Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
12.7.11 11:04

Tak já jsem ve čtvrtek taky volná :mrgreen: hlasuju taky pro Porubu, ale klidně se i přizpůsobím…takže bude záležet na Kačce… :mrgreen:
stejně je zvláštní, že v Tunisu je to v pohodě…ani si nepamatuju, že bychom tam vyřizovali nějaké víza… ale možná mi to vypadlo, jsou to už přece jenom 4 roky :mrgreen: :mrgreen:
a s tou ženskou máš pravdu :-) taky si říkám, že s ženskou se líp domluvíš… :mrgreen: i když na druhou stranu, jak kdy, že ? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.7.11 11:17

Jj to je pravda :-)
Do Tunisu nepotřebuješ nic. Pas ti sice taky musí platit i po příletu domů, ale jen 3 měsíce. Ale mi se tam líbilo. Moře bylo úplně parádní a o to mi jde hlavně. Tak doufám, že to vyjde!
super, tak ve čtvrtek s tím počítám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.7.11 13:40

:dance: tak v úterý odlet do Tunisu :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.7.11 16:47

Hoky kde jste? :-o Ještě že mi už končí pracovní doba, protože by mě asi odvezli. Teď jsem dostala další úúžasnou zprávu od známé - čekáme miminko. Já se zblázním!!!!! :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
12.7.11 18:18
konévka píše:
Hoky kde jste? :-o Ještě že mi už končí pracovní doba, protože by mě asi odvezli. Teď jsem dostala další úúžasnou zprávu od známé - čekáme miminko. Já se zblázním!!!!! :cry: :cry: :cry:

Hlavně klídek, taky se dočkáme. Tohle ani nemá cenu komentovat…prostě jsme s tebou a vím, jak se cítíš-mizerně :-( Prostě nám to jde hůř oproti jiným i když si to nezasloužíme, takový je život. Já byla dnes na EKG a jsem schopna operace, takže příští středu hupky dupky do Sanusu a snad se to už nějak rozsekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
12.7.11 18:31

Veve, tak konečně se to taky pohne a budete vědět, v čem je „zakopaný pes“. Na středu ti budu držet palce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
12.7.11 18:34
zerezmijka píše:
Veve, tak konečně se to taky pohne a budete vědět, v čem je „zakopaný pes“. Na středu ti budu držet palce. :wink:

Děkuju. No největší strach mám z toho, že řeknou všechno je ok, a my budeme zase vědět prdlajs, proč to nejde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.7.11 22:32
veve.m píše:
konévka píše:
Hoky kde jste? :-o Ještě že mi už končí pracovní doba, protože by mě asi odvezli. Teď jsem dostala další úúžasnou zprávu od známé - čekáme miminko. Já se zblázním!!!!! :cry: :cry: :cry:
Hlavně klídek, taky se dočkáme. Tohle ani nemá cenu komentovat…prostě jsme s tebou a vím, jak se cítíš-mizerně :-( Prostě nám to jde hůř oproti jiným i když si to nezasloužíme, takový je život. Já byla dnes na EKG a jsem schopna operace, takže příští středu hupky dupky do Sanusu a snad se to už nějak rozsekne…

Veve,držím palečky na laparku :-) ať Ti řeknou jenom samé dobré zprávy :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.7.11 22:34
konévka píše:

Konévko, to mě mrzí… :-( :-( drž se… ve čtvrtek to proberem a možná i zapijem :mrgreen: :mrgreen: v Tunisu si odpočinete, možná i zaděláte na miminko :mrgreen: :mrgreen: kam jedete ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarusha
12.7.11 22:50

Ahojky
já se sem nehodím ale přišla jsem vás podpořit
jsem ted v 8tt a jsem moc štastná ale nejdřív to nešlo ale když jsem to nejmín čekala…
tak držím všem palečky :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
482
12.7.11 22:53
sarusha píše:
Ahojky
já se sem nehodím ale přišla jsem vás podpořit
jsem ted v 8tt a jsem moc štastná ale nejdřív to nešlo ale když jsem to nejmín čekala…
tak držím všem palečky :palec: :palec:
Sarusho, díky za podporu…vždycky to potěší :-) :-) přeju, ať je všechno v pořádku a ať je všechno v pohodě… :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
13.7.11 08:32
veve.m píše:
zerezmijka píše:
Veve, tak konečně se to taky pohne a budete vědět, v čem je „zakopaný pes“. Na středu ti budu držet palce. :wink:
Děkuju. No největší strach mám z toho, že řeknou všechno je ok, a my budeme zase vědět prdlajs, proč to nejde… :think:

Veve já měla to samé. Těšila jsem se na laparku, že budu vědět co a jak a přesně jak píšeš - všechno v pořádku. Ale zas na druhou stranu je to přece lepší, než kdyby měl být nějaký problém, ne? :wink: Minimálně ti to profouknout a snad to pak půjde líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
13.7.11 08:37
kasporka píše:
konévka píše:
Konévko, to mě mrzí… :-( :-( drž se… ve čtvrtek to proberem a možná i zapijem :mrgreen: :mrgreen: v Tunisu si odpočinete, možná i zaděláte na miminko :mrgreen: :mrgreen: kam jedete ?

Jedeme do Monastiru přesně jako loni. Tak doufám, že budu i spokojená jako loni :-D Už se moc těšíímmm - úplně cítím, že potřebuju vypadnout, odreagovat se a na nic nemyslet!
Kde a kdy je sraz ve čtvrtek? A co Kačka? Ta se tady včera vůbec neobjevila :nevim:
Jinak jsem dneska volala Dr. Chtěla jsem se objednat na pátek a ona tam v pátek není :-? Takže až na pondělí, ale to už budu mít 14 DC, takže si to radši o víkendu budem jistit. A možná je to tak i lepší, že by to všechno mohlo jít bez hormonů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.7.11 09:30

Ahoj :mavam:
psala jsem Kačce SZ, tak snad se ozve :mrgreen: :mrgreen:
ten Tunis Ti závidím…já bych jela hned…je tam krásně…sice vedro, ale krásně… :mrgreen: my jsme se loni v Egyptě i naučili chodit pomalu…když jsme vyvinuli větší rychlost než slimák, byli jsme hned mokří… :-) :-)
a o víkendu jistětě :mrgreen: :mrgreen: třeba už do Tunisu pojedete tři… aspoň Ti v pondělí dr. řekne, jestli byla ovu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.7.11 09:32
konévka píše:
veve.m píše:
zerezmijka píše:
Děkuju. No největší strach mám z toho, že řeknou všechno je ok, a my budeme zase vědět prdlajs, proč to nejde… :think:
Veve já měla to samé. Těšila jsem se na laparku, že budu vědět co a jak a přesně jak píšeš - všechno v pořádku. Ale zas na druhou stranu je to přece lepší, než kdyby měl být nějaký problém, ne? :wink: Minimálně ti to profouknout a snad to pak půjde líp :hug:

Veve, neboj… :srdce: po tom profouknutí to prý fakt jde líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí