Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
1.8.11 11:08

no nic, já klušu do práce, přihlásím se zase tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.8.11 11:08
kasporka píše:
Za rok ? No to je jasné…to budeme psát porodní váhy a míry našich dětí :mrgreen: :mrgreen: :srdce:

To už jsem slyšela tolikrát a pořád se k tomu nemůžu nějak dopracovat,ale věřím,že jednou to taky budu psát :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
1.8.11 11:10

Tak jo, příští týden s tím počítám - teda jestli se do té doby vrátí Kačka? :-o
Už to fakt potřebuju všechno probrat a hlavně vysvětlit všechny ty zkratky a názvy a protokoly atd. Jsem z toho totiž jelen 8-o
Kači jj jdem do toho Eurofertilu, ale jak jsem už říkala - po tom, co jsi mi napsala tak asi fakt zkusíme jen to IUI a pak mi řekneš jak bylo v Olomouci a asi se přestěhuji tam :-)
Deni - za rok touhle dobou si budem psát jak nám to malé krásně papá a kaká! :pankac: A ne že ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.8.11 11:12
konévka píše:
Tak jo, příští týden s tím počítám - teda jestli se do té doby vrátí Kačka? :-o
Už to fakt potřebuju všechno probrat a hlavně vysvětlit všechny ty zkratky a názvy a protokoly atd. Jsem z toho totiž jelen 8-o
Kači jj jdem do toho Eurofertilu, ale jak jsem už říkala - po tom, co jsi mi napsala tak asi fakt zkusíme jen to IUI a pak mi řekneš jak bylo v Olomouci a asi se přestěhuji tam :-)
Deni - za rok touhle dobou si budem psát jak nám to malé krásně papá a kaká! :pankac: A ne že ne!
:hug: :hug: :hug: :hug: moc bych si to přála
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
1.8.11 11:49

Deni já taky :hug:
Občas mám pocit, že mi z toho už nutně musí začít hrabat, ale … Už mlčím! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.8.11 17:39

Konévko, to určitě zvládneme ten příští týden, já už jsem si udělala zápis do deníčku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
2.8.11 11:28

Teda cholky! Kde jste všechny? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.8.11 11:30
konévka píše:
Teda cholky! Kde jste všechny? 8-o

ahojky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
2.8.11 11:36

Ahoj :-) To je hrůza - se v práci nudím :oops: a nikde nikdo. Kde jsi ty? Taky v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.8.11 11:37
konévka píše:
Ahoj :-) To je hrůza - se v práci nudím :oops: a nikde nikdo. Kde jsi ty? Taky v práci?

Ne já jsem doma..balím kufr zítra jedu do Car a za chvíly letím na koupálko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
2.8.11 11:41

A jak dlouho tam budeš?
A na jaképak koupálko? Vždyť je tam zzzzima :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.8.11 11:51
konévka píše:
A jak dlouho tam budeš?
A na jaképak koupálko? Vždyť je tam zzzzima :-)

no asi 2dny..zima jo..ráno bylo teplo..no čumím ale z okna a máš asi pravdu…chjo se poseru to je léto.Co Ty vůbec máš taky za sebou nějaké umělko,,v profilu nemáš nic tak ani nevím s kým mám tu čest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
2.8.11 11:58

No jo, protože ani nevím, jak se to tam dává do toho profilu :oops:
Nemám nic - jen laparku. 13 měsíců snažení, spermio OK, laparka OK (jen prý menší děloha, ale to snad nevadí) a v pátek první konzultace v CAR a domluva na IUI. Nedělali mi ještě ani horm.profil a imunologii a kdybych si to tady nepřečetla, tak ani nevím, že to existuje :cert:
A léto je pěkně na ho… To máš teda pravdu! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.8.11 12:04
konévka píše:
No jo, protože ani nevím, jak se to tam dává do toho profilu :oops:
Nemám nic - jen laparku. 13 měsíců snažení, spermio OK, laparka OK (jen prý menší děloha, ale to snad nevadí) a v pátek první konzultace v CAR a domluva na IUI. Nedělali mi ještě ani horm.profil a imunologii a kdybych si to tady nepřečetla, tak ani nevím, že to existuje :cert:
A léto je pěkně na ho… To máš teda pravdu! :-)

tak už mám přehled.No tak snad Vám IUI pomůže a zadaří se.Já už jsem v IVF profík a mohla bych se tam u nich nechat zaměstnat.No počas hnus flus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
2.8.11 12:10

Já už jsem rozhodnutá. Zkusíme 3× IUI a když nic, tak IVF. Jak to prosím tě je? Pojišťovna hradí 3 pokusy, ale počítá se to jako i s odběrem vajíček? :-o Jako že když máš vajíčka zamražená, tak nic neplatíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí