Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Konévko ano mám léky dnes jsem zobla první.Brali mi znova krev i na nějaké protilátky a TSH.Výsledky budou za 14 dní ale mělo by se to upravit do dalšího pokusu
.
Skříň pro dceru do pokoje,takovou se zrcadlem.jedem pro ní až v 16 hod.tak doufám že to stihnu.
Holky neznáte něco blíže?Třeba jak jsou Mar.Hory
Já to mám fakt daleko do Poruby včera jsem tam byla v té FN a mám to na ten srazík 23 km.Co myslíte vy konévko a kasporko?????
Kači mě je to úplně jedno. V MH „znám“ jednu restauraci. www.sangria.unas.cz
Vypadá to tam celkem hezky, ale nikdy jsem tam nebyla
Jen jsem ji dneska objevila na slevomatu
(mají tam steaky za 125 Kč
)Tak dejte vědět, když tak bych tam zkusila zavolat a udělala rezervačku ![]()
Já papat nebudu,když tak budu bumbat Birell ![]()
Tak ať to najdu a nemáte to taky daleko
.
Znám tam Futurum
,Baumax
:mrgreen a pak ještě nevím?
![]()
konévka píše:
Aha tak to je dobré, každá korunka se hodí![]()
Holky nevíte, jaký vliv má kontryhel, když se pije celý měsíc?
Já na netu našla tohle:Kontryhel je nejvýznamnější bylinkou pro ženy, protože výborně působí na všechny „ženské“ nemoci.
Především při oslabené nebo slabě vyvinuté děloze, kterou výrazně posiluje, a tím zvyšuje pravděpodobnost otěhotnění.
Má příznivý vliv na růst děložní sliznice, upravuje menstruační cyklus - při snaze o otěhotnění se pije v první polovině cyklu do ovulace.Pro udržení plodu v těhotenství se pije od ukončeného 3. měsíce těhotenství.
Kontryhel je velmi prospěšný i pro kojící matky, neboť zlepšuje kvalitu mateřského mléka, podporuje jeho tvorbu a vylučování.
Ale nepíšou co se může stát, když se to pije pořád
Já jdu ve čt na gyndu tak se Ti zeptám doktora..možná to taky zkusím před ket..vypadá to zajímavě
Holky, jenom v rychlosti…je to snad zakleté, já zase dneska nemůžu… volal mi teď trenér našeho mladého, vypadá to, že si před chvílí na zápase zlomil nohu - nebo s ní něco udělal… Tak teď jedou pro mě do práce, pak na pohotovost a s mladým domů…asi ho nebudu moct dneska nechat doma samotného, drahý má odpolední… je mi to líto, fakt mě to mrzí…ale musím běžet… pak dám vědět co a jak…
Kasporko, tak hlavně ať je syn v pořádku!!! Dej pak vědět co se stalo, snad to nebude nic šíleného
a domluvíme srazík na jindy ![]()
konévka píše:
Kasporko, tak hlavně ať je syn v pořádku!!! Dej pak vědět co se stalo, snad to nebude nic šílenéhoa domluvíme srazík na jindy
To máte super,že se takhle vídáte.Mám svojí diskusy a taky se s děvčatama scházíme a je to tedy super
konévka píše:
Kasporko, tak hlavně ať je syn v pořádku!!! Dej pak vědět co se stalo, snad to nebude nic šílenéhoa domluvíme srazík na jindy
No my jsme se ještě neviděly
Teda s Kasporkou jo - donesla mi do práce Ibalgin minulý týden když jsem dostala MS, protože tady kousek bydlí
ale s Kačkou ne
Teď jak jsou ty dovolené, tak je složité se domluvit, ale jednou to vyjít musí! ![]()
konévka píše:
No my jsme se ještě nevidělyTeda s Kasporkou jo - donesla mi do práce Ibalgin minulý týden když jsem dostala MS, protože tady kousek bydlí
ale s Kačkou ne
Teď jak jsou ty dovolené, tak je složité se domluvit, ale jednou to vyjít musí!
Aha..tak to jo..no já mám už dost dlouho zaběhlou diskusy a holky jsou super.No jinak o víkendu dorazí kámoška,která je z Ostravy,ale přestěhovala se Varů..manža je lékař a má tady lepší práci.Tak se sejděte a udělejte pár foteček..my se kolikrát sejdeme i v Car a to je někdyfakt sranda,ale skvělá věc
Jj fakt je ten, že ženské v této fázi nikdo nebude rozumnět líp, než holky z emimina, které si prošly kdečím
Já jsem ráda, že jsem se přidala do diskuse. Nakukovala jsem už půl roku a pořád si říkala, že to zvládńu sama… No ono všechno chce svůj čas - dneska už bez emimina nedám ani ránu
A navíc je fajn, že se tady člověk i zasměje a řeši se i jiné věci. Třeba Kasporka s Katkou, které domlouvají svatbu svým dětem ![]()
http://www.novinky.cz/…svadeni.html
Jak jsou na tom internetu chytří, že?
Prý je žena pro muže nejpřitažlivější… Hmmm, nevím nevím, ale po těch měsících když přítel slyší ovulace, tak chce prchnout ![]()
konévka píše:
Jj fakt je ten, že ženské v této fázi nikdo nebude rozumnět líp, než holky z emimina, které si prošly kdečímJá jsem ráda, že jsem se přidala do diskuse. Nakukovala jsem už půl roku a pořád si říkala, že to zvládńu sama… No ono všechno chce svůj čas - dneska už bez emimina nedám ani ránu
A navíc je fajn, že se tady člověk i zasměje a řeši se i jiné věci. Třeba Kasporka s Katkou, které domlouvají svatbu svým dětem
to je dobře,protože kdo si neprošel IVF tak vůbec nemá tušení o co jde.Takhle holky ví o co jde a rozumíme jedna druhé.Já jí mám na dámě…tady jsou děvčata moc fajn,ale nemám vůbec přehled a někdy vůbec nevím voco gou..tam jsme uzavřená skupina a hlavně víme,že příspěvky čtou jen Ti vybraní a víme snad o sobě úplně všechno a je nám bezvadně.
Holky držíte diskusy? ![]()
Konevko no sranda ne,víš kdysi se tak svatby domlouvaly?
![]()
Já už chci září a konzultaci
.
Holky od soboty mě pobolívá(píchá)v levém vaječníku až do třísla tak doufám že nemám cystu
.I včera u sexu to bylo nepříjemné ale ovulka už proběhla minulý týden.