Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
8.7.11 09:37

Ahoj holky, :mavam:
Leli, já taky obrečím těhotné kamarádky… :cry: ta hydrolaparoskopie mě zaujala…já sice kdysi byla na HSG na průchodnost vejcovodů a bylo to v pořádku, ale stejně bylo mimoděložní ve vejcovodu.. :evil: tak by mě zajímalo, jak je na tom ten jeden, co mi zůstal… jaká ta laparka byla, Leli ?
Kači, to mě moc mrzí…štítka je mrcha… :-( nedá se to pophnat, aby to bylo dřív než za 1/2 roku ? kde je ta endokrinologie ? zkusila bych se poptat známého, jestli tam někoho nezná…
Holky, jdete na Coloursy ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
8.7.11 09:41

Ahojte kočky,
tak srazík bych teda brala taky. A pak klidně i tu Stodolní :lol: I když - byla jsem tam minulý pátek oslavit konec zkouškového a ráno mi bylo ouvej :oops: a to jsme ještě odjížděli na tu chatu 8-o
Ale možná mi bylo ouvej hlavně z toho, že nás bylo dohromady 5, z toho 3 mají malé děti, jedna je zatím vůbec neplánuje a pak já :-( Mám ty holky moc ráda, ale zjistila jsem, že s nima asi teď nebudu moct chodit nikam. S postupujícím večerem mi z toho jak se baví o dětech bylo pěkně smutno :-?
Leli naprosto tě chápu!
Kačko a jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
8.7.11 09:44

Kači taky mě to mrzí :-( Ty jsi s tím měla nějaké problémy už dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
8.7.11 09:53

Kačko, tak to je mazec ty čekačky na endošce. V Karviné, odkud jsem, máme jenom jednu a manžel byl objednaný do měsíce od zavolání. A to už jsme si říkali, že na to, že dneska má endokrinní onemocnění skoro každý druhý, je těch doktorů nějak málo a čekání dlouhé. No, tak to jsme to ještě vyhráli. Každopádně asi bych zkusila pohledat endokrinology i někde v okolí, jestli to není jinde lepší.

Kasporko, hydrolaparoskopii dělají právě ve Fertimedu, nikde jinde jsem o ní zatím neslyšela. Má své odpůrce i zastánce. Jelikož se dělá spodem, ne přes břicho, tak není tolik invazivní, ale je to spíš vyšetřovací metoda. Pokud by se zjistily srůsty, tak se stejně musí na klasickou laparku. Při tomhle zákroku dokáží odstranit jenom to, co je navíc v děloze. Já to ale měla v pohodě, odstranili mi polyp, jinak vše o.k. V narkóze jsem byla asi půl hodinky, za další půl hoďky už jsem byla schopná vstát, osprchovat se a fičet domů. Dokonce jsem si i přes přísný zákaz doktorů cestu z Olomouce sama odřídila… :mrgreen:

Jinak teda my moc na fesťáky nejsme, spíš hory s našimi hafany, výlety a tak… Takoví tůůůristi jsme… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
8.7.11 09:57

Vůbec žádné starosti jsem se štítkou neměla.Až teď po neuspěšném IVF jsem se sama pustila do vyšetřování.Teď jedu pro ten výsledek.
Kasporko prosím zkus se zeptat :hug: .Jela bych Ostrava,Karviná je mi to jedno hlavně ať mám vyšetření za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.7.11 10:06

Kači, takže je Ti jedno, kde by to bylo ? Tak já zkusím rozhodit sítě :mrgreen: :mrgreen: příští týden by měl dorauzit z dovči… :lol:
Leli, já bych raději šla jenom na tu šetrnější… mám teď 5 týdnů od LPSK normální a moc se mi do další nechce… jde mi opravdu jenom o to, jestli je ten vejcovod průchodný… :lol:
No my na Coloursy taky nee… nějak mě to neláká… :-) já myslela, že bychom mohly někam vyrazit, to bude celá Ostrava kromě centra volná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
8.7.11 10:32

Taky mě Coloursy nelákají. Jenže - kam jinam v Ostravě vyrazit, když né do centra? :-o Máš nějký tip? :-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
8.7.11 10:33

Kači a co to teď teda znamená? Musíš jit na nějaké větší vyšetření a pak budeš brát nějaké léky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.7.11 10:38
konévka píše:
Taky mě Coloursy nelákají. Jenže - kam jinam v Ostravě vyrazit, když né do centra? :-o Máš nějký tip? :-) :think:

Ono i třeba v Porubě je toho spousta… :-) ale zase záleží, jak daleko to všechny máme, že ? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
8.7.11 10:46

No právě :-) V Porubě sice bydlí mamča, ale v době, kdy se tam stěhovala jsem už byla v Praze, takže to tam vůbec neznám. A vlastně z celé Ovy znám jen stodolní, a pár restaurací v centru. Ale to není důležité - klidně se přizpůsobím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.7.11 10:49

Přesně…Mě je to taky jedno, já jsem pro celou Ostravu :mrgreen: tak uvidíme, co na to ostatní…jsme holky šikovné, nějak se domluvíme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
8.7.11 10:54

Kasporko si moc hodná,je mi to jedno autem na vyštření zajedu.
Tak vy už rozhazujete sítě :pankac: .
Konévko ano musím na vyšetření a brát nějaké hormony.Ale chci začít co nejdříve ať to nějak stihnu do podzimu na to IVF :roll: .
Holky já v OV pracuji v pondělí už nastupuji po nemocenské :pocitac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.7.11 11:03

Kači, zeptám se :-)
já jdu v pondělí taky na kotrolu, takže předpokládám, že už brzo pošupajdím do práce… jak mě se nechce.. :cert: na to být doma se zvyká moc dobře… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.7.11 11:04

Kači a co Ti řekli k těm výsledkům ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
8.7.11 11:05

Mě se taky nechce ale co už.A kde pracuješ v OV?Já v Tescu za Makrem ve Zlatnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí