Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jasně že ne, to já přece vím ![]()
Noo já mám pracovní dobu do 17 hod.
takže tady budu nakukovat. Teda pokud zrovna nepřijde nějaký klioš ![]()
A pak fičíme na chatu a vlastně ještě před tím domů
![]()
Když jsem řekla ob den, tak se to předse musí dodržet. A na chatě by to nešlo - tam je tchýně s tchánem ![]()
A jaké máš plány na víkend?
Jéé to máte fajné vypadnout na chatu.
My budeme doma pač manža jde o víkendu do práce
.Já budu se synem doma.A od pondělí do práce
.Já mám prac.dobu od 10h do 20h
.
Fuj to je taky blbá pracovní doba, co?
A to máš krátký/dlouhý?
Jj chata je fajn, ale jen když je hezky. Teď jak jsme tam byli přes ty svátky a v neděli pršelo, tak to bylo na prd být zalezlí v chatě a ještě s tchánama
Ne že by byli špatní, ale zas tak často je vidět nemusím
Ale přítel musí pomáhat taťkovi (je tam pořád plno práce), tak jedem zas ještě na víkend. A počasí je všelikaké ![]()
Dělám 2 dny a 2 dny volno.
Chata je fajn,jak tam jedeš s partou přátel
a pokecat zahrát karty nebo tak něco?
Jo holky, tak to já dělám šestnáctky v hotelu. Od 7:00 do 23:00, víkendy a svátky od 8:00 do 18:00
proto už se tak šíííleně těším na mateřskou. Toto je na padnutí…
Jo, jo, Kači, klidně se na kafčo stav…
Pokud teda zrovna budeme mít, s manžou nejsme kafaři, takže se u nás občas kafe ani nenajde… ![]()
Holky, já vám tak závidím to povídání o dětech, i když už starších… ![]()
No nic, na víkend se s vámi rozloučím, čučím v práci celých 8 hodin do PC, tak jsem ráda, když to vypnu a o víkendu to neuvidím. Zkusíme zítra nějaký výletek, jestli bude trošku ucházející počasí, v neděli manžel bude makat (úředník a nosí si práci domů, no děs), takže si musím najít program sama. Ale nudit se určitě nebudu…! ![]()
Mějte nádherný víkend!
![]()
konévka píše:
Leli krásný víkend i tobě
Zezermijko, ty jsi úča?
Konévko, ano.
![]()
A jaké předměty učíš? Kdybych třeba potřebovala s něčím pomoct ![]()
konévka píše:
A jaké předměty učíš? Kdybych třeba potřebovala s něčím pomoct
1.stupeň+angličtinu ![]()
Angličtinu? Jupííí
Tak to bys mi mohla poradit, jak si do hlavy dostáváš slovíčka a hlavně - jak ti v té hlavě vydrží? ![]()
Právě jsem otevřela knížku, kterou jsem dostala za úkol přečíst od své angličtinářky - The devil wears Prada, tak jsem zvědavá, kdy s tím praštím ![]()
konévka píše:
Angličtinu? JupíííTak to bys mi mohla poradit, jak si do hlavy dostáváš slovíčka a hlavně - jak ti v té hlavě vydrží?
Právě jsem otevřela knížku, kterou jsem dostala za úkol přečíst od své angličtinářky - The devil wears Prada, tak jsem zvědavá, kdy s tím praštím
Konév, neporadím.
Nejhorší je, že vím, že určité slovíčko znám, že jsem ho slyšela několikrát, vím, jak ho napsat, ale nevzpomenu si, co znamená.
A nejhorší jsou slovesa. Btw, tak si to pusť v angličtině jako film s Meryl Streepovou. ![]()
Holky, tak jsem na chvilku zase tady ![]()
taky se chystáme o víkendu na nějaký výlet… vidíme to asi na Bouzov, já tam ještě nebyla a prý je tam krásně…:-)
Leli, taky hezký víkend ![]()