Jsem na dně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
15.8.11 10:09

říkali jsme si pořad dokola to jednou přijde :-( i lékař vy jste v pořadku musite se snazit!!!!No ale ted už nam to prostě přerostlo přes hlavu a atak jdeme na sperm.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
15.8.11 10:13

A chodíš pořád k tomu stejnému Dr.? Je celkem pitomost, aby ti doktor říkal, že je všechno v pořádku, když ti nedělal žádné vyšetření :roll: Já když jsem byla teď poprvé v CAR, tak mi tam doktor řekl, že když se snažíme přes rok a pořád nic, tak je zřejmě někde nějaký problém. (samozřejmě, že mě to nepotěšilo) :-( A to mám za sebou laparku (dopadla dobře), vyšetření na chlamydie (taky ok) a spermio taky ok.
Můžu se ještě zeptat kolik ti je let? 8-o Protože jestli se už snažíte tak dlouho a tvůj doktor pořád nic nedělá, tak bych hodně uvažovala o změně doktora :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.8.11 10:19

No já jěště skusim ten spermiogram a pak mi rekl že mě vezme na lapad…a pokud ne odcházim od něj je mi 25…vim někdo si říka hm takhle mlada,ale nejsem mlada nato abych měla ditě protože když si vemu že bych to skousela az ve30 a pak bychh zjistila že to nejde jako ted tak bych se zblaznila!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
15.8.11 10:24

Jj to určitě tak udělej. A neboj - nejsi mladá :mrgreen: Jsou tady na emiminu i 20ti leté holkdy, kterým to nejde :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.8.11 11:08

ahoj holky,
potrebuji se trochu vypovidat.
Jsem opet uplne na dne uz ani nevim kolikatem :cry:. Jsem stara, telo uz ani nechce byt tehotne, a ja uz nevim kudy kam. Snaha o mimi je pro me po 5ti letech neunosna, nicmene se s tim, ze nebudu mit vlastni dite nemuzu srovnat. Uz jsme za nekolika pokusy IVF a nyni zkousime nativni IVF..bohuzel „klasicka“ prace na mimi nam nejde a to hlavne z toho duvodu, a ja jsem nemela odvahu si to prispustit, ze muj chlap je pravdepodobne impotentni. Nejenomze mam pocit, ze jej neustale musim premlouvat k milovani, ale casto dostavam i odpoved, ze je unaveny a hlavne se mu dost casto ani nedari…je to desny, kdyz to takto pisu, ale uz nevim kudy kam :(( Neni to nic cim bych se chtal chlubit.
Sveho partnera mam hodne rada, je hodny, mily a ma me take rad…nejsem zadna nymfomanka, ale pravdou je, ze pokud na nej „neskocim“ tak on klidne vydrzi nekolik mesicu bez sexu (a to je o 5let mladsi). Muj vek je uz dost pokrocily na prvni mimi, cyklus se mi zkracuje a za chvilku budu asi v prechodu. Mam panickou hruzu z toho, ze ve stari budu sama, bez deti, kamaradu (uz ted se vyhybam vsem kdo maji deti a bez deti kamarady nemam). Hodne casto premyslim nad tim, ze rakovina, kterou jsem onemocnela pred 10ti lety mela muj zivot radeji ukoncit nez zazivat to co nyni. :cry: :cry: Jsem totalne psychicky v prd..v depresi. :-? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
22.8.11 13:18

Otylko to je mi moc líto :-( Ani nevím, co na to napsat :-? Přemýšleli jste o adopci? :-o
S tím přítelem… není to třeba tím, že ví, že se „musíte“ snažit? Můj třeba po roce a něco když slyší ovulace, tak by nejradši utekl :oops:
A co je u vás za problém? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.11 13:37

Taky jsem veřila ,že první IVF vyjde .První tři dny super kvalitní vajíčka a já mezi embryotransferem v nemocnici s OHSS za 12 dní PN ani koruna a pod. Takže manželovy spermie zničily mé kvalitní vajíčka a nedošlo k ET. Dodělají mu ještě jedno vyšetření tzv. DNA fragmentaci spermií a tím se zjistí zda vůbec bude moci mít své vlastní děti . K tomu konečně dospěly po dvouch letech a 150 tis. v jejich kapsách . Dle mého celkem hodně pozdě věděli ,že toto je můj poslední pokus a celkem již 10.

