Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
konévko, Míno, děkuju za odpovědi. Trochu jsem to hledala na internetu, ale moc jsem toho nenašla, tak se na tu dědičnost budu muset zeptat svého dr. …
Ahoj holky ![]()
Konečně jsem vás dočetla.Vítám nováčky
.
Já před chvilkou přijela z práce
.
ahoj holky, tak jsem se po krásném víkendu dostala k PC a nastává krutá realita…musím do práce …
vůbec si nedokážu představit, jak tam budu fungovat !!!
i já vítám všechny nově příchozí
![]()
Konévko, co ovu ? už jste pracovali na mimi ? ![]()
A jak se máte vy ostatní ? ![]()
Čaute kočky ![]()
Sice je hnusné pondělisko, ale já jsem v klidu. Zítra jedu na dovolenou, ale co je nejdůležitější - dnes je to poslední den, co tady budu s tou svou krávou kolegyní
![]()
Kasporko, dnesk jsem byla u Dr., tak folík mám 18 mm (bez stimulace clostíkem) a sliznici 7mm. A Dr. říkala, že sliznice je velice slušná, což moc nechápu, protože to není poprvé, co jsem ji měla 7mm, ale tohle mi říkala a jen se dívala a pak ji změřila a byla spokojená. Tak asi na pohled vypadala jinak, než vždycky?
Píchla mi Pregnyl a do 48h se máme snažit. Což taky nechápu, protože jinak vždy říkala do hodiny a pak do 36 h. Možná byla na nějakém novém školení ![]()
Jinak holky, nemáte někdo zkušenosti z Eurofertilem v Ově? (je to teď prý nějak nověji otevřeno) a taky s doktorem Tomášem Jarošem? Byl před tím v té Polance. Na toho Dr. mám dobré reference od 2 známých, ale ten eurofertil neznám ![]()
Každopádně tam jdu 5.8. na první konzultaci ![]()
Ahoj holky ![]()
Konevko,tak zítra dovča já ti tak závidím ![]()
Jinak já chodila do Eurofertilu.
Ne já už byla v Ostravě.A Jaroše znám.
Kasporko jak v práci?
Aha, já myslela, že ještě v Polance. Takže teda zkušenosti nic moc ![]()
Holky, tak si predstavte, ze jsem si byla ukončit nemocenskou a poprosila jsem ho, aby na mě kouknul, jestli je všechno ok a on mě nechal ještě doma… takže ještě 14 dni sladkého nicnedělání, ale v práci mě asi ubijou
![]()
Konévko, krásný folík !!!! kterého žes měla tu ms ?
Kačko ![]()
jinak u mě Eurofertil jenom vstupní pohovor, pak už nic ![]()
Kasporko,ty se máš.Ty opico jedna
.To už si doma jak dlouho?
Konévko,takže ten Tunis?
No hrozně dlouho…
do nemocnice jsem nastupovala 31.5. a od té doby vegetím doma…
ještě, že do práce občas zaskočím, jinak by mě taky nemuseli poznat
![]()
Konévka myslím psala, že to bude Monastir… já bych jela taky
![]()
a co nového u Tebe, Kači ?
Dnes jsem si přivstala a zašla za svoji obvodní dr.že na to endokrin.vyšetření jdu až za 3 týdny tak jestli by mi nemohla napsat nějaké léky a pak by se jen dávka upravila po vyšetření.
Ona začala po mě ječet kráva že štítku mám v pořádku že jak půjdu na tu endokrin.tak mě tam vysmějou.A že ona mi žádné léky nedá,pač mám vše v pořádku
.Hlavně že mi dr.na genetice říkal že to mám zvýšené.
Kači díky za sz ![]()
Tyyyy jo ty doktorky jsou některé fakt krávy!!
Na druhou stranu by bylo fajn, kdyby se ti na tom vyšetření „vysmáli“, protože by to znamenalo, že je vše ok, ne? ![]()
Kasporko ty jsi fakt opice jak píše Katka
Se máš si vegetit doma. Máš vycházky? Já jsem měla od 8-20 hodin ![]()
Jinak jj jedu do Monastiru. Už to není ani 24h. Já se snad nedočkám ![]()
Holky a co teda v tom sprnu? Uděláme mecheche? ![]()