Jsem na dně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1474
13.7.11 14:23

dlouha doba a uz jsi tehotna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
13.7.11 14:25

Janourek :mavam:

To je mi líto, že to tak dlouho nejde. Já osobně si neumím představit, že ještě dalších pět let nic, by mě asi odvezli…

Holky a s tou posedlostí- já jsem taky jak maniak a je to pravda, že jak se stím jednou začne, tak to skončit nejde. Předtím, když jsme se ještě chránili, tak jsem byla v pohodě, těšila jsem se a přiblble doufala, že do tří měsíců jsem v tom a že na tom nic není- óóó jaký jsem to byla s prominutím střevo naivní… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
13.7.11 14:31

Přesně Veve! Nedovedu si to taky představit, ale na druhou stranu - já jsem si nedokázala představit ani ten rok a uteklo to jako blázen. Jen s tou psychikou už by to asi bylo horší.
Asi to všechny cítíme stejně - stres, smutek a otázka PROČ :-(
Ti chlapi to asi fakt berou jinak, ale je to tak dobře. Kdo by nás jinak utěšoval :-) Těhotné kamarádky a známé? :-) No jo, ironie…
Mám depku jak prase :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
13.7.11 14:39
konévka píše:
Přesně Veve! Nedovedu si to taky představit, ale na druhou stranu - já jsem si nedokázala představit ani ten rok a uteklo to jako blázen. Jen s tou psychikou už by to asi bylo horší.
Ti chlapi to asi fakt berou jinak, ale je to tak dobře. Kdo by nás jinak utěšoval :-) Těhotné kamarádky a známé? :-) No jo, ironie…
Mám depku jak prase :cert:

Já mám taky hroznou depku…prostě po laparce zkusím jedno IUI a pak hned chci IVF. Prostě já se zblázním, pokud to nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
13.7.11 14:45
veve.m píše:
konévka píše:
Mám depku jak prase :cert:
Já mám taky hroznou depku…prostě po laparce zkusím jedno IUI a pak hned chci IVF. Prostě já se zblázním, pokud to nepůjde…

Nápodobně! Myslela jsem si, že budu statečná a vydržím aspoň do konce srpna, ale prdím na to. V pondělí jdu k Dr., tak se s ní hned domluvím na hormonální profil, imunologii a že chci v srpnu IUI. Pořád do sebe cpu jen nějaké hormony, jsem z toho rozhozená a hlavně tlustá!!! a hovno z toho. Už to ani nejde napsat slušně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
13.7.11 15:01

Holky, já jsem asi tak po dvou letech rezignovala. Sice jsme se dál „snažili“, ale už to nebylo takové to urputné za každou cenu. Až po skoro šesti letech jsme zavítali do CARu, nejdřív tři IUI (k ničemu), no a hned 1. IVF a jsou //. Sice není vyhráno, to rozhodně ne, ale aspoň je vidět, že se neplodnost (a takhle dlouhodobá) dá řešit. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
13.7.11 15:03

Zezermijko a myslíš, že kdybyste šli do CARu už po tom roce, tak by to nevyšlo? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
13.7.11 15:29

Konév, nevím, třeba jo. Třeba by to vyšlo hned po roce. Kdo ví? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.7.11 22:24

Hezký večer, holky :mavam: tak vidím, že s tou depkou jsme na tom teď všichni stejně :cert: :cert: myslím, že to zítřejší povídání budeme mít na hodně dlouho :mrgreen: :mrgreen:
Kači, jsi moc šikovná, že vyřídila FN…teď už to musí klapnout :mrgreen: :mrgreen:
Janourku, vítej :kytka:
Už se těch miminek prostě musíme dočkat :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.7.11 08:15

Ahoj holky :mavam:
kde jste všechny ? Jak se máte ? Co děláte ? :mrgreen: :mrgreen:
Já začínám s ovu testy, tak snad se té ovulace dočkám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
15.7.11 08:27
kasporka píše:
kde jste všechny ? Jak se máte ? Co děláte ? :mrgreen: :mrgreen:
Já začínám s ovu testy, tak snad se té ovulace dočkám :mrgreen: :mrgreen:

Já mám momentálně předoperační depku :cry: Začíná se mi tam nechtít :mrgreen: :cry: Ach jo, hlavně jsem myslela, že by mě hned týden po laparce mohli udělat inseminaci, ale prý asi ne tak brzy. Vůbec nevím proč, někde se říkalo přece, že by se mělo co mejrychleji začít snažit a přece při IUI se člověk nějak nemůže namoct nebo něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.7.11 08:34

Verunko, té laparky se neboj, fakt to není nic hrozného… ale tu depku chápu… :hug: :hug:
s tím IUI nevím, nemám s tím zkušenost… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
15.7.11 08:48

Veve to teda taky nechápu - nejhorší je, že co doktor, to jiný názor.
Já když jsem po laparce odcházela z nemocnice, tak mi řekli, že mám dodržet 6ti nedělí. Koukala jsem na ně jak na blázny, protože tady na nějaké diskuzi holky psaly, že otěhotněly třeba týden po laparce, takže jsem se schválně ještě zeptala, jestli jako fakt 6ti nedělí. Prý jo.
Na operaci jsem byla ve čtvrtek, v pátek mě pustili domů a v úterý jsem si jela ke své doktorce pro vycházky, Respektive jela jsem jen za sestřičkou, ale když mě tam viděla Dr., tak mě hned nahnala na kozu že se koukne co a jak (operovala mě moje Dr.), že ovulace krásně probíhala. Sice jsem si nedovedla představit, že by do mě hned měla „něco strkat“ - bála jsem se, že to bude bolet, ale nebolelo. Udělala mi ultrazvuk, změřila folikul a hned ten den mi píchla Pregnyl a měli jsme se snažit!
A teď si vyber :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
15.7.11 08:55

Holky dneska ráno jsem zas byla pěkně rozhozená. Jeli jsme do práce a přítel mi v autě říkal, že se mu zdálo, že se nám narodila holčička :-) Ptala jsem se, jestli byla krásná, tak prý nejkrásnější, že se na ní pořád koukal a mazlil se s ní :-) Pak se na mě podíval a když viděl, jak jsem dojatá, tak mi řekl, že už je ze mě úplně zblblý.
Jenže tím to není - já vím, že on už taky moc chce miminko a já bych mu to tak moc chtěla splnit :cry:
Včera taky… Někde na diskusi jsem četla, že si jedna holčina zpívala po :hug: vstávej semínko ola la… :-) a povedlo se, tak jsem to teď asi 3 měsíce dělala taky (já, která zpívám jen když je rádio hoooodně nahlas) :oops: Zpívala jsem - vstávej semínko ola la … bude z tebe Terezka :oops: a miláček na mě vždycky volal, že ne Terezka, ale Matýsek :-D A včera jsem jen ležela a on na mě nechápavě koukal a říkal - no honem zpívej :-) Ach jo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
15.7.11 08:56

Jo a Kasporko, až teď jsem si uvědomila, že já jsem měla MS 5.7., takže to jsme na tom stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí