Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
konévka píše:Konévko, film je super…tak knížka bude určo taky
Angličtinu? JupíííTak to bys mi mohla poradit, jak si do hlavy dostáváš slovíčka a hlavně - jak ti v té hlavě vydrží?
Právě jsem otevřela knížku, kterou jsem dostala za úkol přečíst od své angličtinářky - The devil wears Prada, tak jsem zvědavá, kdy s tím praštím
Kasporko tak předse trocha štěstí.
Ve středu jdu na to vyšetření štítky.A ve čtvrtek genetika.
Jsem to ani nečekala.Ale můžou mi nasadit léčbu pak ta genetika a šupajda do dalšího pokusu.
Kačko, tak to je fajn, že nemusíš čekat.
Holky já jsem přečetla první 2 stránky, ale slovíčka mám vypsané na další 4
Teď jen nevím, kdo se to za mě bude učit
Ale aspoň mi to odpolko uteklo ![]()
Tak hezký víkend já už mám padla
![]()
konévka píše:
Kačko, tak to je fajn, že nemusíš čekat.
Holky já jsem přečetla první 2 stránky, ale slovíčka mám vypsané na další 4Teď jen nevím, kdo se to za mě bude učit
Ale aspoň mi to odpolko uteklo
Tak hezký víkend já už mám padla![]()
Konév, obdivuji tě. Já, jak začnou prázdniny, jsem lemra líná.
I když, teď po embryotransferu, kdy jsem nemohla ani sportovat, jsem přečetla už pět knih. Ale česky a oddechovky. ![]()
Katka1311 píše:Kačia kam nakonec jdeš na tu štítku ? my už máme genetiku hotovou…našli nám tam něco v chromozomech, ale je to 5 % a hranice normálnosti jsou 4 %…tak to neřešíme…jinak bychom se z toho museli zcvoknout
Kasporko tak předse trocha štěstí.
Ve středu jdu na to vyšetření štítky.A ve čtvrtek genetika.
Ahoj holky ![]()
Kasporko,jak jsem psala volala jsem skoro všude a nakonec mi sestřička poradila že i u nás v Orlové je dr.ale mám napsané jako internista.Volala jsem tam,řekla že jdu do IVF a vezmou mě.
Katka1311 píše:Kačko, tak to je fajn, aspoň to nebudeš mít daleko
Ahoj holky
Kasporko,jak jsem psala volala jsem skoro všude a nakonec mi sestřička poradila že i u nás v Orlové je dr.ale mám napsané jako internista.Volala jsem tam,řekla že jdu do IVF a vezmou mě.
Jinak holky ahoj ![]()
celý víkend jsem se nedostala k PC, jezdili jsme po výletech… byli jsme na Bouzově a taky v Javoříčských jeskyních…mimochodem doporučuju, bylo to tam moc krásné… ![]()
nějaké novinky za víkend ?
Kači přeju hezký první pracovní den a všem ostatním, ať to v práci přežijí
![]()
Dobré ráno holky, tak už máme zase pondělisko ![]()
Doufám, že jste měly super víkend! Já jsem si včera spálila ksichtík ![]()
Ahoj ![]()
takže válečka u vody, jo ?
![]()
já jdu za chvilku na kontrolu po šestinedělí, tak doufám, že mi řekne, že je všechno ok a brzo pomazeme k vode taky ![]()
Ahoj děvčátka, zdravím po krásném slunečném víkendu…! ![]()
Kači, to je super, že to s tou endoškou vyšlo, snad nebude ani ta léčba na dlouhé lokty. Držím pěsti.
Konévko, tys si spálila ksichtík, já ramena. Jsem prostě nepoučitelná. Přestože opalování fakt nemusím, tak na horách jsem líná se namazat a pak to tak dopadá. Byli jsme se v Dolní Lomné mrknout na závody vozatajů a na slavnostní odhalení sochy Franty Šišky, co soutěžil v Milionáři…
Fakt super. A pak jsme šlapali v pravé poledně do pralesa Mionší. Horko teda bylo děsné. Ale výlet super… ![]()
Holky, přeji pohodový start dalšího pracovního týdne!
Kasporko určo bude vše OK ![]()
U vody jsem nebyla - nějak jsem nepočítala s tím, že bude až takové horko, takže jsem si nevzala na chatu plavky. Ale po obědě všichni usli, tak jsem šla ven na lavičku že si jako budu číst a usla jsem taky ![]()
No jo… ale aspoň máte holky hezkou barvu od sluníčka ![]()
kontrola v pořádku, všechno ok
sliznice krásně roste, z toho jsem měla největší strach ![]()
dokonce jsem z doktora vymámila clostilbegyt a utrogestan, tak jsem šťastná jak blecha
![]()