Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kačko to je divné s tím pícháním
Může to takhle bolet třeba i u uhnizďování?
A s cystou máš zkušenosti? To tak bolí?
Konévko já nikdy neměla cystu tak nevím.Jen teda jednou ale malinkou a o té jsem ani nevěděla.Přišel na ni při KO na gyndě ale ta odešla s MS
.
To já právě taky nevím
Tak uvidíš - kdyby to bolelo moc, tak jdi na gyndu. Holky já jsem úplný magor - když přichází ovulka a bolí mě vaječníky (někdy jako fakt dost), tak mi to vůbec nevadí a mám radost ![]()
Kdyby to bylo v době ovulky tak jo,beru ale už já nevím 4 dny po ovulce?
No asi zajdu ať nemám ještě fakt cystu.
A magor nejsi aspoň víš že je ovulka
.
Jj pokud by to nepřestávalo bolet, tak bych taky šla, ale fakt to nemůže být třeba uhnizďování? ![]()
A co postel? ![]()
Postel?Skříň ![]()
Pojedem mrknout ještě někdy do Mobelixu.Tak ještě počkáme.Zdá se mi to v tom Scontu dost drahé
.
hihihi
No jo to se pořád řeší nějaké oplodňování a jde vidět na co myslím ![]()
A Sconto je fakt drahé. Já tam kupovala skříň před cca 2 lety za 12 tis. po slevě. Před slevou stála 16 tis. Ale fakt je ten, že se mi nikde jinde nic nelíbio. Akorát jsem to trošku nedomyslela. Ta skřín je z 2barevného dřeva a když mi kámoška řekla, jak k tomu doladím postel a noční stolky, tak jsem se málem vybulila. Hned jsme jeli do Sconta, jestli tam nemají celou ložnici, ale bohužel. Odebírali to z Polska a jen tu skříň. Naštěstí nám řekli dodavatele, takže jsem hledala na netu a nakonec jsme pro ložnici jeli do Žiliny, pže v Polsku jsem našla jen výrobnu ![]()
Ahoj holky, Kasporko tak co? Jak je synovi? ![]()
A Kači co píchání?
Ahoj holky ![]()
Konévko píchání bylo ještě včera večer a dnes dobrý.Dočetla jsem se že to může být endometrioza
Doufám že ne ne.
kasporko co zeťák jak se mu daří a co měl s tou nohou?
Dnes jedu už do práce
na odpolední
.
Kačko endometrioza je nějaký problém s tou sliznicí, že? Jako že se netvoří?
Tak to snad ne, ty jsi s tím někdy měla problémy?
A tu práci po dovolené ti nezávidím ![]()
Ahoj holky, co je s váma? ![]()
Jinak dneska jsem 9DC a od včerejška mám výtok a píchá mě v podbřišku. Ale to není nic neobvyklého - mám to tak každý měsíc. Jen jsem z toho zmatená
Výtok má přece být u ovulky a né teď ![]()
Kasporko, je všechno v pořádku?
![]()
ahojky taky se z přitelem už snažime 3roky ale pořad nic už jsem prostě zoufala každy měsíc čekam jestli dostanu menstruaci a vždycky jsem ji dostala!!!ale pořad věřim že jednou ten štastný den prijde…:-(
Takže ty ani nevíš, jestli máš ovulku, manžel jestli má dobre spermio a ani nic?
A jak jsi to vydržela tak dlouho ![]()