Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
konévka píše:
Já už jsem rozhodnutá. Zkusíme 3× IUI a když nic, tak IVF. Jak to prosím tě je? Pojišťovna hradí 3 pokusy, ale počítá se to jako i s odběrem vajíček?Jako že když máš vajíčka zamražená, tak nic neplatíš?
hradí,ale pořád jsou tam věci co si musíš doplácet.Mě každé IVF vyšlo na 20tisíc.Jsou to metody které se používájí dle Vašeho zdrav.stavu a podle vývoje embryí.Mražení se taky platí a i rozmražení se platí.Platíš si hormony co se píchá do břicha a tak různě.Není to vůbec levné a na vše se zeptej v Car,kde Ti i vše řeknou a i ceník Ti vysvětlí k tvým úkonům
jj to já vím - mám 2 známé, kterým po obýváku běhá 80 tis.
Peníze budou, my nebudem, důležité je, že to vyšlo.
Ale spíš jsem to myslela tak, že když by sis to měla hradit všechno sama, tak to stojí něco kolem 80 tis./1 pokus, ne? A když ty máš v popisu, že už máš 3 IVF za sebou a teď jdeš na KET, tak tě to bude stát kolik? Zase 20 tis.? ![]()
konévka píše:
jj to já vím - mám 2 známé, kterým po obýváku běhá 80 tis.Peníze budou, my nebudem, důležité je, že to vyšlo.
Ale spíš jsem to myslela tak, že když by sis to měla hradit všechno sama, tak to stojí něco kolem 80 tis./1 pokus, ne? A když ty máš v popisu, že už máš 3 IVF za sebou a teď jdeš na KET, tak tě to bude stát kolik? Zase 20 tis.?
No u ketu platím pouze rozmražení plus doplatek za hormony,ale to není skoro nic.No kdybych šla na další IVF tak už mě to vyjde na 70-80tisíc.Ale to neřeším..prachy budou a dokud mám šanci to zkoušet tak to nevzdám.4.ivf mě pojištovna uhradí cca 26tisíc tak na mě bude nějakejch 50 ale lepší než nic.Ted se rozloučím letím se psem .Zatím pa pa
ahoj holky
![]()
Konévko, krásně jsi zvládla podpis… budu na pátek moc držet palce a doufám, že vám Jaroš pomůže
hlavně pak dej vědět, co a jak… já to mám zítra dostat, tak když už je na testu sněhobílo, tak doufám, že to přijde včas ![]()
Kasporko taky to čekám zítra, max pozítří. Všechny příznaky k tomu jsou - bohužel
ale taky teda doufám, že když už mrcha přijde, tak ať přijde včas.
Normálně jsem se o víkendu úplně zděsila, jak jsem přemýšlela nad tím CAR. Tak mě napadlo, jestli na IUI a IVF nemusím být vdaná. Byla jsem zpocená až na pr…, když jsem si představila, že bych teď měla ještě honem rychle chystat svatbu
![]()
Já taky cítím, že mrcha přijde…
a neboj, nemusíš…já taky nejsem vdaná… jenom jsme v jednom CARu museli mít notářsky ověřeno, že můj drahý je opravdu můj…jakože notářsky ověřený podpis, že on je on…
ale u Apolináře to nechtěli, tam jim stačilo, že jsme to podepsali před nima…
![]()
ahoj holky, tak hlásím přicházející mrchu
![]()
Ráno jsem se probudila a nic, tak jsem si celá natěšená letěla udělat test a samozřejmě nic. A teď už je mi pěkně blbě, bolí mě břicho a je to prostě hnus fialový (pardon červený)!
![]()
Ahoj ![]()
Konévko, taky jsem si chtěla udělat test, páč jsem to nedostala, ale byla jsem ráno nějaká mimo a zapomněla jsem no něčeho načůrat…takže nemám ten test do čeho namočit
![]()
udělám zítra, ale myslím, že nebude potřeba, protože mrcha se hlásí !!! a to silně !!! ![]()
Kasporko
To je prostě v prdeli! Já zas celá zblblá že jsem to nedostala jsem si nevzala ani ibalgin a teď pěkně trpím. Vždycky mě bolelo břicho, ale po laparce je to k nevydržení
Takže teda doufám, že si tuhle „úúúžasnou“ bolest užívám letos naposledy!!!
nechceš, abych Ti ho hodila do práce, až půjdu do práce já ? jdu stejně okolo
ať tam netrpíš… ![]()
Jéé to bys byla hodná!
Aspoň se konečně uvidíme - sedím na pokladně a pak už je tady jen šéf a to je chlap, takže mě poznáš
A v kolik jdeš do práce?
no jede mi to 11:33 od Duhy, tak kolem čtvrt na dvanáct bych to mohla dát…stačí to ? vydržíš ?
![]()