• Citovat
  • Upravit
2208
22.8.11 13:42

Jj taky už jsem mockrát slyšela, jak se na tom doktoři akorát nabalí. Já když jsem teď byla poprvé v CAR, tak mi bylo řečeno, že horm.profil je standart a imunologie už nadstandart, takže mě na ni neposlal. Vím, že jsem ještě pořád na začátku, ale tady to začíná :-?
Dozvěděla jsem se, že např. na tu imunologii mi může vypsat žádanku i moje obvodní Dr., takže když nevyjde IUI, tak si o to ještě před IVF zažádám.
A taky si najdu na internetu co všechno je potřeba a jaké další vyšetření by bylo dobré udělat a budu si za tím stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.8.11 13:49
konévka píše:
Otylko to je mi moc líto :-( Ani nevím, co na to napsat :-? Přemýšleli jste o adopci? :-o
S tím přítelem… není to třeba tím, že ví, že se „musíte“ snažit? Můj třeba po roce a něco když slyší ovulace, tak by nejradši utekl :oops:
A co je u vás za problém? :-o

Konévko - u nás je problém hlavně u mě, embryjka u mě prostě nezůstávají…mám hodně myomů, špatnou imunitu proti embryjkům - beru Medrol dlouhodobě a injekce, pravděpodoběn už i věk - rozhozené hormony. Holt IVF samo o sobě má malou pravděpodobnost i u 2 zavedených natož u jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
22.8.11 13:57

Otylko nevím, jestli znáš z emimina UGLUK? Já ji teda neznám, ale co jsem tak v různých diskusích četla, tak se snažili o mimi 6 let a teď jsem se nedávno dočetla, že začíná 2 trimestr. A to měla taky problém co ty (nebo nějaký podobný :nevim: )Možná kdybys ji zkusila napsat SZ, že by ti ještě poradila co a jak. Hodně holkám na různých diskusích radí a má toho podle všeho za sebou fakt hodně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.8.11 15:13

neznam ji ale dekuji za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
22.8.11 16:36

ahoj Otylko, urcite zkus UGLUK napsat, ja se na ni taky obratila. ma velky zkusenosti. ale ja mam proti tobe za sebou prd, drz se holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.8.11 16:44

Otylko je mi to líto holka ani nevím co k tomu napsat :hug:.Ženy to vnmají jinak než muži.
Teroušku,holka jak to s tebou vypadá?Nedala si vědět :nevim: .

Jinak moc zdravím Konévku a Kasporku :hug: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rapunzel
22.8.11 16:53

Pomoc v otěhotnění

Zdravím Vás,
přemýšlela jsem, zda napsat mou zkušenost, protože jsem si prošla něčím podobným. několik měsíců jsme se snažili o druhé miminko, stále nic. Začala jsem být nervózní, šla na všechna vyšetření (naprosto zdravá, partnera jsem toho ušetřila). Přece jen mi je již 35, tak jsem byla dost nervózní.
Tak moc, že jsem začala po letech brát Sarapis na uklidnění (dvakrát denně) a dokonce zašla ke kartářce. Ta mi poradila rostlinný preparát, kapky - Estrozin, prý to jsou rostlinné ženské hormony a díky nim už údajně „rozrodila“ spoustu svých klientek. Řekla jsem si, že nemám co ztratit a brala jsem ho dvakrát denně 12 kapek. Nebudu to natahovat, hned první měsíc jsem otěhotněla. Nevím, jestli to bylo estrozinem nebo sarapisem (ten jsem brala i před otěhotněním s prvním dítětem), nebo to byla úplná náhoda, ale říkám si, že na tom je mmožná víc než se zdá.

Proto to dávám jako tip, možnost vyzkoušet něco přírodního předtímm, než se rozhodneme k radikálnímm krokům…

Přeji všem hodně štěstí a zdravá miminka…

R.

• Citovat
  • Upravit
2208
22.8.11 16:57

:-) Kačko ahoooj :mavam: Kasporka si ještě užívá dovolené, že? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie