Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2208
15.7.11 09:16
veve.m píše:
konévka píše:
Holky dneska ráno jsem zas byla pěkně rozhozená. Jeli jsme do práce a přítel mi v autě říkal, že se mu zdálo, že se nám narodila holčička :-) Ptala jsem se, jestli byla krásná, tak prý nejkrásnější, že se na ní pořád koukal a mazlil se s ní :-) Pak se na mě podíval a když viděl, jak jsem dojatá, tak mi řekl, že už je ze mě úplně zblblý.
Jenže tím to není - já vím, že on už taky moc chce miminko a já bych mu to tak moc chtěla splnit :cry:
Včera taky… Někde na diskusi jsem četla, že si jedna holčina zpívala po :hug: vstávej semínko ola la… :-) a povedlo se, tak jsem to teď asi 3 měsíce dělala taky (já, která zpívám jen když je rádio hoooodně nahlas) :oops: Zpívala jsem - vstávej semínko ola la … bude z tebe Terezka :oops: a miláček na mě vždycky volal, že ne Terezka, ale Matýsek :-D A včera jsem jen ležela a on na mě nechápavě koukal a říkal - no honem zpívej :-) Ach jo :cry:
Přesně tohle jsem taky zpívala a prd :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
15.7.11 09:17

imunologii mi taky nedělali…
neboooj já si myslím, že to klapne, když seš taky profouknutá :palec: :hug: :hug: :hug:

konévka píše:
Míno to je pravda a musím říct, že mám vždycky velkou radost z toho, když to někomu vyjde protože si říkám, že to jde :-) No mi nic nedělali, prý je vše OK, tak mi to jen profoukli. Spermio taky na 1*, ale fakt je, že mi nedělala horm.profil a imunologii. V pondělí k ní jdu, tak si o to řeknu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
15.7.11 09:18
konévka píše:
A kolik jsi platila? Měla jsi na ně nějaké doporučení, nebo sis je vybrala sama? Vypadá to, že mě to taky čeká, tak dávám dohromady informace 8-)

konevko žadne doporučeni jsem mit nemusela muj gyn dr se přimo zabyva neplodnosti a spolupracuje s Repromedou tak jsem jen od sveho dr nafasovala leky a chodila na kontrolni ultrazvuky a potom jsem jen jela do Repromedy na odběr vajiček a vloženi embrii a vše mě stálo leky,pobyt,PK,ICSI-40.000KČ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.7.11 09:18

Ahoj :mavam:
luci, vítej :mavam:
Veve, běž do toho tuleníčka aspoň doma :mrgreen: :mrgreen:
Konévko, já říkala, že budeme spolu vozit :mrgreen: :mrgreen: tak ještě počkat na tu ovu a uvidíme co z toho bude :mrgreen: :mrgreen:
A taky se mi minulý týden zdálo, že se nám narodila holčička… to je prostě znamení, že to tentokrát klapne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
15.7.11 09:21

Holky tak povídejte, jaký bylo mecheche?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
15.7.11 09:22
kasporka píše:
Ahoj :mavam:
luci, vítej :mavam:
Veve, běž do toho tuleníčka aspoň doma :mrgreen: :mrgreen:
Konévko, já říkala, že budeme spolu vozit :mrgreen: :mrgreen: tak ještě počkat na tu ovu a uvidíme co z toho bude :mrgreen: :mrgreen:
A taky se mi minulý týden zdálo, že se nám narodila holčička… to je prostě znamení, že to tentokrát klapne :mrgreen: :mrgreen:

AHOJ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.7.11 09:30
veve.m píše:
Holky tak povídejte, jaký bylo mecheche?

nebylo :-( :-( volali mi včera z práce, že je potřeba něco dodělat, tak jsem tam musela jet… domů jsem přijela v devět, naprosto vyplivnutá, jenom jsem padla do postele :cert: :cert: :cert:
ale domluvíme náhradní termín a pak vám to všechno popíšeme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
15.7.11 09:36

Kasporko, já vím, taky jsem si na to vzpomněla, že se ti to zdálo :-) A měla hodně vlásků, že? :-)
Luci 40 tis. to je celkem dost :think:
Veve, mecheche je posunuté na neurčito (teda asi na spen, ne? :-o ) Karporka je ostuda :-D Néé musela do práce chudák, tak jsme to přesunuly.
Míno snad jo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
15.7.11 09:41
konévka píše:
Kasporko, já vím, taky jsem si na to vzpomněla, že se ti to zdálo :-) A měla hodně vlásků, že? :-)
Luci 40 tis. to je celkem dost :think:
Veve, mecheche je posunuté na neurčito (teda asi na spen, ne? :-o ) Karporka je ostuda :-D Néé musela do práce chudák, tak jsme to přesunuly.
Míno snad jo :hug:

No to je ale co nejvic jsem doplacela za gonal a to jsem měla kratkej protokol a ted by měl čekat dlouhej a stim že budu ještě vic doplacet tak šetřime a šetřime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.7.11 09:47

Ahoj holky, můžu se taky přidat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
15.7.11 09:49

Jasan ahooooj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.7.11 09:55

Ahoj konévko, díky za přivítání :)
My se s manželem snažíme rok. Zatím jsem si nechala dělat jen hormonální profil (ok) a manžel SPG - trochu horší, ale podle mého doktora by se to mělo povést i přirozenou cestou. Ale jak tady psala Mína o těch cystách, tak mě napadlo, že máma je měla taky, tak si říkám, jestli to třeba není dědičné. A Míno, nebylo ti třeba zle, když jsi je měla? Mámě bylo špatně, bolelo ji břicho atd. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
15.7.11 11:01

Tak s těma cystama ti neporadím, ale teď mě napadlo - jak to, že to neviděla Dr. na ultrazvuku? U mě viděla před laparkou, ale říkala, že to ani nebude psát, pže cysty do 5 cm (?) se nezapisují a nic se s nima nedělá. Prý by se měly vstřebat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
15.7.11 12:02

Ne, neměla jsem vůbec žádné příznaky… jen kolem ovu mě řezaly vaječníky, ale to mi dělalo i po té laparce, takže to spíš bylo ovulací.

Jabi píše:
Ahoj konévko, díky za přivítání :)
My se s manželem snažíme rok. Zatím jsem si nechala dělat jen hormonální profil (ok) a manžel SPG - trochu horší, ale podle mého doktora by se to mělo povést i přirozenou cestou. Ale jak tady psala Mína o těch cystách, tak mě napadlo, že máma je měla taky, tak si říkám, jestli to třeba není dědičné. A Míno, nebylo ti třeba zle, když jsi je měla? Mámě bylo špatně, bolelo ji břicho atd. …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
15.7.11 12:03

U mě to na UTZ před laparkou nebylo vidět, prej byla ta cysta nekde uvnitř a něco blokovala… a ten myom na děloze byl někde zezadu, taky nebyl vidět, prej by byl vidět, až by prorostl dělohou :nevim:

konévka píše:
Tak s těma cystama ti neporadím, ale teď mě napadlo - jak to, že to neviděla Dr. na ultrazvuku? U mě viděla před laparkou, ale říkala, že to ani nebude psát, pže cysty do 5 cm (?) se nezapisují a nic se s nima nedělá. Prý by se měly vstřebat… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí