Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
13.7.11 11:18

Tak holky je to pr… :-(
Dnes jsem (ne)byla na tom vyšetření šž.Dr.říkal,že on není endokrinolog na plný úvazek a že mi musí stejně udělat odběry z krve na protilátky a to až v prosinci 8-o .Tak nevím co teď?Kasporko předse tě budu potřebovat :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.7.11 11:25
Katka1311 píše:
Tak holky je to pr… :-(
Dnes jsem (ne)byla na tom vyšetření šž.Dr.říkal,že on není endokrinolog na plný úvazek a že mi musí stejně udělat odběry z krve na protilátky a to až v prosinci 8-o .Tak nevím co teď?Kasporko předse tě budu potřebovat :hug: .

A to Ti jako nemohl říct hned ? Mě z těch doktorů fakt mrskne… :pocitac: :pocitac: Najdeme nějakého jiného, který se Ti bude věnovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.7.11 11:27

On se semnou vůbec dnes nebavil,posílal mi vzkazy po sestřičce :cert: .Mám si prý zavolat do FN Ostrava!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.7.11 11:32

To je nějaký kterýno, ne ? Když zavoláš do FN, tak budeš čekat půl roku na termín a pak já nevím jak dlouho ještě na výsledky…to by ses toho IVF letos nemusela ani dočkat !!! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.7.11 11:59

No léky je ochotná mi předepsat i moje obvodní ale prý potřebuji ten odběr na protilátky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.7.11 12:06

No jasně… přece nebudeš brát léky, když nemají vyšetření !!! Něco najdeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.7.11 12:11

Děkuji :hug: Teď jsem volala na do Ostravy na endokrin.ale nikdo to nebere.Nějaká soukromá ambul.Jsem asi debil ale nemůžu najít endokrinologii ve FN :think: ,pořád se mi ukazuje jen dětská ale musí tam být jak mě tam posílají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
13.7.11 12:20

Kačko :hug: Mě by z těch doktorů fakt trefil šlak :pocitac: proč tě teda vůec nechal, ať se objednáš :?: :?: :?: Nepochopitelné! Ale neboj, Kasporka něco vymyslí :-) A zítra to proberem face to face :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.7.11 13:31

On myslel že to chci jenom uvést do normálu tu štítku ale jak jsem řekla že jdu do IVF tak mě poslal pryč.Že si mám zajít do FN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
13.7.11 13:45

BUM od šéfa přítelkyně, která pracuje ve stejné firmě je těhotná. Dneska potvrzeno. Je strašná kámoška s tou mou krávou kolegynií a kdybyste zas viděly tu radost s jakou mi to sdělovala… (ta kráva) :cert: :cert: :cert:
Holky tak nevím, není už toho trošku moc? :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.7.11 13:57

Já jak jsem byla minulý týden na gyndě ukančit tu PN,tak taky tam byly samé těhulky.Normálně jsem se přichytila jak jim čumím na bříška. :roll: .
Možná že má manža pravdu a fakt jsem tím posedlá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
13.7.11 14:11

Jo jenže problém je, že když už se do toho člověk jednou pustí, tak jde pořád dál a každý měsíc si říká tak teď už se to povede a nejde s tím přestat, ani si to zakázat :cert: Ale takové 2 pecky během dvou dnů… Už jsem fakt zoufalá :cry:
Přítel mě taky včera uklidňoval že se přece nic neděje, jenže vysvětlujte chlapovi, že už si připadáte jako neschopný magor :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
13.7.11 14:16

ahojky ja jsem na tom stejne uz sest let nic a jsem hotova kdyz vidim mimi nebo tehuli
:twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.7.11 14:20

Tak u nás je to stejné.Manža pořád jo to se podaří a pořád nic a nic.I na to IVF hodně spoléhal a hovno hovno.
Holky jsem objednaná na endokrinologii do FN v Ostravě :palec: udělají mi i ty protilátky.Předběžně jsem objednaná na 8.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
13.7.11 14:22
janourek píše:
ahojky ja jsem na tom stejne uz sest let nic a jsem hotova kdyz vidim mimi nebo tehuli :twisted:

No tak to jsme na tom byly až donedávna stejně. Šest let…grrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital