Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
![]()
Veve, tak hup na to…ten test se pomalu blížil pozitivnímu…
Deni, tak to je super !!! Držím palce…
Kači a co nového u Tebe ?
U nás tentokrát asi zase nic… mám ms sice dostat až ve středu, ale všechno nasvědčuje tomu, že přijde…
tak si jdeme aspoň večer trošku zlepšit náladu, jdeme na Nightwork
![]()
Ahoj holky,
tak snažilka nejsem, protože už mimi čekám - 18tt, ale můžu jen doporučit zkusit jednu věc - sice Vám to asi bude znít jako blbost, ale…já otěhotněla po 10-ti letech, když jsem to už fakt vůbec nečekala. Předcházelo tomu povídání s kolegyní v práci, která pěstuje cukety. Dala mi pár kousků cuket a pár receptů. No a já to zkusila - chytla jsem na ně pak strašnou chuť a dělala cukety denně na sto způsobů. Manžel už je nemohl ani vidět a já je baštila a baštila - k obědu, k večeři, do salátu…pořád. A pak najednou stop a nemohla jsem je ani vidět - a hned na to jsem zjistila,že jsem těhotná. Takže já spojuji to mé pažraní cuket s otěhotněním. Prostě za to může cuketa. ![]()
Dobrý den,
pokud věříte astrologii a nemáte s partnerem žádný zásadní zdravotní problém(neplodnost partnera,srůsty na vaječnících apod.),mohu Vám zaslat odkaz na paní astroložku,která Vám jistě pomůže ke zdárnému početí s pomocí plodných dnů,které vypočte na základě dat vašeho narození,nutno však znát hodinu a minutu zrození.Pokud nevíte,ve vaší porodnici vám to za mírný poplatek zjistí.Máte-li zájem,napište mi vaši mejlovou adresu,kam vám pošlu na paní kontakt.Pěkný den,Renata.
beautka píše:
Dobrý den,
pokud věříte astrologii a nemáte s partnerem žádný zásadní zdravotní problém(neplodnost partnera,srůsty na vaječnících apod.),mohu Vám zaslat odkaz na paní astroložku,která Vám jistě pomůže ke zdárnému početí s pomocí plodných dnů,které vypočte na základě dat vašeho narození,nutno však znát hodinu a minutu zrození.Pokud nevíte,ve vaší porodnici vám to za mírný poplatek zjistí.Máte-li zájem,napište mi vaši mejlovou adresu,kam vám pošlu na paní kontakt.Pěkný den,Renata.
Děkujeme za informaci. Já zatím ještě věřím racionálním doktorům. Pokud to nepůjde hodně let, možná využiji, teď zatím opravdu ne
Ahoj holky ![]()
Veve,tak bylo tuleníčko
![]()
Kasporko u nás nic nové,nechala jsem si udělat nový HP,dnes jsem měla volat na výsledek ale zapoměla jsem jako na smrt ![]()
Renatko,cukety máme na zahradě ale já to moc nemusím
ale gratuluji k mimi ![]()
Katka1311 píše:
Ahoj holky
Veve,tak bylo tuleníčko![]()
Kasporko u nás nic nové,nechala jsem si udělat nový HP,dnes jsem měla volat na výsledek ale zapoměla jsem jako na smrt
Renatko,cukety máme na zahradě ale já to moc nemusímale gratuluji k mimi
Kačí bylo a bude
![]()
Holky já se děsně bojím tahání stehů, to bych raději šla ještě pětkrát na operaci…mám to hrozně moc utažený, ach jo a jeden je zauzlovaný, mám to zařízlý dost hluboko, ježiš asi si říkáte, že jsem prdlá, ale fakt z toho mám blbej pocit. Když jsem se dívala na jiný obrázky štychů, tak to tak utažený nebylo ![]()
No je to nepříjemné ale zvládneš to ![]()
Pak si kup nějakou mastičku na to!
veve.m píše:Veve, taky jsem ty stehy měla pěkně utažené…pak Ti napíšu, jaké bylo tahání u mě, ať Ti to nějak neznepříjemním
Holky já se děsně bojím tahání stehů, to bych raději šla ještě pětkrát na operaci…mám to hrozně moc utažený, ach jo a jeden je zauzlovaný, mám to zařízlý dost hluboko, ježiš asi si říkáte, že jsem prdlá, ale fakt z toho mám blbej pocit. Když jsem se dívala na jiný obrázky štychů, tak to tak utažený nebylo
veve,
mě tahali stehy z břicha taky - některé byly tak utažené, že se zařezávaly do masa a způsobovaly mi značnou bolest. Děsila jsem se, až na to sestřička sáhne a popotáhne, že to nevydržím. Nakonec to nebolelo skoro vůbec - ty zatažené stehy trochu štíply, ale fakt to nic nebylo. Hlavně dej pozor, aby se ti pak stehy nerozjely - což se stalo mě.
Halo, halo…
![]()
jak se máte holky ? já dneska vyrážím po dvou měsících do práce, a tak strašně se mi nechce !!!!
držte mi palce, ať to tam zvládnu
a co nového u vás ?
Ahooooooooooooooojjjjjjj
![]()
Tak jsem zpátky. Bohužel mi ani nepřijde, že jsem na nějaké dovolené byla. Do Tunisu už teda nejedu! Vůbec jsem to nechápala - jela jsem tam na jisto, protože loni to byla fakt super dovka a hlavně nááádherné moře. Letos jsme jeli jen do jiné oblasti a byla to jedním slovem katastrofa! Taky jsem se měla před tím podívat (já blbina), že je to asi 3 km od přístavu. To asi mluví za vše. V moři nejen hnusné řasy, ale igelity! Takže jsem se koupala všehovšudy 3× a jinak jsme byli u bazénu. Ten byl fajn, ale k bazénu můžu i tady.
Ještě k tomu jsem den před odjezdem dostala rýmu (klasicky z klimy) a když jsme dojeli tady, tak se mi to rozjelo úplně. V Monastiru při odletu 35 stupňů, v Brně 15! A já v žabkách! Takže jsme sice jeli na chatu, ale nedělala jsem nic jiného, než že jsem si vařila čaje, kapala do nosu a brala prášky
![]()
Ahoj Kasporko! Včera jsem na tebe myslel, že už ti to taky začne ![]()
Já jsem si ráno dělala test - opět zbytečně
![]()
V pátek jdem na konzultaci do CAR, akorát blbé je, že to mám dostat ve středu, takže se tento měsíc opět nestihne imunologie ani horm.profil ![]()
Jinak cuketu jsem dostala včera od přítelové babičky, tak ji dnes udělám ![]()
A s těma stehama Veve bych se nebála. Já nejen, že jsem to měla utažené, ale nějak jsem nemohla vydržet se neoholit a už vůbec jsem si nedovedla představit jít tak k doktorce vytahovat stehy, takže jsem se oholila - bohužel i s těma nitkama, co trčí z toho stehu a za co se to vytahuje
Měla jsem z toho docela vítr, ale sestřička byla výborná. Sice říkala, že si za celou její praxi nikdo steh neoholil
ale fakt to vůbec nebolelo!
Ahoj Konévko
no neříkej, že se dovča nevyvedla… to mě mrzí…
my už jsme se rozhodli a 16-tého letíme na Krétu…jsem zvědavá, jak se budou v práci tvářit na to, že tam budu jenom 14 dní
![]()
Test jsem dělala dneska taky a samořejmě bílo…takže jsme na tom stejně ![]()
a do CARu jsme objednaní na 5.9., jdeme do toho nativu…
co vy v CARu ? první konzultace ?
Jééé tak to zááávidíímmm
Kéž bych měla dovku ještě před sebou
Ale doufám, že aspoň tobě se vyvede podle představ! Tak to ani moc nestmutníš, že jsi v práci, když tam budeš jen 14 dnů, ne?
Stihnem ještě před tím udělat mecheche?
Jj v pátek první konzultace, ale podle toho co psala Kačka si tam nechám když tak udělat jen IUI a když to nevyjde tak půjdem asi jinam.