Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já jsem ve čtvrtek taky volná
hlasuju taky pro Porubu, ale klidně se i přizpůsobím…takže bude záležet na Kačce… ![]()
stejně je zvláštní, že v Tunisu je to v pohodě…ani si nepamatuju, že bychom tam vyřizovali nějaké víza… ale možná mi to vypadlo, jsou to už přece jenom 4 roky
![]()
a s tou ženskou máš pravdu
taky si říkám, že s ženskou se líp domluvíš…
i když na druhou stranu, jak kdy, že ?
![]()
Jj to je pravda ![]()
Do Tunisu nepotřebuješ nic. Pas ti sice taky musí platit i po příletu domů, ale jen 3 měsíce. Ale mi se tam líbilo. Moře bylo úplně parádní a o to mi jde hlavně. Tak doufám, že to vyjde!
super, tak ve čtvrtek s tím počítám ![]()
Hoky kde jste?
Ještě že mi už končí pracovní doba, protože by mě asi odvezli. Teď jsem dostala další úúžasnou zprávu od známé - čekáme miminko. Já se zblázním!!!!!
![]()
konévka píše:
Hoky kde jste?Ještě že mi už končí pracovní doba, protože by mě asi odvezli. Teď jsem dostala další úúžasnou zprávu od známé - čekáme miminko. Já se zblázním!!!!!
![]()
![]()
Hlavně klídek, taky se dočkáme. Tohle ani nemá cenu komentovat…prostě jsme s tebou a vím, jak se cítíš-mizerně
Prostě nám to jde hůř oproti jiným i když si to nezasloužíme, takový je život. Já byla dnes na EKG a jsem schopna operace, takže příští středu hupky dupky do Sanusu a snad se to už nějak rozsekne…
Veve, tak konečně se to taky pohne a budete vědět, v čem je „zakopaný pes“. Na středu ti budu držet palce. ![]()
zerezmijka píše:
Veve, tak konečně se to taky pohne a budete vědět, v čem je „zakopaný pes“. Na středu ti budu držet palce.
Děkuju. No největší strach mám z toho, že řeknou všechno je ok, a my budeme zase vědět prdlajs, proč to nejde… ![]()
veve.m píše:konévka píše:Hlavně klídek, taky se dočkáme. Tohle ani nemá cenu komentovat…prostě jsme s tebou a vím, jak se cítíš-mizerně
Hoky kde jste?Ještě že mi už končí pracovní doba, protože by mě asi odvezli. Teď jsem dostala další úúžasnou zprávu od známé - čekáme miminko. Já se zblázním!!!!!
![]()
![]()
Prostě nám to jde hůř oproti jiným i když si to nezasloužíme, takový je život. Já byla dnes na EKG a jsem schopna operace, takže příští středu hupky dupky do Sanusu a snad se to už nějak rozsekne…
Veve,držím palečky na laparku
ať Ti řeknou jenom samé dobré zprávy
![]()
konévka píše:
![]()
![]()
Konévko, to mě mrzí…
drž se… ve čtvrtek to proberem a možná i zapijem
v Tunisu si odpočinete, možná i zaděláte na miminko
kam jedete ?
Ahojky
já se sem nehodím ale přišla jsem vás podpořit
jsem ted v 8tt a jsem moc štastná ale nejdřív to nešlo ale když jsem to nejmín čekala…
tak držím všem palečky
![]()
sarusha píše:Sarusho, díky za podporu…vždycky to potěší
Ahojky
já se sem nehodím ale přišla jsem vás podpořit
jsem ted v 8tt a jsem moc štastná ale nejdřív to nešlo ale když jsem to nejmín čekala…
tak držím všem palečky![]()
veve.m píše:zerezmijka píše:Děkuju. No největší strach mám z toho, že řeknou všechno je ok, a my budeme zase vědět prdlajs, proč to nejde…
Veve, tak konečně se to taky pohne a budete vědět, v čem je „zakopaný pes“. Na středu ti budu držet palce.
Veve já měla to samé. Těšila jsem se na laparku, že budu vědět co a jak a přesně jak píšeš - všechno v pořádku. Ale zas na druhou stranu je to přece lepší, než kdyby měl být nějaký problém, ne?
Minimálně ti to profouknout a snad to pak půjde líp ![]()
kasporka píše:konévka píše:Konévko, to mě mrzí…
![]()
![]()
![]()
drž se… ve čtvrtek to proberem a možná i zapijem
![]()
v Tunisu si odpočinete, možná i zaděláte na miminko
![]()
kam jedete ?
Jedeme do Monastiru přesně jako loni. Tak doufám, že budu i spokojená jako loni
Už se moc těšíímmm - úplně cítím, že potřebuju vypadnout, odreagovat se a na nic nemyslet!
Kde a kdy je sraz ve čtvrtek? A co Kačka? Ta se tady včera vůbec neobjevila ![]()
Jinak jsem dneska volala Dr. Chtěla jsem se objednat na pátek a ona tam v pátek není
Takže až na pondělí, ale to už budu mít 14 DC, takže si to radši o víkendu budem jistit. A možná je to tak i lepší, že by to všechno mohlo jít bez hormonů ![]()
Ahoj ![]()
psala jsem Kačce SZ, tak snad se ozve
![]()
ten Tunis Ti závidím…já bych jela hned…je tam krásně…sice vedro, ale krásně…
my jsme se loni v Egyptě i naučili chodit pomalu…když jsme vyvinuli větší rychlost než slimák, byli jsme hned mokří…
![]()
a o víkendu jistětě
třeba už do Tunisu pojedete tři… aspoň Ti v pondělí dr. řekne, jestli byla ovu
![]()
konévka píše:veve.m píše:Veve já měla to samé. Těšila jsem se na laparku, že budu vědět co a jak a přesně jak píšeš - všechno v pořádku. Ale zas na druhou stranu je to přece lepší, než kdyby měl být nějaký problém, ne?zerezmijka píše:Děkuju. No největší strach mám z toho, že řeknou všechno je ok, a my budeme zase vědět prdlajs, proč to nejde…
Veve, tak konečně se to taky pohne a budete vědět, v čem je „zakopaný pes“. Na středu ti budu držet palce.Minimálně ti to profouknout a snad to pak půjde líp
Veve, neboj…
po tom profouknutí to prý fakt jde líp ![]()