Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kasporko a málem bych zapomněla. Poslední ms byla 5.7. A jak ty? Už máš po ovulce? A když na tebe dneska dr. koukal, tak co vykoukal? ![]()
Ahoj děvčátka, já nějak nestíhám na ten počítač chodit…
dítě se mi vrátilo z prázdnin, páč už mu zase začínají tréninky, tak máme doma zase veselo
![]()
Konévko, jestli se ještě dostaneš k netu, tak Ti přeju krásnou dovolenou…užij si to tam maximálně a přivezte si domů Tunisátko
kdyby náhodou přišla ovu dřív, tak na to hupněte i v letadle
![]()
Kači, co to je za doktorku ? ? Vždyť Ti jednou říkala, že to může léčit i ona, ne ? tak proč najednou ne ? To je fakt nějaká blbka…na té fakultce to bude stejně nejlepší, tam jsou odborníci…
Jinak já mám taky od včerejška píchnutý pregnyl, tak čekám zítra ovu…vlítneme na to a to by bylo, aby nebylo
![]()
Ahoj holky ![]()
Chápu že konévka se sluní někde pod slaměným slunečníkem a poslouchá příboj vln
bože co to tady plácám
no tím že diskuse tady vázne!!!
Co to je???
No nazdar Kači
jak je ? Nějaké novinky ? My vesele pracujeme na mimi, teda dopracovali jsme…:-) teď zase to čekání…
Ahoj kasporko ![]()
Snažte se ano ![]()
Chtěla jsem se zeptat kolik tě vyšlo IVF v té Praze?
Ty jsi měla vlastně píchnutý Pregnyl,že jo?Tak to víš,že ovulka proběhla.Já jsem si dělala ovul.test a byly //,kéžby tak byly i těhu
.
Kači, ta Praha byla fakt jenom za poplatky u doktora…tzn. párkrát 30 Kč… nic víc
ale nad IVF vůbec neuvažuj, protože my obě otěhotníme teď
já mám po pregnylu, ty máš pozitivní ovu test, tak to je jasnačka
![]()
Ahoj Kasporko a na UTZ si jezdila ke svému gyn.?A jak to bylo se stimulací (injekce)?To si musela platit ne?Jaj už by si chtěla s tebou pokecat ![]()
Kači
![]()
počkáme na Konévku, než se nám dostatečně vysluní a nějaké to setkání dáme dohromady ![]()
Já na ultrazvuk chodila taky do Prahy, ani nás nenapadlo, že bychom chodili jinam…chtěli jsme ať to všechno dělají oni…ale je možné, že se s Tebou domluví, že budeš chodit ke svému mudrovi…
a u IVF jsme platili jenom za poplatky u dr., tzn. párkrát 30 Kč…injekce našli takové, které jsem nemusela doplácet… a nechceš ještě před tím zkusit ty lázně ?
Ahoj holky, tak jsem doma, vše je ok. Už zas skoro běhám jako normálně. Snažit se budeme nevím kdy dnes ještě rozhodně ne, nakoupím uvu testíky a uvidíme, možná budu měřit i bazálku… ![]()
veve.m píše:
Ahoj holky, tak jsem doma, vše je ok. Už zas skoro běhám jako normálně. Snažit se budeme nevím kdy dnes ještě rozhodně ne, nakoupím uvu testíky a uvidíme, možná budu měřit i bazálku…
Veve, a jak laparka dopadla? Průchodné? Teď to půjde samo. ![]()
Holky bylo to všechno v pořádku, takže jsme vlastně tam, kde jsme byli akorát mám o díru v břiše víc a omezenou dovolenou
A pořád nevíme proč to nejde, teď ůžeme jen doufat, že pmoohlo to, že se těm a vejcovodama prohnala ta kontrastní látka- to někdy zabere…
kasporka píše:
Veve, gratuluju k výsledku![]()
teď to opravdu půjde samo
Děkuji ![]()