Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak holky je to pr… ![]()
Dnes jsem (ne)byla na tom vyšetření šž.Dr.říkal,že on není endokrinolog na plný úvazek a že mi musí stejně udělat odběry z krve na protilátky a to až v prosinci
.Tak nevím co teď?Kasporko předse tě budu potřebovat
.
Katka1311 píše:
Tak holky je to pr…
Dnes jsem (ne)byla na tom vyšetření šž.Dr.říkal,že on není endokrinolog na plný úvazek a že mi musí stejně udělat odběry z krve na protilátky a to až v prosinci.Tak nevím co teď?Kasporko předse tě budu potřebovat
.
A to Ti jako nemohl říct hned ? Mě z těch doktorů fakt mrskne…
Najdeme nějakého jiného, který se Ti bude věnovat
![]()
On se semnou vůbec dnes nebavil,posílal mi vzkazy po sestřičce
.Mám si prý zavolat do FN Ostrava!!!
To je nějaký kterýno, ne ? Když zavoláš do FN, tak budeš čekat půl roku na termín a pak já nevím jak dlouho ještě na výsledky…to by ses toho IVF letos nemusela ani dočkat !!!
![]()
No léky je ochotná mi předepsat i moje obvodní ale prý potřebuji ten odběr na protilátky ![]()
No jasně… přece nebudeš brát léky, když nemají vyšetření !!! Něco najdeme ![]()
Děkuji
Teď jsem volala na do Ostravy na endokrin.ale nikdo to nebere.Nějaká soukromá ambul.Jsem asi debil ale nemůžu najít endokrinologii ve FN
,pořád se mi ukazuje jen dětská ale musí tam být jak mě tam posílají ![]()
Kačko
Mě by z těch doktorů fakt trefil šlak
proč tě teda vůec nechal, ať se objednáš
Nepochopitelné! Ale neboj, Kasporka něco vymyslí
A zítra to proberem face to face ![]()
On myslel že to chci jenom uvést do normálu tu štítku ale jak jsem řekla že jdu do IVF tak mě poslal pryč.Že si mám zajít do FN.
BUM od šéfa přítelkyně, která pracuje ve stejné firmě je těhotná. Dneska potvrzeno. Je strašná kámoška s tou mou krávou kolegynií a kdybyste zas viděly tu radost s jakou mi to sdělovala… (ta kráva)
![]()
Holky tak nevím, není už toho trošku moc?
![]()
Já jak jsem byla minulý týden na gyndě ukančit tu PN,tak taky tam byly samé těhulky.Normálně jsem se přichytila jak jim čumím na bříška.
.
Možná že má manža pravdu a fakt jsem tím posedlá ![]()
Jo jenže problém je, že když už se do toho člověk jednou pustí, tak jde pořád dál a každý měsíc si říká tak teď už se to povede a nejde s tím přestat, ani si to zakázat
Ale takové 2 pecky během dvou dnů… Už jsem fakt zoufalá ![]()
Přítel mě taky včera uklidňoval že se přece nic neděje, jenže vysvětlujte chlapovi, že už si připadáte jako neschopný magor ![]()
ahojky ja jsem na tom stejne uz sest let nic a jsem hotova kdyz vidim mimi nebo tehuli
![]()
Tak u nás je to stejné.Manža pořád jo to se podaří a pořád nic a nic.I na to IVF hodně spoléhal a hovno hovno.
Holky jsem objednaná na endokrinologii do FN v Ostravě
udělají mi i ty protilátky.Předběžně jsem objednaná na 8.8.
janourek píše:
ahojky ja jsem na tom stejne uz sest let nic a jsem hotova kdyz vidim mimi nebo tehuli
No tak to jsme na tom byly až donedávna stejně. Šest let…grrr