Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Konévko fotečky mi vybírá dcera na googl
.
Jinak AMH je že z krve určí jakou mám zásobu vajíček ve vaječnících.
Cysty většinou prasknou a vyplaví se ale jestli to bud i v mém případě
?
Krátky protokol je že stimuluješ od 1DC nebo 2DC a do ovulky ale dlouhý stimuluješ déle.Tak uvidím dle výsledků HP co dělali oni.
Aha tak jsem zas o něco chytřejší
Musíme se už sejít, ať tady pak nepíšu blbosti ![]()
Konévko,já tady taky byla jak Alenka v říši divů
.A někdy taky nevím a ptám se.
![]()
ahoj holky tak jsem sehnala nějaké info o dr.Jonášovi,mrkněte na jeho stránky,já se tam určo objednám,docela mě to zajímá a třeba i pomůže.mějte se pa ![]()
toto mi poslala kamarádka:
Ahojky, jasný mnt.mrknu
http://www.joalis.eu/cs-CZ/uvod.html
má tam pak i nějakej novej blog,ale moc tam toho nemá ![]()
tady přes tu je kontaktuj jonas.recepce@seznam.cz
Hele a jestli tam pojedete-klíďo na propustku a ještě
si napište na papír s čím máte největší problém a pak další… a pak se Vás i bude ptát co jste měli za nemoci jako malý-myslí se tím, něco jiného než rýmička atd..
Ahoj holky, je mi naprd. Po laparce jsme se snažili každý den a velký ho..... dnes jsem byla na utz a moc malý folíky, takže jedu v pondělí znovu. Kdo ví, jestli vůbec dojde k IUI a to bude už čtvrtá
ach jo…
přestává mě to bavit, nevím co dál i ta laparka byla k hovnu a to všichni tvrdili, jak to hned půjde, když to profouknou
Veve nesmustni.
I když musím říct, že jsem po laparce měla stejné pocity. Ale udělala jsem si to sama
Všude jsem jen vyhledávala, jak holky píšou, že otěhotněly týden, měsíc, max 2 měsíce po laparce a já na ní byla v květnu a taky furt nic.
Zkuste si ještě ty 2 IUI a pak IVF
Neboj dočkáme se všechny, jen to někomu prostě trvá dýl ![]()
Asimi dozrávají dýl. Utěšuju se tím, že to nevyšlo, protože jsem začla 18 dc brát utroš, tak se zeptám, jestli by nebylo dobrý ho přestat brát nebo posunout na dýl…
Tak to tě teda můžu uklidnit!
Když jsem brala hormony (teď mám ty 2 měsíce pauzu do IUI v říjnu) a chodila na Pregnyl, tak mi ho Dr. vždy píchala v rozmezí od 12-16 dne cyklu. Noo spíše dříve, takže kolem 13-14 DC. A minulý týden jsem byla v CARu jen pro výsledky z horm.profilu a doktor mi udělal ultrazvuk a já ještě nebyla po ovulaci! Sice mi folikul neměřil, ale můžu ti říct, že jsem na tu obrazovku fakt hleděla. Byl to obr - to jsem nikdy před tím neviděla a to jsem se vždycky dívala! Myslela jsem si, že už mám dávno po ovulaci a doktor říkal, že k ovulaci může dojít každou minutu. Jo byla jsem 17 DC! Takže 11 DC je pro někoho opravdu brzo. Z toho vůbec nebuď smutná! ![]()
Jo a utrouš podle mě nevadí tomu, jak to teď dozrává, ale spíše ho nebrat, když si nebudeš jistá, že ovulace proběhla. Kdybys ho totiž začala brát dříve, tak tu ovulaci stopne. A já ho brala vždycky 16-26 DC ![]()
Holky tady je nějak mrtvo… Ach jo, v sobotu to bude přesně rok, co se snažíme ![]()
veve.m píše:
Holky tady je nějak mrtvo… Ach jo, v sobotu to bude přesně rok, co se snažíme
Ahojky
no moc nás tady není a nic si z toho nedělej u nás to bylo letos 15let
Ahoooj já jsem tady taky
Ale za chvíli jdu domů - konečně padla. Dneska to teda bylo v práci náročné.
My už máme rok za sebou a u nás je to čím dýl, tím méně to prožívám
Jsem z toho unavená ![]()