Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2208
8.8.11 10:41
kasporka píše:
Za mě taky :dance: :dance: jenom to asi nebudu moc přehánět s tím pitím, páč jsem to přehnala v sobotu a ještě trochu trpím :mrgreen: ale ono mě to asi do zítřka přejde :mrgreen: :mrgreen:

hihihi jsem na tom stejně :mrgreen: A včera byl takový krásný den a já ho celý proválela u televize a dneska se mi taky ještě nevstávalo moc dobře :zed: Ale do zítřka to bude ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.8.11 10:48

:mrgreen: No ani nemluv… mě bylo taaaaaaaaaaak špatně :mrgreen: :mrgreen: ale už aspoň můžu jíst a pít kafe… to mi včera nešlo…bylo mi :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
8.8.11 10:59

Nápodobně :mrgreen: A přitom to vím, že mi bude špatně! Jsem nepoučitelná :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.8.11 18:14
konévka píše:
Ahoj Kaczule :mavam:
Co se týká clostíku, tak já ho brala půl roku. (on se může brát jen 6 měsíců za život, protože zvyšuje riziko rakoviny). Taky jsem po něm hrozně přibrala (k tomu jsem ale brala ještě utrogestan, takže celkově ty hormony jsou pěkný hnus). Ale když to nejde jinak, tak bohužel :roll:
Jinak holky, za mě zítřek platí :pankac:

A zabralo ti to? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 08:42

Kaczule jak se to vezme. Vlastně ani nevím :nevim: Nevím, jestli jsem to psala už tady, nebo na jiné diskusi… Když jsem vysadila HA, tak jsem musela 2× na vyvolávačku a pak mi doktor cca od 4 měsíce snažení hned napsal hormony. Když to jeden měsíc nezabralo, tak mi hned druhý měsíc dal dvojtou dávku (2ráno, 2večer). Přitom si mě nezval v polovině na měření folíků a ani nepíchal Pregnyl. Tak jsem od něho odešla a ta nová Dr. se zhrozila, ale řekla, že když už mi to nasadil, tak v tom teda bude pokračovat. ALE nevím, jak jsi na tom s MS - jestli chodí pravidelně, jestli máš ovulku a taky jakou máš děložní sliznici. Clostilbegyt ji snižuje, takže já měla po něm jen 7mm a v pátek jsem se dozvěděla, že minimum je 8mm :pocitac: Takže spíše mi nepomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 08:47

Jo holky a ještě jedna perlička… Přešla jsem k té nové Dr., protože jsem věděla, že taky dlouho nemohla otěhotnět a teď má 3 děti ,tak jsem si říkala, kdo jiný by mi mohl víc pomoct, než ona. A v pátek jsem se dozvěděla, že z těch tří dětí má dvě z IVF. Tak to jako do pr… neví, jaká má být děložní sliznice???????????????? A pak věřte doktorům :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
9.8.11 08:58
Husté… takové základní věci přece víme i my !!!
konévka píše:
Jo holky a ještě jedna perlička… Přešla jsem k té nové Dr., protože jsem věděla, že taky dlouho nemohla otěhotnět a teď má 3 děti ,tak jsem si říkala, kdo jiný by mi mohl víc pomoct, než ona. A v pátek jsem se dozvěděla, že z těch tří dětí má dvě z IVF. Tak to jako do pr… neví, jaká má být děložní sliznice???????????????? A pak věřte doktorům :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 09:11

Jj, já věděla, že to číslo má být dvoumístné, ale myslela jsem, že těch 7mm není zas tak málo. A další zajímavost je, že jsem těch 7mm měla skoro vždy přičemž ona reagovala pokaždé jinak. Jednou mi při 7mm řekla, že se jí ta sliznice nelíbí a jindy zas jásala jak vyrosla - a to byla opět jen 7mm :nevim: Já už fakt nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.8.11 10:55

Holky tak jsem tu. Mám brigádu i o dovče, ale nevadí, alespoň na nic nemyslím :lol: Stehy byly v pohodě, jako cítila jsem to, ale asi jako to vyndávání drénu, takže dobrý. Akorát mi tam sestra kus stehu nechala, tak jsem si to včera dovytáhla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 11:04

Veve :mavam: A co to máš za brigádu? :-o
Jinak ty stehy… vidíš, nic to není a jsi dobrá, žes zbytek vytáhla sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.8.11 11:26

Ahoj holky :mavam:
Veve super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.8.11 11:41
konévka píše:
Veve :mavam: A co to máš za brigádu? :-o
Jinak ty stehy… vidíš, nic to není a jsi dobrá, žes zbytek vytáhla sama :lol:

Konévko je to takové vylupování kartiček z kartónů a následné třídění a gumičkování. Jsou to díly do nějaklých dětských her. Je to fajn a docela dobře placený, jen mám oblepené všechny prsty, jak se člověk o ty kartony řízne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 11:51

Aha tak to je dobré, každá korunka se hodí :palec:

Holky nevíte, jaký vliv má kontryhel, když se pije celý měsíc?
Já na netu našla tohle:

Kontryhel je nejvýznamnější bylinkou pro ženy, protože výborně působí na všechny „ženské“ nemoci.

Především při oslabené nebo slabě vyvinuté děloze, kterou výrazně posiluje, a tím zvyšuje pravděpodobnost otěhotnění.
Má příznivý vliv na růst děložní sliznice, upravuje menstruační cyklus - při snaze o otěhotnění se pije v první polovině cyklu do ovulace.

Pro udržení plodu v těhotenství se pije od ukončeného 3. měsíce těhotenství.

Kontryhel je velmi prospěšný i pro kojící matky, neboť zlepšuje kvalitu mateřského mléka, podporuje jeho tvorbu a vylučování.

Ale nepíšou co se může stát, když se to pije pořád :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.8.11 11:56

Konévko tak to ti neporadím,vím jenom to co jsi teď napsala :nevim: .
My jedeme odpoledne pro skříň tak doufám,že počasí vydrží.Už se chystáme 3 den a pokaždé se odpoledne rozprší :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 12:15

Dneska to snad vydrží, ať máme pěkné počasí i na to naše sezeníčko :-)
A pro jakou skříň to jedete? :-o
Jinak se dívám, že máš na tu štítku nasazeny prášky. A co ti k tomu řekli doktoři? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí