Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky tak to se nedivím, že se vám nechce. Já nastupovala do práce po 5-ti týdenní nemocenské v polovině června a byl to docela záhul ![]()
Pracuji v Porubě v bance a bydlím v Muglinově.
Ty jo, ani nevím, že je tam zlatnictví ![]()
já pracuju na Fifejdách, kousek od pivovaru… ale jinak jsem z Poruby… jestli jsem to dobře pochopila, tak Ty nejsi přímo z Ostravy, že ?
konévka píše:
holky tak to se nedivím, že se vám nechce. Já nastupovala do práce po 5-ti týdenní nemocenské v polovině června a byl to docela záhul
Pracuji v Porubě v bance a bydlím v Muglinově.
Konévko, která banka, smím-li se ptát ?
Holky takové věci jako banka si napište do SZ nemusí tady nikdo vědět ať nemá konévka problém ale nechci aby to vyznělo blbě
.
Ne ne nejsem z OV ale si jezdím autem kam chci
.
Jj už jsem ti to poslala do SZ, tady radši fakt ne. Člověk nikdy neví…
Kači, máš ji tam taky ![]()
jinak holky, nevíte o nějaké cestovce, která by měla nějaké akce i pro děti starší 15-ti let ? já pro toho našeho puboše nemůžu nic najít …
a tři dospělácké ceny…no
![]()
Teda, tak to já jsem čistokrevná Karviňačka, jak rodově, tak pracovně… ![]()
tak to nevím Kasporko, fakt je, že jak se teď dívám na ty zájezdy, tak je to všude do 14-ti let ![]()
Kasporko ty máš 15 leté dítko(puberťáka)?
Já mám taky teď bude dceři 16 let v červenci a klukovi je čerstvě 12let.
Leli a kde tam bydlíš v KA dcera tam chodí na bazén na závody.Závodně totiž plave.
Já bydlím právě kousek od bazénu…
Na tom sídlišti, co je za Kauflandem.
Leli, máš pravdu… všechno max. do dovršených 15-ti… asi se předpokládá, že puboši už s rodiči na dovolené nejezdí…
my bychom chtěli Řecko, ale nevím, jestli najdeme…
Kači, jj…15 let !!! ještě nedávno to bylo miminko
a mlátí to s váma ? ![]()
Dcera je v pohodě je to zlatíčko,tím že vrcholově sportuje tak nemá čas na blbosti.Ale už jeví zájem o kluky
.Ale kluk ten je ďábel
.
Leli to je paráda stavím se na kafe z nákupu z Kaufu
.
Jinak holky moc se omlouvám za svoji češtinu,jsem slovenka
.