Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
3.8.11 19:27

Otylko :hug: :hug: drž se holka :-) určitě to bude dobré, uvidíš :srdce:
Konévko, tak to jsem ráda, že Ti prášek přišel vhod :mrgreen:
Holky, já to taky zítra dostanu, tak budeme brečet spolu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
4.8.11 09:37

Holky HELP ME :cry: Teď jsem se dozvěděla, že v tom Eurofertilu kam mám zítra jít nemají smlouvu s mojí pojišťovnou!!! :cert: :cert: :cert: Vzhledem k tomu, že přehlášení na jinou pojišťovnu je vždycky ke konci čtvrtletí, tak bych tam mohla „zadarmo“ až od října. Jinak IUI stojí 1500 Kč. Ne že by to byla nějaká palba, ale přece jen jsem to IUI chtěla jen zkusit a kdyby mělo dojít k IVF, tak půjdu jinam. Takže nevím co teď :nevim: Ani nevím, jak s tou pojišťovnou, protože kdysi v Ově jsem měla revírní a když jsem šla do Prahy, tak jsem si ji musela změnit, pže v Praze zas berou skoro všude jen všeobecnou. A když na to IVF budu chtít třeba do Prahy? :nevim: Ach jo, já jsem se už tak těšila :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.8.11 09:48

Konévko, tak to je hnus :cert: :cert: chce se Ti tu pojišťovnu měnit ? Já mám teď s revírní dobrou zkušenost, v Praze ji všude berou úplně v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
4.8.11 09:59

No já bych ji klidně i změnila o to mi nejde, ale právě jsem si říkala, že když na IVF budu chtít jít jinam, tak ať tam třeba revírní berou. Ale když teda v Pze berou, tak je to OK. Když jsem tam byla já, tak revírní nebrali nikde :zed:
Nevíš, jak se to jmenuje v tom Olomouci kam jde Kačka? Ještě kouknu tam jaké pojišťovny berou a podle toho se rozhodnu. A teď si to teda asi zaplatím. Ale sere mě to!!! :-x :-x Doktoři pitomí!
A co ty? MS, nebo testík? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
4.8.11 10:05

Aha tak je to asi Reprofit, že? Tam berou všeobecnou i revírní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.8.11 10:20

Mám pocit, že Kačka měla v podpisu Fakutní nemocnici Olomouc…ale jestli to je Reprofit, nebo něco jiného, to nevím :nevim: :nevim:
Já na testu bílo, ms buď dneska nebo zítra…ale už ji chci, ať mi vyjde ovu do toho Řecka :mrgreen:
A Ty se těšíš na zítřek ? Jsi napevno rozhodnutá pro IUI ? Jsem zvědavá, jak se Ti tam bude líbit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
4.8.11 10:38

Jo těším se, protože si říkám, že mi už konečně pomůžou. Teda doufám v to kuwa :mrgreen:
Mám 2 známé, které chodily k Jarošovi a už mají prcky a vím, že s ním byly spokojené. Ještě se v tom všem ale vůbec nevyznám, takže už se těším na pokec s váma a zítra asi jedu právě za tou jednou co u něho byla na IVF taky zjistit info :-)
To IUI chci zkusit hlavně z toho důvodu, že si myslím, že nemám v pořádku ten hlen, kterým mají plout spermijky :-) Respektive vždycky ho mám tak 4 dny před ovulkou a když ovulka je, tak nepozoruju nic. :nevim: Ale vím, že ta úspěšnost je hrozně malá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
4.8.11 10:39

A jak ty teď vůbec? Do Řecka pro prcka? :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
4.8.11 10:42

Ahoj holky :mavam:
tak já jsem Brně včera jsme dorazili z Prahy.Budeme tady do konce týdne.
Jinak konévko to je v Eurofertilu normál že nemají smlouvy se všema pojišťovnama :cert: .Já mám tedy RBP
já jdu do FN Olomouc ale i Reprofit je luxusní :palec: ale pro nás drah,tak proto FN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
4.8.11 10:45

Jo jinak neříkám že Jaroš je špatný ale ty nedořešené věci mě štvou :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482

Tak doufám, že Ti to klapne…a že se nebudeš muset trápit s IVF… příští týden to všechno probereme :mrgreen: na dovču se moc těším, doufám, že když vypadneme a nebudeme se stresovat vším tím tady, tak by to mohlo klapnout :mrgreen: :mrgreen: jenom nejdřív musí přijít ms, abych mohla začít pít kontryhel a zobat vitamíny … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482

No Kači, nazdááááááááááááááár :mavam: :mavam:
Ty žiješ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
4.8.11 10:48

Ahóóóóóóóóóóóój ano ano žiju ale mimo Ostravu :mrgreen: .
Dnes jedeme podívat do Lednice na zámek nebo co to je :think: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.8.11 10:53

Tak tam je nádherně !! Doporučuju kromě prohlídky zámku i Minaret… je tam možné dojít procházkou přes park, nebo tam dojet kočárem s koňma… je z něho krásná vyhlídka na okolí… Lednice je pro mě osobně nejkrásnější zámek u nás… :palec: :palec:
takže až se vrátíš, tak uděláme tu slezinu, ju ? Konévka nemůže jenom v pondělí, jinak má čas, já mám celý týden ranní, takže jsem taky volná :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
4.8.11 10:57

O.K.tak co úterý?To mám ještě dovolenou a ve středu už začínám makat :pocitac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí