko, Rošťando… holky…
co to čtu ? To jsou super zprávy
…kdy jdete na krev ? Ať máme hezky potvrzené, že se vyplatilo držet palce ![]()
emma12 píše:Emmi
Všechny se musíme jednou dočkat jinak by nebyla žádná spravedlnost na tom světě !
kasporka píše:
Zerezmijko, Rošťando… holky…co to čtu ? To jsou super zprávy
…kdy jdete na krev ? Ať máme hezky potvrzené, že se vyplatilo držet palce
Kasporko, já jedu až v pondělí, u nás v CARu mají dovolenou. A moc díky za palečky, určitě to pomohlo. ![]()
Janino, vítám Tě mezi náma
budu držet palce při IVF ![]()
Kači, já o tom lepidlu na embryjka taky četla a taky o něm uvažovala…tonoucí se stébla chytá a vyukoušel by úplně všechno…
zerezmijka píše:kasporka píše:Kasporko, já jedu až v pondělí, u nás v CARu mají dovolenou. A moc díky za palečky, určitě to pomohlo.
Tak nám určitě dej vědět, jak to s Tebou vypadá
a jak se cítíš ? Je Ti dobře ?
kasporka píše:
ja jdu ve CT do CARu ale nevim, zda mi vezmou krev. bylo mi receno ze pokud bude pozitivni test tak az na uTz. tak to vidim na nejakou laborku i pro svuj klid…
mala_rostanda píše:kasporka píše:ja jdu ve CT do CARu ale nevim, zda mi vezmou krev. bylo mi receno ze pokud bude pozitivni test tak az na uTz. tak to vidim na nejakou laborku i pro svuj klid…
Tak doufám, že je v CARu umluvíš, aby Ti tu krev vzali…jinak bych taky běžela do laborky a ten test si nechala udělat…
holky, třeba to budou rovnou dvojčátka
to by byla krása
já vám to tak přeju ![]()
kasporka píše:mala_rostanda píše:Tak doufám, že je v CARu umluvíš, aby Ti tu krev vzali…jinak bych taky běžela do laborky a ten test si nechala udělat…kasporka píše:ja jdu ve CT do CARu ale nevim, zda mi vezmou krev. bylo mi receno ze pokud bude pozitivni test tak az na uTz. tak to vidim na nejakou laborku i pro svuj klid…
holky, třeba to budou rovnou dvojčátka
to by byla krása
já vám to tak přeju
kasporka: ja pujdu urcite jen uvidim kam.. nechci zazit to co minule:-(( ale ted ty testy carkuji jeste nez se cely nacucaji tak snad…
No ty jo
tak to bude hodnota jako blázen
chápu, že nechceš zažít další zklamání, ale ta nejistota je taky hrozná, že jo ? já až zase otěhotním ( a já otěhotním
), tak než se potvrdí, že je mimi tam, kde má, tak se snad zblázním… ![]()
kasporka píše:
No ty jotak to bude hodnota jako blázen
![]()
chápu, že nechceš zažít další zklamání, ale ta nejistota je taky hrozná, že jo ? já až zase otěhotním ( a já otěhotním
), tak než se potvrdí, že je mimi tam, kde má, tak se snad zblázním…
kasoprka: jj tohle je desny… a UTZ az za 14 dni
priznavam ze testuju denne, aby videla zda tam carka porad je… to bude pekny soubor testu…
kasporka: i kdyz to nechapu. holcina v jiny diskuzi mela krasny tmavy carky a HCG jen necelych 200, jina na stejnym druhu testu mela tu carku ne tak zabarvenou a hCG okoli 1800… tak by mi zajimalo jak to funguje…
Tak to mi hlava nebere
ale nejdůležitější u testů je, že čárka sílí, ne ? a ona určitě sílí
![]()
kasporka píše:
Tak to mi hlava nebereale nejdůležitější u testů je, že čárka sílí, ne ? a ona určitě sílí
![]()
no moc nesili( jen trosicku jo), ona uz na prvnim byla hodne silna… uvidime… nejak to dopadne.. rikam si ze ted uz nic vic udelat nemuzu… odpocivam, snazim se byt v klidu, povidam si s miminkama… ted je to na bobancich
![]()