Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky z této diskuze, omlouvám se, že vám sem lezu bez nějakého zeptání
Milá malá Rošťando, nebo velká Rošťando? Dala jsis pěknou přezdívku, ta sedí. Myslím, ne nemyslím, já to vím, že se známe. Známe se s jiné diskuze, ze které jsme tě museli vyhodit a zakázat ti přístup. Ne jen já, ale i ostatní holky z naší diskuze nakukujeme do všech diskuzí, ve kterých pokračuješ v té své pohádkové iluzi o těhotenství. Nám to trvalo chvilku, než jsme společně prokoukli tvoje sprosté lži, intriky, přetvářku a sobectví. A bohužel, jsme se shodli i nyní, že už se nebudeme koukat na to, jak se snažíš soucítit lživě samozřejmě s ženami v jiných diskuzích, které se také marně pokouší o miminko. Jsi sobecký, zlý a tak trochu nemocný člověk. Nevím, jestli ti to dělá dobře. Nejspíš ano. Já jen doufám, že tě teď holky z této a dalších diskuzí prokouknou a pošlou tě tam co my. Samozřejmě tímto píši k holkám, z této diskuze, že se mohou klidně spojit se mnou přes soukromou zprávu, aby si nemyslely, že je to jen nějaké vyřizování účtů. Nemůžeme se zkrátka už dívat na to, jak vás tu Hanička všechny tahá za nos.
Sami si holky můžete ověřit z ostatních diskuzích (Čekání po ET // 2011 nebo IVF červen – červenec 2011 nebo v diskuzi První IVF květen – červen 2011), že Hanka lže. Vymýšlela si toho hodně, taky si toho dost navymýšlela ohledně jejího potratu – na některé diskuzi se zmiňuje o jednom SP, na některé diskuzi, že už jich má „pár SP“ apod. O samotném potratu kolují také různé zprávy, těžko říct jak to doopravdy bylo.Holky píšu vám to tu proto, protože Haniny reakce nejsou upřímný, každou větu myslí závistivě, o čemž jsme se přesvědčili všechny v naší diskuzi.. A nechtěly bysme, aby namotávala další holky..
Katko, já si tě právě pamatuji z diskuze „Stimulace na IVF srpen 2010“, párkrát jsem se tam mihla a dodnes nakukuji. Četla jsem, jak ses rozhodovala pro Eurofertil a nezapírám, byla jsem docela zvědavá, jaké budou reference od holek, které tam šly. Je fakt, že jsem trošku uvažovala, že to ve Ferťasu vzdáme, ale na druhou stranu - ta ostatní centra v našem regionu nic moc a zbytek je dost z ruky. Hřeším na to, že mám docela flexi pracovní dobu, takže jsem vždycky odskakovala z práce, což by někde dál dost dobře nešlo. Ale jak říkám - člověk musí všechno vydělit dvěmi, hlavně MUDr. Holuba… ![]()
Přeji ti, ale nejen tobě samozřejmě, mnohem úspěšnější další pokoušení. Ať už v Olomouci nebo někde jinde. Kruciš, vždyť přeci nějaká spravedlonost na tom světě je, no ne???
Katka1311 píše:
Leli vítám tě.Tak to čumím že ti hned dělaly vyšetření na vše ve Ferťasu.
Mě v Caru nedělali žádné vyšetření.
Jéé Leli,já jsem si říkala že toho motýlka už jsem někde viděla
.No jak ty píšeš o tom ja tě vyšetřovali na všechno v EF nic vůbec nic.Ale já tam šla protože člověk neví a myslí že mu pomůžou a ani zákl.vyšetření neudělají tak to už je moc
.A ty si spokojená s Fertimedem?Slyšela jsem že je to tam celkem drahé i ty návštěvy a ti dr.jak to tam je?
Ahoj holky,
vítám Leli a Efiny… ![]()
Konévko, Kači,Leli…my snad uděláme sraz…jak to tak tady čtu, tak jsme tu skoro samá Ostrava
![]()
Jak se vede holky ?
Katka1311 píše:
Hurááá bude sraz Stodolní to jistí.Nebo klidná kavárna
.
Nebo klidná kavárna a potom Stodolní
![]()
Mě by to bylo jedno ale asi klidná kavárna na pokec ![]()
Včera MS.Tolik radosti z karkulky
.
