Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
25.7.11 17:05
kasporka píše:
Tak to chápu…No a já to mám přesně naopak…špatně reaguju na hormony, pro mě je nativ lepší varianta… :-) pokud by se stalo, že by „došly“ naše vajíčka, už jsme uvažovali i nad variantou darovaných… prostě nějak to vyjde :mrgreen: :mrgreen:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
25.7.11 18:37
Katka1311 píše:
Ahoj holky :mavam:
Veve jak probíhá ta laparka?Jak dlouho si byla v nemocnici?A jak dlouho budeš na neschopence?
Kasporko hezký den :kytka:

Kačko nastoupila jsem ve středu, ve čtvrtek operace a v sobotu ráno domů. Neschopenku nemám, ale byla by asi na 14 dní.
A robíhá to v poho. První den večer injekce do břicha, pak druhý den ráno kolem šestý klystýr a výplach pochvy a před operací ti dají podkolenky a andílka ať se převlékneš a dají ti injekci do zadku. Na sále ti napíchnou žílu a za chvíli nic nevíš, pak se probereš na pooperačním, tam jsi asi 3-4 hodiny na kapačce, spíš spíš než bdíš :mrgreen: no pak tě převezou na pokoj. Já měla v břiše drén, aby ta tekutina (kontrastní látka) měla z dutiny břišní kudy odtékat, ten mi vyndali stejně jako kanylu ze žíly v pátek a v sobotu domů. Ještě ti dávají prášky na bolest (ani bych je nepotřebovala), na spaní nebo na prdíky- espumisan :mrgreen: Ani mě nebolely ramena nebo jak holky nělterý psali,tím jak tě nafouknou tím plynem, mě opravdu nic nebolelo a druhý den po operaci už jsem chodila hodinu po chodbě a byla i v bufetu na kafi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.7.11 18:52

Veve děkuji za popis průběhu laparky,zní to divoce 8-o .
kasporko v práci nic moc :roll: víš jak blíží se finish,tak se mi už ani moc nechce.
Když si představím že zas budu muset někde na pohovory,bere mě hrůůůůůza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.7.11 19:06

Bože…pohovory nesnáším… už na žádný nikdy nechci… To Tě fakt lituju… :hug: chci otěhotnět, na mateřskou se snad žádný pohovor nedělá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
25.7.11 19:06

Holky poraďte- teď jedna holčina co byla taky na laparce psala, že ji asi dělali při té hysteroskopii i kyretáž a že jí dr řekla, že tenhle měsíc nemá cenu se nsažit, protože se jí nestihne obnovit sliznice. Jak to??? Vždyť při té laparce se do ní snad nerýpá neboo jo? Vždyť každý říká, že je možný a d i dobře se hned snažit. Tak jak to je????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.7.11 19:08
veve.m píše:
Holky poraďte- teď jedna holčina co byla taky na laparce psala, že ji asi dělali při té hysteroskopii i kyretáž a že jí dr řekla, že tenhle měsíc nemá cenu se nsažit, protože se jí nestihne obnovit sliznice. Jak to??? Vždyť při té laparce se do ní snad nerýpá neboo jo? Vždyť každý říká, že je možný a d i dobře se hned snažit. Tak jak to je????
Veve a Tys byla i na hystereskopii ? Ale pokud Ti nedělali kyretáž, tak by to mělo být ok…tam není co obnovovat…měla bys to mít napsané v propouštěcí zprávě…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.7.11 19:09

veve v tom ti fakt neporadím :nevim:
Kasporko,to by bylo nejlepší otěhotnět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
25.7.11 19:25
kasporka píše:
veve.m píše:
Holky poraďte- teď jedna holčina co byla taky na laparce psala, že ji asi dělali při té hysteroskopii i kyretáž a že jí dr řekla, že tenhle měsíc nemá cenu se nsažit, protože se jí nestihne obnovit sliznice. Jak to??? Vždyť při té laparce se do ní snad nerýpá neboo jo? Vždyť každý říká, že je možný a d i dobře se hned snažit. Tak jak to je????
Veve a Tys byla i na hystereskopii ? Ale pokud Ti nedělali kyretáž, tak by to mělo být ok…tam není co obnovovat…měla bys to mít napsané v propouštěcí zprávě…

no nic o kyretáži tam nemám, je tam : název operace: HSK dg.HSG LPS s chromopertubací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
26.7.11 09:31

Veve, tak to na to hned hopsněte :mrgreen: :mrgreen:
Kači mám to těhotenstvní v plánu :mrgreen: :mrgreen:
Co jinak holky ? něco nového ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.7.11 13:04
veve.m píše:

Jestli jí dělali kyretáž tak by možná bylo čekat ještě déle.Mě po kyretáži řekli alespon 3měsíce.No na sliznici se bere Estrofem tak by dr ten 15.den poznal jestli sliznice narostla a podle toho by se udělalo oplodnění.Ale osobně bych nějakou dobu počkala.Přeci je to jenom zásah do těla a nemá se tam ted cenu vrtat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.7.11 13:06
veve.m píše:

Pokavad by se dělala hysteroskopie tak by to nemělo vadit,ale radši se pozeptej v Car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
27.7.11 12:21

no dnes už počtvrtý za sebou budu znásilňovat manžílka. Jinak testománie u mě probíhá a včera i dnes jsem se dokopala zěřit bazálku- měla jsem včera i dnes 36,4 a testy- co myslíte??? já myslím, pokračoovat v tulení minimálně do neděle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.7.11 20:18

veve tulit tulit tulit :hug: :hug: :hug: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.7.11 20:35

Ahoj berušky :mavam: tak mám dnes dobré zprávičky.Můj dr vypracoval zprávičku pro mého dr v Car kde jasně zní,že když mě otevíral bříško,tak neshledal nic co by bránilo otěhotnění.Žádná endometrioza a podobný fujtajbly.Zkrátka jsem zdravá a můj boj není vůbec marný,protože dítě můžu mít tak to nemám vzdát a prostě bojovat dál.Jenom mě vyděsilo,že když mě tenkrát praskl ten vejcovod tak museli otevřít břicho,protože praskl i kus střeva a já byla ohrožená na životě.No brrrrrr to znělo docela horově.Ale podstatné,je že jsem zdravá jak řípa a nezbývá mě nic jiného než zase vyrazit do boje :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.7.11 22:33

Denisko t jsou super zprávičky :palec: Držím ti palečky do dalšího boje :hug: a finále se //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí