Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
15.7.11 13:19

konévko, Míno, děkuju za odpovědi. Trochu jsem to hledala na internetu, ale moc jsem toho nenašla, tak se na tu dědičnost budu muset zeptat svého dr. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.7.11 21:10

Ahoj holky :mavam:
Konečně jsem vás dočetla.Vítám nováčky :mavam: .
Já před chvilkou přijela z práce :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
18.7.11 08:27

ahoj holky, tak jsem se po krásném víkendu dostala k PC a nastává krutá realita…musím do práce … :zed: :zed: :zed: vůbec si nedokážu představit, jak tam budu fungovat !!!
i já vítám všechny nově příchozí :mrgreen: :mrgreen:
Konévko, co ovu ? už jste pracovali na mimi ? :mrgreen:
A jak se máte vy ostatní ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
18.7.11 10:10

Čaute kočky :mavam:
Sice je hnusné pondělisko, ale já jsem v klidu. Zítra jedu na dovolenou, ale co je nejdůležitější - dnes je to poslední den, co tady budu s tou svou krávou kolegyní :pankac: :dance:
Kasporko, dnesk jsem byla u Dr., tak folík mám 18 mm (bez stimulace clostíkem) a sliznici 7mm. A Dr. říkala, že sliznice je velice slušná, což moc nechápu, protože to není poprvé, co jsem ji měla 7mm, ale tohle mi říkala a jen se dívala a pak ji změřila a byla spokojená. Tak asi na pohled vypadala jinak, než vždycky? :nevim: Píchla mi Pregnyl a do 48h se máme snažit. Což taky nechápu, protože jinak vždy říkala do hodiny a pak do 36 h. Možná byla na nějakém novém školení :-)
Jinak holky, nemáte někdo zkušenosti z Eurofertilem v Ově? (je to teď prý nějak nověji otevřeno) a taky s doktorem Tomášem Jarošem? Byl před tím v té Polance. Na toho Dr. mám dobré reference od 2 známých, ale ten eurofertil neznám :nevim:
Každopádně tam jdu 5.8. na první konzultaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.7.11 11:28

Ahoj holky :mavam:
Konevko,tak zítra dovča já ti tak závidím :palec:
Jinak já chodila do Eurofertilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
18.7.11 11:29

Kačko a to bylo v té Polance, že? A toho Dr. Jaroše znáš? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.7.11 12:04

Ne já už byla v Ostravě.A Jaroše znám.
Kasporko jak v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
18.7.11 12:28

Aha, já myslela, že ještě v Polance. Takže teda zkušenosti nic moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
18.7.11 13:21

Holky, tak si predstavte, ze jsem si byla ukončit nemocenskou a poprosila jsem ho, aby na mě kouknul, jestli je všechno ok a on mě nechal ještě doma… takže ještě 14 dni sladkého nicnedělání, ale v práci mě asi ubijou :mrgreen: :mrgreen:
Konévko, krásný folík !!!! kterého žes měla tu ms ?
Kačko :mavam:
jinak u mě Eurofertil jenom vstupní pohovor, pak už nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
18.7.11 13:22

Jinak Konévko, bledá závist !!! :mrgreen: já bych hned jela taky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.7.11 14:05

Kasporko,ty se máš.Ty opico jedna :mrgreen: .To už si doma jak dlouho?
Konévko,takže ten Tunis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
18.7.11 14:08

No hrozně dlouho… :mrgreen: :mrgreen: do nemocnice jsem nastupovala 31.5. a od té doby vegetím doma… :mrgreen: :mrgreen: ještě, že do práce občas zaskočím, jinak by mě taky nemuseli poznat :mrgreen: :mrgreen:
Konévka myslím psala, že to bude Monastir… já bych jela taky :mrgreen: :mrgreen:
a co nového u Tebe, Kači ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.7.11 14:29

Dnes jsem si přivstala a zašla za svoji obvodní dr.že na to endokrin.vyšetření jdu až za 3 týdny tak jestli by mi nemohla napsat nějaké léky a pak by se jen dávka upravila po vyšetření.
Ona začala po mě ječet kráva že štítku mám v pořádku že jak půjdu na tu endokrin.tak mě tam vysmějou.A že ona mi žádné léky nedá,pač mám vše v pořádku :cert: .Hlavně že mi dr.na genetice říkal že to mám zvýšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
18.7.11 14:41

Kači díky za sz :-)
Tyyyy jo ty doktorky jsou některé fakt krávy!! :cert: Na druhou stranu by bylo fajn, kdyby se ti na tom vyšetření „vysmáli“, protože by to znamenalo, že je vše ok, ne? :-)
Kasporko ty jsi fakt opice jak píše Katka :mrgreen: Se máš si vegetit doma. Máš vycházky? Já jsem měla od 8-20 hodin :mrgreen:
Jinak jj jedu do Monastiru. Už to není ani 24h. Já se snad nedočkám :mrgreen:
Holky a co teda v tom sprnu? Uděláme mecheche? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.7.11 15:05

Mecheche?Už by bylo na čase :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek