Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo, bohužel !!! nesnáším směnu 12:30 - 21:00
a kolik Ti jich mám vzít ?
Stačí jeden do odpoledne a doma pak mám. Možná už ani doma nebudu potřebovat, protože je nejhorší první den dopoledne a pak už ani nevím, že to mám. V pytli je to, že teda tento měsíc nestihnem odběry na ten horm.profil a imunologii
Ale o IUI si stejně řeknu. Ať už je pátek!
S těma směnama je to hrůza. Já v jedné práci měla od 8-16:30 a další týden od 10:30 - 19hod. a taky pěkne v pytli. Celý den zabitý. Ale to mám i teď ![]()
Tak pro jistotu Ti tam nějaké hodím, kdyby náhodou…
já ty směny nesnáším… umírám, když tam mám být až do večera…
a jsem taky zvědavá na ms…ta minulá fakt stála za to, myslela jsem, že umřu
tak doufám, že to tentokrát nebude tak hrozné, protože to bych v práci asi nedala… ![]()
Ahojky všechny, kterým se nedaří otěhotnět. Pracuji jako fyzioterapeutka a zabývám se i metodou podle paní Mojžíšové. Zkuste to, může vám dát šanci. Držím vám všem palce, neztrácejte naději.
ahoj holky - o mě se zase pokouší deprese
jsem po dalším nativu a dnes 12 den po ET a na testu bílo
na druhou stranu ani špinení, teplota kolem 37C ale to muže vše dělat uprtogestan…
nejraději bych šla a někam se zavřela a brečela a brečela…
co já bych dala za to, aby mi někdo pomohl…
Otylko zatím se zbytečně nestresuj! Když nešpiníš, tak je to dobré a třeba ještě nemáš tolik HCG, že ti to test neukázal. Dokud nedostaneš MS, tak nebreč a buď v pohodě! Jak probíhaly minulé pokusy? Za jak dlouho jsi to dostala?
Kasporko, já ti zapomněla říct, že tady sedí ještě kočka z ING
Ona totiž tady ráno nebyla a já na to úplně zapomněla
Už jsem si zobla a rovnou 2 ![]()
Jo a ještě jsem zapomněla, že nemůžu v pondělí - to mám anglinu, ale jinak kdykoliv. Počkáme, jestli se tady katka do konce týdne objeví a když tak jí napíšem na mobil ![]()
konévka píše:
Otylko zatím se zbytečně nestresuj! Když nešpiníš, tak je to dobré a třeba ještě nemáš tolik HCG, že ti to test neukázal. Dokud nedostaneš MS, tak nebreč a buď v pohodě! Jak probíhaly minulé pokusy? Za jak dlouho jsi to dostala?
Konévko, vždy jsem do 12dne po ET začala špinuit alespoň 1× jsem vždy zašpinila. Předposlední pokus jsem dokonce začala 13 den krvácet i přes utroš jinak mi to vždy předtím držel protože jsem MS dostala až po vysazení, ale předtím bylo vždy špinění…
snažím se uklidňovat, ale zase si myslím, že 12den po ET by už tam něco být mělo…
vždy si říkám, že příště mě to nedostane a ono nic jsem zase v tom a bulím a bulím…doma brečet němůžu, protože už to nechce přítel vidět. Už by asi nepokračoval v pokusech, protože se trápím…
Otylko těžko říct, to tělo si s náma někdy pěkně hraje…
Ale nemyslím, že by tam něco muselo být. Na jedné diskusi se kočce objevily // až týden po vynechané MS. A pak tam psala jedna, že se jí // neukázaly ani když už prokazatelně těhu byla
Do kdy máš brát utrouš?
Já si to taky říkám, ale kupdivu nebrečím když dostanu MS. Jsem smutná, ale nebrečím. zato když se dozvím, že je zase nějaká známá těhotná tak mám hysterický záchvat ![]()
KOnevko - to jsem na tom asi stejně…test dle CARu jsem měla dělat až 10.8. tj. 19den po ET…zkusím jej ještě v sobotu, ale moc nadějí si nedávám…
Otylko, ale 10.8. je až středa
Naděje umírá poslední, tak ji neztrácej! Vždyť se nic neděje, jen na testu nejsou //, ale to se může lehce změnit. A když doktoři řekli až 10.8., tak asi vědí proč, ne? ![]()