Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
veve.m píše:konévka píše:Přesně tohle jsem taky zpívala a prd
Holky dneska ráno jsem zas byla pěkně rozhozená. Jeli jsme do práce a přítel mi v autě říkal, že se mu zdálo, že se nám narodila holčičkaPtala jsem se, jestli byla krásná, tak prý nejkrásnější, že se na ní pořád koukal a mazlil se s ní
Pak se na mě podíval a když viděl, jak jsem dojatá, tak mi řekl, že už je ze mě úplně zblblý.
Jenže tím to není - já vím, že on už taky moc chce miminko a já bych mu to tak moc chtěla splnit
Včera taky… Někde na diskusi jsem četla, že si jedna holčina zpívala povstávej semínko ola la…
a povedlo se, tak jsem to teď asi 3 měsíce dělala taky (já, která zpívám jen když je rádio hoooodně nahlas)
Zpívala jsem - vstávej semínko ola la … bude z tebe Terezka
a miláček na mě vždycky volal, že ne Terezka, ale Matýsek
A včera jsem jen ležela a on na mě nechápavě koukal a říkal - no honem zpívej
Ach jo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imunologii mi taky nedělali…
neboooj já si myslím, že to klapne, když seš taky profouknutá
![]()
konévka píše:
Míno to je pravda a musím říct, že mám vždycky velkou radost z toho, když to někomu vyjde protože si říkám, že to jdeNo mi nic nedělali, prý je vše OK, tak mi to jen profoukli. Spermio taky na 1*, ale fakt je, že mi nedělala horm.profil a imunologii. V pondělí k ní jdu, tak si o to řeknu…
konévka píše:
A kolik jsi platila? Měla jsi na ně nějaké doporučení, nebo sis je vybrala sama? Vypadá to, že mě to taky čeká, tak dávám dohromady informace
konevko žadne doporučeni jsem mit nemusela muj gyn dr se přimo zabyva neplodnosti a spolupracuje s Repromedou tak jsem jen od sveho dr nafasovala leky a chodila na kontrolni ultrazvuky a potom jsem jen jela do Repromedy na odběr vajiček a vloženi embrii a vše mě stálo leky,pobyt,PK,ICSI-40.000KČ
Ahoj ![]()
luci, vítej ![]()
Veve, běž do toho tuleníčka aspoň doma
![]()
Konévko, já říkala, že budeme spolu vozit
tak ještě počkat na tu ovu a uvidíme co z toho bude
![]()
A taky se mi minulý týden zdálo, že se nám narodila holčička… to je prostě znamení, že to tentokrát klapne
![]()
kasporka píše:
Ahoj
luci, vítej
Veve, běž do toho tuleníčka aspoň doma![]()
Konévko, já říkala, že budeme spolu vozit![]()
tak ještě počkat na tu ovu a uvidíme co z toho bude
![]()
A taky se mi minulý týden zdálo, že se nám narodila holčička… to je prostě znamení, že to tentokrát klapne![]()
AHOJ ![]()
veve.m píše:
Holky tak povídejte, jaký bylo mecheche?
nebylo
volali mi včera z práce, že je potřeba něco dodělat, tak jsem tam musela jet… domů jsem přijela v devět, naprosto vyplivnutá, jenom jsem padla do postele
![]()
ale domluvíme náhradní termín a pak vám to všechno popíšeme
![]()
Kasporko, já vím, taky jsem si na to vzpomněla, že se ti to zdálo
A měla hodně vlásků, že? ![]()
Luci 40 tis. to je celkem dost ![]()
Veve, mecheche je posunuté na neurčito (teda asi na spen, ne?
) Karporka je ostuda
Néé musela do práce chudák, tak jsme to přesunuly.
Míno snad jo ![]()
konévka píše:
Kasporko, já vím, taky jsem si na to vzpomněla, že se ti to zdáloA měla hodně vlásků, že?
Luci 40 tis. to je celkem dost
Veve, mecheche je posunuté na neurčito (teda asi na spen, ne?) Karporka je ostuda
Néé musela do práce chudák, tak jsme to přesunuly.
Míno snad jo
No to je ale co nejvic jsem doplacela za gonal a to jsem měla kratkej protokol a ted by měl čekat dlouhej a stim že budu ještě vic doplacet tak šetřime a šetřime
Ahoj konévko, díky za přivítání ![]()
My se s manželem snažíme rok. Zatím jsem si nechala dělat jen hormonální profil (ok) a manžel SPG - trochu horší, ale podle mého doktora by se to mělo povést i přirozenou cestou. Ale jak tady psala Mína o těch cystách, tak mě napadlo, že máma je měla taky, tak si říkám, jestli to třeba není dědičné. A Míno, nebylo ti třeba zle, když jsi je měla? Mámě bylo špatně, bolelo ji břicho atd. …
Tak s těma cystama ti neporadím, ale teď mě napadlo - jak to, že to neviděla Dr. na ultrazvuku? U mě viděla před laparkou, ale říkala, že to ani nebude psát, pže cysty do 5 cm (?) se nezapisují a nic se s nima nedělá. Prý by se měly vstřebat… ![]()
Ne, neměla jsem vůbec žádné příznaky… jen kolem ovu mě řezaly vaječníky, ale to mi dělalo i po té laparce, takže to spíš bylo ovulací.
Jabi píše:
Ahoj konévko, díky za přivítání
My se s manželem snažíme rok. Zatím jsem si nechala dělat jen hormonální profil (ok) a manžel SPG - trochu horší, ale podle mého doktora by se to mělo povést i přirozenou cestou. Ale jak tady psala Mína o těch cystách, tak mě napadlo, že máma je měla taky, tak si říkám, jestli to třeba není dědičné. A Míno, nebylo ti třeba zle, když jsi je měla? Mámě bylo špatně, bolelo ji břicho atd. …
U mě to na UTZ před laparkou nebylo vidět, prej byla ta cysta nekde uvnitř a něco blokovala… a ten myom na děloze byl někde zezadu, taky nebyl vidět, prej by byl vidět, až by prorostl dělohou ![]()
konévka píše:
Tak s těma cystama ti neporadím, ale teď mě napadlo - jak to, že to neviděla Dr. na ultrazvuku? U mě viděla před laparkou, ale říkala, že to ani nebude psát, pže cysty do 5 cm (?) se nezapisují a nic se s nima nedělá. Prý by se měly vstřebat…