Jsem na dně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
11.7.11 23:51

Já jsem spotřebovala všech 30 injekcí Menopuru hrazené pojišť.pak jsem musela ještě dokupovat ale už za plnou cenu celkově mě to vyšlo na cca 7000,– a pak ješte Cetrotide 600,– a pregnyl 2× 140,– ICSI 8000,– transfer.sada 1000,– a nevím ještě něco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
11.7.11 23:52
Já jezdím v 9h z domu to se vyspím :mrgreen:
kasporka píše:
Katka1311 píše:
Kasporko ty ještě nespinkáš :mrgreen:
Mrknu na ten cenník,jezdit spolu?Super :mrgreen:
Kači :mavam: nespím, nějak nemůžu zabrat :mrgreen: :mrgreen:
ale Ty bys už měla…nebo se Ti nebude chtít ráno do práce :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
11.7.11 23:52

Kdy se slezem???? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
11.7.11 23:54

Tak to jo :lol: :lol:
já musím jet zítra do práce jenom něco dodělat a už teď se přemlouvám, abych vůbec jela :-) :-)
nastupuju po nemocenské příští pondělí a vůbec, ale vůbec se mi nechce…
ale byla jsem statečná… doktor mě chtěl ještě nechat doma, ale já jsem odolala :lol: :lol:
prostě práce volá… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
11.7.11 23:55
Katka1311 píše:

No já jsem pro kdykoliv :mrgreen: :mrgreen:
nějaké návrhy ? ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
11.7.11 23:57

Mě chtěl taky ještě nechat doma ale já řekla že od pondělí už nastopím do práce :zed: .
Jinak manža byl u mé obvod.dr.pro doporučení na to vyšetření na šž a děsně byla protivná že ty hodnoty nemám tragické a ten neuspěch že není šž.Ale když tam musím na to vyšetření tak mi doporuč.napíše.Že mě mohla léčit i ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
11.7.11 23:59
Středa a čtvrtek mám volno,pokud máš ještě PN měly bychom se sejít :-P A co Konévka?
kasporka píše:
Katka1311 píše:
No já jsem pro kdykoliv :mrgreen: :mrgreen:
nějaké návrhy ? ? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.7.11 00:00
Katka1311 píše:
Mě chtěl taky ještě nechat doma ale já řekla že od pondělí už nastopím do práce :zed: .
Jinak manža byl u mé obvod.dr.pro doporučení na to vyšetření na šž a děsně byla protivná že ty hodnoty nemám tragické a ten neuspěch že není šž.Ale když tam musím na to vyšetření tak mi doporuč.napíše.Že mě mohla léčit i ona.

Tak to měla být holka ale jinak akční… teď, když už jsi objednaná, tak jí to může být fuk, ne ? a Ty budeš mít aspoň jistotu, že je všechno v pořádku a nic nebude bránit IVF :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.7.11 00:01

Může být středa i čtvrtek :mrgreen: jen se obávám, že chudina Konévka bude muset pracovat :-) :-) ale až jí padne, což ? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.7.11 00:05

Já se Kasporko loučím dej mi vědět do SZ jak se rozhodneš?Když tak i konév?Jo :palec:
dobrou a hezké sny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.7.11 00:07

Dobrou :mavam: :mavam:
taky jdu spáááááááát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.7.11 10:21

Ahoj holky :mavam:
Veve včera jsem se o tom bavila s kamarádkou, jejíž sestra byla na IVF a ta říkala, že služby jsou stejné, akorát v soukromém CAR ti Dr. většinou předepisují léky, ze kterých mají větší provize, kdežto ve státních je jim to jedno. Nevím, neznám to, ale tohle mi přijde logické :nevim:
Kasporko a Katko, já budu jezdit s váma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.7.11 10:25

Holky včera mě ten můj chlap tak nas… Od jara jsem mu říkala, že si má vyřídit nový pas, protože mu končí v listopadu a chtěli jsme jet do Egypta. To musí pas platit ještě 6 měsíců po příjezdu. Co myslíte? Vyprdl se na to a včera jsem už zabukovala Egypt od příštího týdne a dnes ráno jsem to rušila, protože jsem včera večer zjistila, že má pořád ten starý pas :pocitac: A ještě mi řekl, že kdyby bylo jen na něm, tak jede na chatu. No není na zabití :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.7.11 10:38

Konévko, je to chlap :-) :-) není se co divit… :mrgreen: ale chápu, že Tě to nas…, když se těšíš, plánuješ a pak najednou prd… :cert: :cert:
a kam jste chtěli vyrazit v Egyptě ? My tam byli vloni… :-)
stejně na dovolenou nemůžeš, budeme jezdit do Prahy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.7.11 10:47

čau kočky, já ve středu nemůžu, ale ve čtvrtek klíďo píďo :-) Jak už jsem psala, pracuji do 17h., tak potom kdykoliv. Možná by to mohlo být i v té Porubě, ale záleží na vás. Dejte mi když tak vědět do sz.
Kasporko, víš že ani nevím, kde v Egyptě to bylo? :-) Mi je celkem jedno kam, hlavně ať tam je hezké moře! :-) Ty výlety mě ani neberou. Teď jsem ještě psala poptávku na Tunis, ale byli jsme tam loni, tak jsem chtěla jinam. No nevadí, snad aspoň to vyjde :nevim:
A když ne, tak se nechám oplodnit a pak si najdu ženskou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital