Jsem na dně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2208
23.8.11 10:37

Terouš to je mi líto :hug:
ALe teď se dívám… vy se nesnažíte ještě ani rok a už jste byli na IVF? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
23.8.11 10:42

jojo, protoze u me je diagnoza bohuzel tak jasna, ze neni na co cekat vis?nezraji mi vajicka, nemam menstruaci ani ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
23.8.11 10:48

Aha já jsem to právě z toho tvého popisu nepoznala co je co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
23.8.11 11:07

v poho, takhle se mi divi hodne lidi, kdyz nevedi, o co jde presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Syssinka
23.8.11 11:09

Ahoj, ja myslim, ze moc dobre vim, co je pokouset se o miminko…My jsme se s pritelem snazili 7 let

• Citovat
  • Upravit
8743
23.8.11 11:13

jak si to psychicky vydrzela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Syssinka
23.8.11 11:14

jestli te to iklidni, tak ja jsem nemela menstruaci pul roku a to jsem nebrala zadny prasky nic…proste z niceho nic nebyla…k doktorovi jsem sla az po pul roce…dal mi vyvolavacku, ja to dostala a na netu jsem nasla jeden vyrobek…brala jsem ho a vse se mi upravilo…ted jsem v 8. mesici a malej se ma cile

• Citovat
  • Upravit
Syssinka
23.8.11 11:16

byla jsem jak cvok, furt jsem bulela…a obcas mi z toho fakt div ne hrablo, pritel nevedel co dal…ale nakonec to melo stastny konec aspon v otehotneni…porod jaky bude jeste nevim

• Citovat
  • Upravit
8743
23.8.11 11:20

ja to nemela i pres rok. jakej vyrobek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Syssinka
23.8.11 11:27

na vycisteni tela jsem pouzila Tau - to mi vse znova zredukovalo. Zacala jsem pravidelne menstruovat a vycistilo se telo. je to jen z bylinek…myslim ze dyne a je to olej… muj bracha se tim zivy, to on mi to doporucil. a pak abych zapadla jsem brala 3 mesice emulips…ja jsem tomu neverila, ze by to zabralo, myslela jsem, ze chce jen vydelat,ale on mi pomohl a vedel co mi doporucuje. ted na ty vyrobky nedam dopustit…mela jsem i rakovinovy nalez na cipku a i ten mmi to vylecilo a ted jsem zdrava…jestli chces dam ti na nej cislo, zavolej mu anebo mi dej email a ja mu reknu at se stebou spoji…

• Citovat
  • Upravit
8743
23.8.11 11:34

a tys mela nejakou diagnozu neplodnosti?vis, ja jsem zdravotnik a myslim, ze kdyz je to dany diagnozou, tak tyhle preparaty nepomuzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.8.11 11:36

Ahoj holky :mavam:
Konévko teda jak je možné že ta ovulka,proběhla tak pozdě :think: .Aspoň že to řekl a vy to pojistili :dance: .
My včera byli v tom Olmíku,pani dr.je úplné zlatíčko.Jiný přístup než v EF.Budou mi dělat HP i když jem donesla úúúúplně čerství.A budou mi dělat i AMH což v EF ani HP ani nic.
Jinak stimulka se asi posune páč mi včera objevila3 cysty síce malé ale jsou tam mrchy jedny :cert: .Jinak v mém případě krátký protokol vůbec a v EF jsem ho měla :think doporučuje dlouhý prtokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Syssinka
23.8.11 11:38

ne nemela, doktor me tam chtel poslat posledni rok a pul, ale ja jsem furt verila, ze to pujde normalne. Ja mam z doktoru strach a nerada je vyhledavam…ja jsem ti jen psala, co pomohlo me. a byla jsem na dne a chtela jsem zkusit vsechno. A bylinkam ja verim…a ver mi ze nejsem jedina, komu to pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
2208
23.8.11 12:24

Kači nevím, já to prostě taky nechápu :nevim: Hlavně by mě zajímalo, jestli jsem ovulku takhle pozdě měla vždy a tím pádem mi ten Pregnyl píchala blbě :nevim: No to už se asi nedozvím :zed:
Kači a na co se teda bude čekat? Jestli ty cysty odejdou s MS? Takže tím pádem nebudeš moct stimulovat a když odejdou, tak další měsíc už budeš moct? 8-o A co je to AMH? Já tomu vůbec nerozumím :oops: Jo a v EF dělají prý vždy jen krátký protokol. (pokud to znamená, to, že k transefu dochází po 48 hod.) :-)
Já uvidím, jak to všechno bude. Té mojí kamarádce právě tohle vyšlo, nevyšel ji pro změnu dlouhý protokol, ale to je prostě člověk od člověka :nevim:

Jo a řekni mi prosím tě kde bereš ty krásné fotky  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.8.11 13:12

Konevka - mám poslední IVF schovaný právě na toto. Nevím, jestli by darovaná vajíčka byla lepší, naše embryjka jsem vždy té nejlepší kvality…chyba bude asi někde jinde.

Terouš - to je moc moc líto :-( :-( Bylo to první IVF, máš nějaké mrazáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí