Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19886
25.7.11 10:01

Akorát mě objednali na kontrolu a teda asi i stehy až 5.8. to mi tam snad zatím zarostou 8-o zdá se mi to pozdě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.7.11 10:17
veve.m píše:
Akorát mě objednali na kontrolu a teda asi i stehy až 5.8. to mi tam snad zatím zarostou 8-o zdá se mi to pozdě… :nevim:

Mě je doktor vytahoval 8 dní po zákroku…ale říkal, že je to docela brzo…tak snad vědí, co dělají :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
25.7.11 10:17
kasporka píše:
veve.m píše:
Akorát mě objednali na kontrolu a teda asi i stehy až 5.8. to mi tam snad zatím zarostou 8-o zdá se mi to pozdě… :nevim:
Mě je doktor vytahoval 8 dní po zákroku…ale říkal, že je to docela brzo…tak snad vědí, co dělají :mrgreen: :mrgreen:

Uff tak asi jooo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.7.11 10:21

Určitě to bude v pohodě, neboj :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.7.11 13:15

Ahoj holky :mavam:
Veve jak probíhá ta laparka?Jak dlouho si byla v nemocnici?A jak dlouho budeš na neschopence?
Kasporko hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.7.11 13:38

Všem hodně sil do dlašího boje o miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.7.11 16:07

Ahoj Kačko :mavam: jak se máš ? Jaká byla neděle v práci ?
Deni, taky sis toho zažila hodně… :-( to je mi líto… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.7.11 16:13
kasporka píše:
Ahoj Kačko :mavam: jak se máš ? Jaká byla neděle v práci ?
Deni, taky sis toho zažila hodně… :-( to je mi líto… :-(

To je v pohodě :hug: Už mě to ani nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.7.11 16:20

My teda KET nikdy neměli, nikdy nebylo co mrazit, takže máme za sebou vlastně „jenom“ tři neúspěchy… :-( ale u Tebe dohromady s těma KETama… docela síla…obdivuju, že Tě to nepoložilo a jedeš dál !!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.7.11 16:29
kasporka píše:
My teda KET nikdy neměli, nikdy nebylo co mrazit, takže máme za sebou vlastně „jenom“ tři neúspěchy… :-( ale u Tebe dohromady s těma KETama… docela síla…obdivuju, že Tě to nepoložilo a jedeš dál !!! :palec:

Tohle mě nikdy nepoloží,protože jsou na světě horší věci a tohle není zas takový horor.Jsme bez dětí 15let a mám krásný život i bez dětí tak ani nevidím důvod proč být neštastná.Ano štve mě to,ale to je tak všechno.No máš toho taky za sebou docela hodně :think: plánuješ 4.IVF nebo Nativ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.7.11 16:47

Určitě půjdeme do nativu… jsme už napevno rozhodnutí…zatím to ještě zkusíme doma, zajedeme na dovolenou a v září pojedeme :mrgreen: :mrgreen: a vy po té genetice chcete zase IVF ? My už máme genetiku za sebou, je skoro v pořádku, tak pořád doufáme :lol: on ten mimoň teď byl přirozeně, tak snad to ještě jednou klapne a doputuje tam, kam má :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.7.11 16:51
kasporka píše:
Určitě půjdeme do nativu… jsme už napevno rozhodnutí…zatím to ještě zkusíme doma, zajedeme na dovolenou a v září pojedeme :mrgreen: :mrgreen: a vy po té genetice chcete zase IVF ? My už máme genetiku za sebou, je skoro v pořádku, tak pořád doufáme :lol: on ten mimoň teď byl přirozeně, tak snad to ještě jednou klapne a doputuje tam, kam má :mrgreen: :mrgreen:

no já jí taky už měla dělanou a bylo vše ok.Chtěla jsem jakoby pro jistotu,ale tam se nic nemění,tak to asi nechám být a nebudu si jí dělat.Jo já určo by šla do IVF kdyby nevyšly mrazáčci.Nativ beru až tu polsední variantu.No tak třeba se zase zadaří..nechte tomu volný průběh a třeba budeš mile překvapená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.7.11 16:54

Tak můžeme porovnat, co bude úspěšnější…jestli nativ nebo IVF :mrgreen: každopádně budu držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.7.11 16:59
kasporka píše:
Tak můžeme porovnat, co bude úspěšnější…jestli nativ nebo IVF :mrgreen: každopádně budu držet palce :hug:

Já to nědělám kvůli úspěchu,ale mám dost svých vajíček a vyla by toho škoda nevyužít,protože mám vždycky mrazáčky.Za pár let bych nebudu mít vajíčka ani z Nativu.Jo věk je už neúprosný a vajíčka už budou jenom ubývat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.7.11 17:03

Tak to chápu…No a já to mám přesně naopak…špatně reaguju na hormony, pro mě je nativ lepší varianta… :-) pokud by se stalo, že by „došly“ naše vajíčka, už jsme uvažovali i nad variantou darovaných… prostě nějak to vyjde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí