Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jéé na Macoše jsem byla s našima ještě když jsem byla prťavá
Moc se mi tam líbilo a taky se tam chcem zajet podívat. A docela jsi mě nalákala i na tu Lednici. Konečně máte hezké počasí, že? ![]()
My máme počasíčko super tady i ten výlet do Prahy nám vyšel.
Na koupání to není ale na výlety paráda
.
Konévko a budeš měnit tu pojišťovnu, nebo zůstáváš ? Je škoda, že se to tak protáhne…:-( na to asi nejde nemyslet… ![]()
Kači, užívej sluníčka a zbytek dovolené
![]()
a úterý je na dvě deci stejně dobré, jako pátek
![]()
Jj pojišťovnu měnit budu, nedá se svítit ![]()
A Kasporko na 2 decky je dobrý jakýkoliv den, ale ten, kdo mluvil o zlískání neměl na mysli 2 deci, ne?
![]()
konévka píše:
Jj pojišťovnu měnit budu, nedá se svítit
A Kasporko na 2 decky je dobrý jakýkoliv den, ale ten, kdo mluvil o zlískání neměl na mysli 2 deci, ne?![]()
![]()
To máš pravdu
na to dvě decky nestačí
2 litry ?
![]()
Večer:
![]()
Ráno:
![]()
Takhle vypadá můj večer a ráno po 1 litříku
hihi
Kočky tak mi za 2 minuty padla, tak užívejte víkend a když mi to vyjde, tak sem nakouknu. Musím umýt ty hnusně velké okna v obýváku ![]()
Konévko, tak já to mám podobně
teda ne s těma oknama, ale s tím pitím
už se na úterý těším ![]()
Holky, užívejte víkend
![]()
Ahojte
můžu se k vám přidat? jsem tu poprvé… Už přes 2 roky se s manželem snažíme o miminko, ale zatím jsme to nijak neřešili až do teď. Našla jsem si specializovanou gynekologickou ambulanci, kde mi bylo zjištěna nízká hladina prolaktinu, tak mi nasadili clostilbegyt, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá ![]()
Máte s tím některá zkušenost? Díky za odpověď ![]()
Ahoj kaczule
vítám tě.
Já brala clostil,šíleně jsem po něm přibrala a pleť měla hroznou ale vždy byla hladina v normě.Jsou to prostě hormony.
Držím palečky ať se ti vše upraví a najdeš brzy // ![]()
Katka1311 píše:
Ahoj kaczulevítám tě.
Já brala clostil,šíleně jsem po něm přibrala a pleť měla hroznou ale vždy byla hladina v normě.Jsou to prostě hormony.
Držím palečky ať se ti vše upraví a najdeš brzy //
Ahojky
tak co je nového u Tebe..kdy se pustíš do dalšího boje.Já ted čekám na ms a asi do 14dnů jdu na hysteroskopii..zítra si jdu udělat předoperační a pak už asi 10narkoza…to je mazec.Ale vypadá to,že při další ms se už rozjede ketík..tak uvidíme co bude a nebude
Ahoj holky
![]()
Kaczule vítej ![]()
Clostilbegyt teď taky beru, dvě tabletky denně, tak doufám, že ke svým kilům nepřiberu ještě další, jak píše Kačka
![]()
A co jinak nového ? Platí zítřek, ženy ?
Ahoj Kaczule ![]()
Co se týká clostíku, tak já ho brala půl roku. (on se může brát jen 6 měsíců za život, protože zvyšuje riziko rakoviny). Taky jsem po něm hrozně přibrala (k tomu jsem ale brala ještě utrogestan, takže celkově ty hormony jsou pěkný hnus). Ale když to nejde jinak, tak bohužel ![]()
Jinak holky, za mě zítřek platí ![]()
Za mě taky
jenom to asi nebudu moc přehánět s tím pitím, páč jsem to přehnala v sobotu a ještě trochu trpím
ale ono mě to asi do zítřka přejde
![]()