Já mám zítra volat na výsledek štítky tak mi držte palečky
.
Katka1311 píše:
Mě by to bylo jedno ale asi klidná kavárna na pokec
Včera MS.Tolik radosti z karkulky.
Já mám zítra volat na výsledek štítky tak mi držte palečky.
No ani nevíš, jak jsem se včera radovala
i když je to teda síla… ![]()
ale vážně, pokud budete mít chuť,můžeme nějakou slezinu udělat a vypovídat se z těch našich bolístek ![]()
Kači, držím palce u výsledků…a dej vědět, jak jsi dopadla…teda dej vědět, že je to v pohodě… ![]()
Já bych to klidně brala,zajít a vypovídat se.Přijít na jiné myšlenky.
Zítra dám vědět.Já ani nedospím rána,mám volat po 8h.
Tak až ráno rozlepím oko, tak se hned kouknu na ty dobré zprávy
ale chápu, že teď nemůžeš spát… já vždycky, když měla jet do CARu pro nějaké rozhodnutí nebo výsledky, nebo někam volat, tak jsem z toho taky nespala… a ty stresy, když jsem si měla dělat testy po IVF…to byly bezesné noci
![]()
Ahoj Katko,
bohužel (nebo naštěstí?) nemám srovnání s jiným CARem z vlastní zkušenosti. Takže ve Ferťasu se platí každá návštěva 60 Kč (30 Kč klasický poplatek, 30 Kč administrativní poplatek). Podle toho, co nám říkali, tak asi 6 ultrazvuků je hrazených pojišťovnou, pak za každý další asi 240 Kč (mám blbou paměť na čísla, tak to možná koním, ale rozdíl snad moc nebude…
). K ničemu dalšímu jsme se nedostali, protože jak už jsem psala, rozhodli jsme se pak pro doléčení toho manželova problému po vlastní ose. Jinak teda pro zajímavost - byli jsme u VZP a hned při první konzultaci (něco přes 500 Kč) nás hnali k jiné pojišťovně, protože VZP prý ve Ferťasu hradí strašně málo úkonů. Což teda vůbec nechápu, podle mě snad pokud mají smlouvu, tak musí hradit to, co všude jinde.
No, největším strašákem je ve Ferťasu MUDr. Holub. Takový svérázný pán. Ale prý už tam teď nebývá tak často, nastoupil tam mladý doktor, a ten je fakt hodný. Sice se neusmívá, ale vše v klidu vysvětlí, uklidní…
Jinak ještě k těm vyšetřením - já byla třeba ráda i za to, že když se jim něco nezdá na ultrazvuku, tak raději ženou do hydrolaparky. Není tak náročná jako klasická laparoskopie, ale dokáží při ní prohlídnout dělohu, vejcovody, odstranit polypy v děloze apod. To jsem tam taky podstoupila. Takže tak.
Myslím si, že Fertimed sice není z nejlevnějších, ale zase co jsem třeba četla o cenách v Gyncentru, tak to zase není nejhorší.
Katka1311 píše:
Jéé Leli,já jsem si říkala že toho motýlka už jsem někde viděla.No jak ty píšeš o tom ja tě vyšetřovali na všechno v EF nic vůbec nic.Ale já tam šla protože člověk neví a myslí že mu pomůžou a ani zákl.vyšetření neudělají tak to už je moc
.A ty si spokojená s Fertimedem?Slyšela jsem že je to tam celkem drahé i ty návštěvy a ti dr.jak to tam je?
Jinak teda dobré ránko děvčátka… ![]()
Pokud by byl srazík a bylo by to jenom trošku možné, tak vás ráda poznám osobně… ![]()
Já si včera večer zase pořvala do polštáře, za poslední týden jsem se dozvěděla o třetí těhotné kamarádce (ty známé už ani nepočítám). Takže jak jsem si myslela, že už to poslední dobou docela v pohodě ustávám, tak se to zase nějak nasbíralo a já brečela jak želva. Strašně mě to mrzí vůči manželovi, protože je strašlivě hodný a trápí se tím, že je to jeho vina. Ale v tu chvíli si prostě nedokážu pomoct. ![]()
Ahoj holky,tak štítka je zvednutá
.Já věděla že bude problém.Tak musím pro výsledek a pak se objednat na endokrinologii ale tam je čekací doba půl roku a my chtěli na podzim do IVF.