Jsem na dně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
22.8.11 17:24

Ahóóóóój asi ano.Závidím ji :oops: .
A co ty něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.8.11 18:27

Rapunzel - já už jsem vyzkoušela snad všecno - brala jsem Sarapis, Femigrad, a nyní Macu…zatím nic nepomohlo.
Opravdu nevím, kde je problém, ale ovulaci mám, emryjka i po nativním cyklu bez jakékoli stimulace jsou té nejvyšší kvality…jenom prostě u mě nechtějí být. Asi je prblém v mé myomatické děloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
22.8.11 18:30

kacenko ahoj, vy jste se mi nekam ztratily s tou diskuzí. me to nevyslo, dnes jsem to dostala.
Otylko vidis, ja se zas trapim tim, ze ovulaci nemam a miminkum se u me taky evidentne nelibilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.8.11 18:44

Terouš - v čem je u tebe problém?Koukám, že máte snažení poměrně krátké..dávali ti Clostil nebo Tamoxifen..Vím, že je to těžké, ale věř mi, že pokud by mi bylo 24, tak jsem 1000 klidnější.
Pořád máš šanci jsi mladá, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
22.8.11 18:50

Otylka

ahoj Otylko, myslím že jsme na tom skoro stejně a úplně ve všech směrech..momentálně jsem v lázních, to jsem ještě nevyzkoušela..slyšela jsi něco o Jonášovi z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.8.11 19:05

Martino - neslyšela jsem o Jonášovy - kdo je to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.8.11 19:11

Otylko a proč ti embryjka transferují vždy po 48hod.?Co když je pak chyba v dělení a oni se přestanou vyvíjet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
22.8.11 19:15

Otylka

Otylka píše:
Martino - neslyšela jsem o Jonášovy - kdo je to?
Řekla mi o něm kamarádka, že k němu jezdí celá rodina.Já u něho zatím nebyla.Chce asi 2tisíce za vstupní prohlídku kde ti řekne co vlastně ve tvém těle nefunguje.pak se to léčí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
22.8.11 20:04

Otyl, ja vim, ze jsem mlada, ale my uz mimco chceme dyl, nez se snazime. ale delala jsem si skolu a nevedela, ze moji diagnozou bude primarni sterilita, ovarialni faktor, PCO, anovulace. nedozravaji mi vajicka. Clostil mi dat nemuzou, delaji se mi hodne cysty a boji se u me zhoubnyho zvrhnuti, takze u me rovnou IVF?
co ten Jonas?taky me to zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
22.8.11 20:23

Martina

Holky pokusím se zjistit o něm víc.Jen mi vyprávěla co kdo v jejich rodině měl a že je z toho dostal.Osobní zkušenost nemám ale má se zkusit vše že jo :pankac: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
22.8.11 20:31

s tim souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
23.8.11 08:48

Kačko jsem si uvědomila, že jsem to tady ani nepsala :-o
V pátek jsme byli v CAR pro výsledky, tak horm.profil OK, sice prý štítka trochu zvýšená, ale v normě a spermio opět OK :pankac:
Co mě udivilo, tak že jsem byla 17DC a Dr. se díval na ultrazvuk a měla jsem tam jeden obr folík 8-o Já myslela, že už mám dávno po ovulaci a ono nic :nevim: A když se dívám zpětně, tak moje doktorka mi Pregnyl píchala v rozmezí 12-16 DC a teď byl 17DC a ještě nic :nevim: A Dr. říkal, že k ovulaci může dojít každou minutou, tak jsme to doma pojistili :lol: Dokonce jsem si zkoušela udělat ovu test a byli tam dálnice jak blázen :palec: Jsem myslela, že na mě ovu testy nereagujou a ono jo :-) Tak teď čekám co bude :roll: A to jsem si říkala, že si odpočinu a do října to nebudu řešit :oops: No jo, ale tak mi to neměl říkat :wink:
A co ty? Září už je tady coby dup :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.8.11 09:07
Katka1311 píše:
Otylko a proč ti embryjka transferují vždy po 48hod.?Co když je pak chyba v dělení a oni se přestanou vyvíjet? :nevim:

Transferují, protože nemám než jedno po nativním cyklu.Ani po IVF jsem jich neměla více jak dvě. :cry: Bohužel prodlouženou kultivaci dělají hlavně proto, aby se vybrala ta nejkvalitnější embryjka a pokud je jedno, tak se akorát dozvím, že nepřežilo a 16,5tis v kýblu a měsíc také…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
23.8.11 09:32

Otylko a co darovaná vajíčka? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
23.8.11 10:26

ahoj holky, tak ja HCG negativni. ted si odpocinu, zkusim nejakou prirodu a za pul roku jdu do toho zas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí