Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
23.8.11 13:18

nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.8.11 13:26

Konévko fotečky mi vybírá dcera na googl :wink: .
Jinak AMH je že z krve určí jakou mám zásobu vajíček ve vaječnících.
Cysty většinou prasknou a vyplaví se ale jestli to bud i v mém případě :nevim: ?
Krátky protokol je že stimuluješ od 1DC nebo 2DC a do ovulky ale dlouhý stimuluješ déle.Tak uvidím dle výsledků HP co dělali oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
23.8.11 14:25

Aha tak jsem zas o něco chytřejší :palec: Musíme se už sejít, ať tady pak nepíšu blbosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.8.11 16:33

Konévko,já tady taky byla jak Alenka v říši divů :mrgreen: .A někdy taky nevím a ptám se. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
24.8.11 13:51

Martina

ahoj holky tak jsem sehnala nějaké info o dr.Jonášovi,mrkněte na jeho stránky,já se tam určo objednám,docela mě to zajímá a třeba i pomůže.mějte se pa :mavam:

toto mi poslala kamarádka:
Ahojky, jasný mnt.mrknu
http://www.joalis.eu/cs-CZ/uvod.html
má tam pak i nějakej novej blog,ale moc tam toho nemá :)))
tady přes tu je kontaktuj jonas.recepce@seznam.cz
Hele a jestli tam pojedete-klíďo na propustku a ještě
si napište na papír s čím máte největší problém a pak další… a pak se Vás i bude ptát co jste měli za nemoci jako malý-myslí se tím, něco jiného než rýmička atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
26.8.11 20:37

Ahoj holky, je mi naprd. Po laparce jsme se snažili každý den a velký ho..... dnes jsem byla na utz a moc malý folíky, takže jedu v pondělí znovu. Kdo ví, jestli vůbec dojde k IUI a to bude už čtvrtá :roll: :cry: ach jo…
přestává mě to bavit, nevím co dál i ta laparka byla k hovnu a to všichni tvrdili, jak to hned půjde, když to profouknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
26.8.11 20:41

Veve nesmustni. :hug: I když musím říct, že jsem po laparce měla stejné pocity. Ale udělala jsem si to sama :-( Všude jsem jen vyhledávala, jak holky píšou, že otěhotněly týden, měsíc, max 2 měsíce po laparce a já na ní byla v květnu a taky furt nic.
Zkuste si ještě ty 2 IUI a pak IVF :-( Neboj dočkáme se všechny, jen to někomu prostě trvá dýl :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
26.8.11 20:45

Kolikátý den cyklu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
26.8.11 20:48
konévka píše:
Kolikátý den cyklu jsi?

11 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
26.8.11 20:49

Asimi dozrávají dýl. Utěšuju se tím, že to nevyšlo, protože jsem začla 18 dc brát utroš, tak se zeptám, jestli by nebylo dobrý ho přestat brát nebo posunout na dýl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
26.8.11 21:00

Tak to tě teda můžu uklidnit!
Když jsem brala hormony (teď mám ty 2 měsíce pauzu do IUI v říjnu) a chodila na Pregnyl, tak mi ho Dr. vždy píchala v rozmezí od 12-16 dne cyklu. Noo spíše dříve, takže kolem 13-14 DC. A minulý týden jsem byla v CARu jen pro výsledky z horm.profilu a doktor mi udělal ultrazvuk a já ještě nebyla po ovulaci! Sice mi folikul neměřil, ale můžu ti říct, že jsem na tu obrazovku fakt hleděla. Byl to obr - to jsem nikdy před tím neviděla a to jsem se vždycky dívala! Myslela jsem si, že už mám dávno po ovulaci a doktor říkal, že k ovulaci může dojít každou minutu. Jo byla jsem 17 DC! Takže 11 DC je pro někoho opravdu brzo. Z toho vůbec nebuď smutná! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
26.8.11 21:01

Jo a utrouš podle mě nevadí tomu, jak to teď dozrává, ale spíše ho nebrat, když si nebudeš jistá, že ovulace proběhla. Kdybys ho totiž začala brát dříve, tak tu ovulaci stopne. A já ho brala vždycky 16-26 DC :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
31.8.11 16:31

Holky tady je nějak mrtvo… Ach jo, v sobotu to bude přesně rok, co se snažíme :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
31.8.11 16:43
veve.m píše:
Holky tady je nějak mrtvo… Ach jo, v sobotu to bude přesně rok, co se snažíme :cry:

Ahojky :mavam: no moc nás tady není a nic si z toho nedělej u nás to bylo letos 15let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
31.8.11 16:50

Ahoooj já jsem tady taky :mavam: Ale za chvíli jdu domů - konečně padla. Dneska to teda bylo v práci náročné.
My už máme rok za sebou a u nás je to čím dýl, tím méně to prožívám :nevim: Jsem z toho unavená :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí