Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jsem spotřebovala všech 30 injekcí Menopuru hrazené pojišť.pak jsem musela ještě dokupovat ale už za plnou cenu celkově mě to vyšlo na cca 7000,– a pak ješte Cetrotide 600,– a pregnyl 2× 140,– ICSI 8000,– transfer.sada 1000,– a nevím ještě něco ![]()
kasporka píše:Katka1311 píše:Kači
Kasporko ty ještě nespinkáš
Mrknu na ten cenník,jezdit spolu?Supernespím, nějak nemůžu zabrat
![]()
ale Ty bys už měla…nebo se Ti nebude chtít ráno do práce![]()
Tak to jo
![]()
já musím jet zítra do práce jenom něco dodělat a už teď se přemlouvám, abych vůbec jela
![]()
nastupuju po nemocenské příští pondělí a vůbec, ale vůbec se mi nechce…
ale byla jsem statečná… doktor mě chtěl ještě nechat doma, ale já jsem odolala
![]()
prostě práce volá… ![]()
Katka1311 píše:
Kdy se slezem????
No já jsem pro kdykoliv
![]()
nějaké návrhy ? ? ![]()
Mě chtěl taky ještě nechat doma ale já řekla že od pondělí už nastopím do práce
.
Jinak manža byl u mé obvod.dr.pro doporučení na to vyšetření na šž a děsně byla protivná že ty hodnoty nemám tragické a ten neuspěch že není šž.Ale když tam musím na to vyšetření tak mi doporuč.napíše.Že mě mohla léčit i ona.
kasporka píše:Katka1311 píše:No já jsem pro kdykoliv
Kdy se slezem????![]()
nějaké návrhy ? ?
Katka1311 píše:
Mě chtěl taky ještě nechat doma ale já řekla že od pondělí už nastopím do práce.
Jinak manža byl u mé obvod.dr.pro doporučení na to vyšetření na šž a děsně byla protivná že ty hodnoty nemám tragické a ten neuspěch že není šž.Ale když tam musím na to vyšetření tak mi doporuč.napíše.Že mě mohla léčit i ona.
Tak to měla být holka ale jinak akční… teď, když už jsi objednaná, tak jí to může být fuk, ne ? a Ty budeš mít aspoň jistotu, že je všechno v pořádku a nic nebude bránit IVF ![]()
Může být středa i čtvrtek
jen se obávám, že chudina Konévka bude muset pracovat
ale až jí padne, což ?
![]()
Já se Kasporko loučím dej mi vědět do SZ jak se rozhodneš?Když tak i konév?Jo ![]()
dobrou a hezké sny ![]()
Ahoj holky ![]()
Veve včera jsem se o tom bavila s kamarádkou, jejíž sestra byla na IVF a ta říkala, že služby jsou stejné, akorát v soukromém CAR ti Dr. většinou předepisují léky, ze kterých mají větší provize, kdežto ve státních je jim to jedno. Nevím, neznám to, ale tohle mi přijde logické ![]()
Kasporko a Katko, já budu jezdit s váma ![]()
Holky včera mě ten můj chlap tak nas… Od jara jsem mu říkala, že si má vyřídit nový pas, protože mu končí v listopadu a chtěli jsme jet do Egypta. To musí pas platit ještě 6 měsíců po příjezdu. Co myslíte? Vyprdl se na to a včera jsem už zabukovala Egypt od příštího týdne a dnes ráno jsem to rušila, protože jsem včera večer zjistila, že má pořád ten starý pas
A ještě mi řekl, že kdyby bylo jen na něm, tak jede na chatu. No není na zabití ![]()
Konévko, je to chlap
není se co divit…
ale chápu, že Tě to nas…, když se těšíš, plánuješ a pak najednou prd…
![]()
a kam jste chtěli vyrazit v Egyptě ? My tam byli vloni… ![]()
stejně na dovolenou nemůžeš, budeme jezdit do Prahy
![]()
čau kočky, já ve středu nemůžu, ale ve čtvrtek klíďo píďo
Jak už jsem psala, pracuji do 17h., tak potom kdykoliv. Možná by to mohlo být i v té Porubě, ale záleží na vás. Dejte mi když tak vědět do sz.
Kasporko, víš že ani nevím, kde v Egyptě to bylo?
Mi je celkem jedno kam, hlavně ať tam je hezké moře!
Ty výlety mě ani neberou. Teď jsem ještě psala poptávku na Tunis, ale byli jsme tam loni, tak jsem chtěla jinam. No nevadí, snad aspoň to vyjde ![]()
A když ne, tak se nechám oplodnit a pak si najdu ženskou
![]()