Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Akorát mě objednali na kontrolu a teda asi i stehy až 5.8. to mi tam snad zatím zarostou
zdá se mi to pozdě… ![]()
veve.m píše:
Akorát mě objednali na kontrolu a teda asi i stehy až 5.8. to mi tam snad zatím zarostouzdá se mi to pozdě…
Mě je doktor vytahoval 8 dní po zákroku…ale říkal, že je to docela brzo…tak snad vědí, co dělají
![]()
kasporka píše:veve.m píše:Mě je doktor vytahoval 8 dní po zákroku…ale říkal, že je to docela brzo…tak snad vědí, co dělají
Akorát mě objednali na kontrolu a teda asi i stehy až 5.8. to mi tam snad zatím zarostouzdá se mi to pozdě…
![]()
Uff tak asi jooo ![]()
Ahoj holky ![]()
Veve jak probíhá ta laparka?Jak dlouho si byla v nemocnici?A jak dlouho budeš na neschopence?
Kasporko hezký den ![]()
Ahoj Kačko
jak se máš ? Jaká byla neděle v práci ?
Deni, taky sis toho zažila hodně…
to je mi líto… ![]()
kasporka píše:
Ahoj Kačkojak se máš ? Jaká byla neděle v práci ?
Deni, taky sis toho zažila hodně…to je mi líto…
To je v pohodě
Už mě to ani nepřijde
My teda KET nikdy neměli, nikdy nebylo co mrazit, takže máme za sebou vlastně „jenom“ tři neúspěchy…
ale u Tebe dohromady s těma KETama… docela síla…obdivuju, že Tě to nepoložilo a jedeš dál !!! ![]()
kasporka píše:
My teda KET nikdy neměli, nikdy nebylo co mrazit, takže máme za sebou vlastně „jenom“ tři neúspěchy…ale u Tebe dohromady s těma KETama… docela síla…obdivuju, že Tě to nepoložilo a jedeš dál !!!
Tohle mě nikdy nepoloží,protože jsou na světě horší věci a tohle není zas takový horor.Jsme bez dětí 15let a mám krásný život i bez dětí tak ani nevidím důvod proč být neštastná.Ano štve mě to,ale to je tak všechno.No máš toho taky za sebou docela hodně
plánuješ 4.IVF nebo Nativ
Určitě půjdeme do nativu… jsme už napevno rozhodnutí…zatím to ještě zkusíme doma, zajedeme na dovolenou a v září pojedeme
a vy po té genetice chcete zase IVF ? My už máme genetiku za sebou, je skoro v pořádku, tak pořád doufáme
on ten mimoň teď byl přirozeně, tak snad to ještě jednou klapne a doputuje tam, kam má
![]()
kasporka píše:
Určitě půjdeme do nativu… jsme už napevno rozhodnutí…zatím to ještě zkusíme doma, zajedeme na dovolenou a v září pojedeme![]()
a vy po té genetice chcete zase IVF ? My už máme genetiku za sebou, je skoro v pořádku, tak pořád doufáme
on ten mimoň teď byl přirozeně, tak snad to ještě jednou klapne a doputuje tam, kam má
![]()
no já jí taky už měla dělanou a bylo vše ok.Chtěla jsem jakoby pro jistotu,ale tam se nic nemění,tak to asi nechám být a nebudu si jí dělat.Jo já určo by šla do IVF kdyby nevyšly mrazáčci.Nativ beru až tu polsední variantu.No tak třeba se zase zadaří..nechte tomu volný průběh a třeba budeš mile překvapená.
Tak můžeme porovnat, co bude úspěšnější…jestli nativ nebo IVF
každopádně budu držet palce ![]()
kasporka píše:
Tak můžeme porovnat, co bude úspěšnější…jestli nativ nebo IVFkaždopádně budu držet palce
Já to nědělám kvůli úspěchu,ale mám dost svých vajíček a vyla by toho škoda nevyužít,protože mám vždycky mrazáčky.Za pár let bych nebudu mít vajíčka ani z Nativu.Jo věk je už neúprosný a vajíčka už budou jenom ubývat ![]()
Tak to chápu…No a já to mám přesně naopak…špatně reaguju na hormony, pro mě je nativ lepší varianta…
pokud by se stalo, že by „došly“ naše vajíčka, už jsme uvažovali i nad variantou darovaných… prostě nějak to vyjde
![]()