Jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
9.8.11 13:31

Konévko ano mám léky dnes jsem zobla první.Brali mi znova krev i na nějaké protilátky a TSH.Výsledky budou za 14 dní ale mělo by se to upravit do dalšího pokusu :palec: .
Skříň pro dceru do pokoje,takovou se zrcadlem.jedem pro ní až v 16 hod.tak doufám že to stihnu.
Holky neznáte něco blíže?Třeba jak jsou Mar.Hory :think: Já to mám fakt daleko do Poruby včera jsem tam byla v té FN a mám to na ten srazík 23 km.Co myslíte vy konévko a kasporko?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 13:36

Kači mě je to úplně jedno. V MH „znám“ jednu restauraci. www.sangria.unas.cz
Vypadá to tam celkem hezky, ale nikdy jsem tam nebyla :-o Jen jsem ji dneska objevila na slevomatu :-) (mají tam steaky za 125 Kč :palec: )Tak dejte vědět, když tak bych tam zkusila zavolat a udělala rezervačku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.8.11 13:43

Já papat nebudu,když tak budu bumbat Birell :mrgreen:
Tak ať to najdu a nemáte to taky daleko :palec: .
Znám tam Futurum :mrgreen: ,Baumax :mrgreen: :mrgreen a pak ještě nevím? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.8.11 13:43
konévka píše:
Aha tak to je dobré, každá korunka se hodí :palec:

Holky nevíte, jaký vliv má kontryhel, když se pije celý měsíc?
Já na netu našla tohle:

Kontryhel je nejvýznamnější bylinkou pro ženy, protože výborně působí na všechny „ženské“ nemoci.

Především při oslabené nebo slabě vyvinuté děloze, kterou výrazně posiluje, a tím zvyšuje pravděpodobnost otěhotnění.
Má příznivý vliv na růst děložní sliznice, upravuje menstruační cyklus - při snaze o otěhotnění se pije v první polovině cyklu do ovulace.

Pro udržení plodu v těhotenství se pije od ukončeného 3. měsíce těhotenství.

Kontryhel je velmi prospěšný i pro kojící matky, neboť zlepšuje kvalitu mateřského mléka, podporuje jeho tvorbu a vylučování.

Ale nepíšou co se může stát, když se to pije pořád :nevim:

Já jdu ve čt na gyndu tak se Ti zeptám doktora..možná to taky zkusím před ket..vypadá to zajímavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
9.8.11 13:44

Holky, jenom v rychlosti…je to snad zakleté, já zase dneska nemůžu… volal mi teď trenér našeho mladého, vypadá to, že si před chvílí na zápase zlomil nohu - nebo s ní něco udělal… Tak teď jedou pro mě do práce, pak na pohotovost a s mladým domů…asi ho nebudu moct dneska nechat doma samotného, drahý má odpolední… je mi to líto, fakt mě to mrzí…ale musím běžet… pak dám vědět co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 13:48

Kasporko, tak hlavně ať je syn v pořádku!!! Dej pak vědět co se stalo, snad to nebude nic šíleného :-? a domluvíme srazík na jindy :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 13:49

Deni díky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.8.11 13:50
konévka píše:
Kasporko, tak hlavně ať je syn v pořádku!!! Dej pak vědět co se stalo, snad to nebude nic šíleného :-? a domluvíme srazík na jindy :-o

To máte super,že se takhle vídáte.Mám svojí diskusy a taky se s děvčatama scházíme a je to tedy super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.8.11 13:52
Kasporko tak doufám,že vše dopadne dobře.Opatruj mi zeťáka :mrgreen: .
konévka píše:
Kasporko, tak hlavně ať je syn v pořádku!!! Dej pak vědět co se stalo, snad to nebude nic šíleného :-? a domluvíme srazík na jindy :-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 13:53

No my jsme se ještě neviděly :oops: Teda s Kasporkou jo - donesla mi do práce Ibalgin minulý týden když jsem dostala MS, protože tady kousek bydlí :-) ale s Kačkou ne :-( Teď jak jsou ty dovolené, tak je složité se domluvit, ale jednou to vyjít musí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.8.11 13:56
konévka píše:
No my jsme se ještě neviděly :oops: Teda s Kasporkou jo - donesla mi do práce Ibalgin minulý týden když jsem dostala MS, protože tady kousek bydlí :-) ale s Kačkou ne :-( Teď jak jsou ty dovolené, tak je složité se domluvit, ale jednou to vyjít musí! :palec:

Aha..tak to jo..no já mám už dost dlouho zaběhlou diskusy a holky jsou super.No jinak o víkendu dorazí kámoška,která je z Ostravy,ale přestěhovala se Varů..manža je lékař a má tady lepší práci.Tak se sejděte a udělejte pár foteček..my se kolikrát sejdeme i v Car a to je někdyfakt sranda,ale skvělá věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 14:33

Jj fakt je ten, že ženské v této fázi nikdo nebude rozumnět líp, než holky z emimina, které si prošly kdečím :-o Já jsem ráda, že jsem se přidala do diskuse. Nakukovala jsem už půl roku a pořád si říkala, že to zvládńu sama… No ono všechno chce svůj čas - dneska už bez emimina nedám ani ránu :mrgreen: A navíc je fajn, že se tady člověk i zasměje a řeši se i jiné věci. Třeba Kasporka s Katkou, které domlouvají svatbu svým dětem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.8.11 14:38

http://www.novinky.cz/…svadeni.html

Jak jsou na tom internetu chytří, že? :-) Prý je žena pro muže nejpřitažlivější… Hmmm, nevím nevím, ale po těch měsících když přítel slyší ovulace, tak chce prchnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.8.11 14:38
konévka píše:
Jj fakt je ten, že ženské v této fázi nikdo nebude rozumnět líp, než holky z emimina, které si prošly kdečím :-o Já jsem ráda, že jsem se přidala do diskuse. Nakukovala jsem už půl roku a pořád si říkala, že to zvládńu sama… No ono všechno chce svůj čas - dneska už bez emimina nedám ani ránu :mrgreen: A navíc je fajn, že se tady člověk i zasměje a řeši se i jiné věci. Třeba Kasporka s Katkou, které domlouvají svatbu svým dětem :mrgreen:

to je dobře,protože kdo si neprošel IVF tak vůbec nemá tušení o co jde.Takhle holky ví o co jde a rozumíme jedna druhé.Já jí mám na dámě…tady jsou děvčata moc fajn,ale nemám vůbec přehled a někdy vůbec nevím voco gou..tam jsme uzavřená skupina a hlavně víme,že příspěvky čtou jen Ti vybraní a víme snad o sobě úplně všechno a je nám bezvadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.8.11 15:54

Holky držíte diskusy? :mrgreen:
Konevko no sranda ne,víš kdysi se tak svatby domlouvaly? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já už chci září a konzultaci :cert: .
Holky od soboty mě pobolívá(píchá)v levém vaječníku až do třísla tak doufám že nemám cystu :cert: .I včera u sexu to bylo nepříjemné ale ovulka už proběhla minulý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí