Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2208
9.8.11 16:43

Kačko to je divné s tím pícháním :nevim: Může to takhle bolet třeba i u uhnizďování? 8-o A s cystou máš zkušenosti? To tak bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.8.11 16:49

Konévko já nikdy neměla cystu tak nevím.Jen teda jednou ale malinkou a o té jsem ani nevěděla.Přišel na ni při KO na gyndě ale ta odešla s MS :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 16:52

To já právě taky nevím :think: Tak uvidíš - kdyby to bolelo moc, tak jdi na gyndu. Holky já jsem úplný magor - když přichází ovulka a bolí mě vaječníky (někdy jako fakt dost), tak mi to vůbec nevadí a mám radost 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.8.11 16:56

Kdyby to bylo v době ovulky tak jo,beru ale už já nevím 4 dny po ovulce?
No asi zajdu ať nemám ještě fakt cystu.
A magor nejsi aspoň víš že je ovulka :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 16:58

Jj pokud by to nepřestávalo bolet, tak bych taky šla, ale fakt to nemůže být třeba uhnizďování? :think:
A co postel? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.8.11 17:10

Postel?Skříň :mrgreen:
Pojedem mrknout ještě někdy do Mobelixu.Tak ještě počkáme.Zdá se mi to v tom Scontu dost drahé :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 17:45

hihihi :lol: No jo to se pořád řeší nějaké oplodňování a jde vidět na co myslím :pankac:
A Sconto je fakt drahé. Já tam kupovala skříň před cca 2 lety za 12 tis. po slevě. Před slevou stála 16 tis. Ale fakt je ten, že se mi nikde jinde nic nelíbio. Akorát jsem to trošku nedomyslela. Ta skřín je z 2barevného dřeva a když mi kámoška řekla, jak k tomu doladím postel a noční stolky, tak jsem se málem vybulila. Hned jsme jeli do Sconta, jestli tam nemají celou ložnici, ale bohužel. Odebírali to z Polska a jen tu skříň. Naštěstí nám řekli dodavatele, takže jsem hledala na netu a nakonec jsme pro ložnici jeli do Žiliny, pže v Polsku jsem našla jen výrobnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
10.8.11 09:13

Ahoj holky, Kasporko tak co? Jak je synovi? 8-o
A Kači co píchání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.8.11 09:20

Ahoj holky :mavam:
Konévko píchání bylo ještě včera večer a dnes dobrý.Dočetla jsem se že to může být endometrioza :cert: Doufám že ne ne.
kasporko co zeťák jak se mu daří a co měl s tou nohou?
Dnes jedu už do práce :zed: na odpolední :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
10.8.11 09:22

Kačko endometrioza je nějaký problém s tou sliznicí, že? Jako že se netvoří? :-o Tak to snad ne, ty jsi s tím někdy měla problémy?
A tu práci po dovolené ti nezávidím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
11.8.11 09:21

Ahoj holky, co je s váma? :-(
Jinak dneska jsem 9DC a od včerejška mám výtok a píchá mě v podbřišku. Ale to není nic neobvyklého - mám to tak každý měsíc. Jen jsem z toho zmatená :roll: Výtok má přece být u ovulky a né teď :zed:
Kasporko, je všechno v pořádku? :nevim: 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.8.11 19:50

ahojky taky se z přitelem už snažime 3roky ale pořad nic už jsem prostě zoufala každy měsíc čekam jestli dostanu menstruaci a vždycky jsem ji dostala!!!ale pořad věřim že jednou ten štastný den prijde…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
15.8.11 08:53

Ahoj Petro :kytka:
A už jste byli na nějakém vyšetření? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.8.11 09:46

právě že ne teprve nás to čeka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
15.8.11 10:04

Takže ty ani nevíš, jestli máš ovulku, manžel jestli má dobre spermio a ani nic? :-o A jak jsi to vydržela tak dlouho 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí