Jsem na dně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mala_rostanda
30.6.11 16:17

veve, kasporka: dekuju, bylo by to uzasny, kdyby tam byly… jenze po vsech tech neuspesich uz dochazi sily verit…

• Citovat
  • Upravit
10572
30.6.11 16:40

Ahoj holky,můžu se k vám přidat?Vše podstatné mám napsané v podpisu.Jinak kasporko,do jakého CARu jsi chodila? My jezdili do OVA do Eurofertilu.A jak je to s těma lázněma? Děkuji :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
30.6.11 16:47

Kacko: :hug: :hug:

holky jak je to s tema laznema??

• Citovat
  • Upravit
9358
30.6.11 16:53
mala_rostanda píše:
veve, kasporka: dekuju, bylo by to uzasny, kdyby tam byly… jenze po vsech tech neuspesich uz dochazi sily verit…

rostando, přesně tak. Mně připadá, že se bojím věřit v úspěch, abych nebyla zas tak strašně zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
30.6.11 16:56
zerezmijka píše:
mala_rostanda píše:
veve, kasporka: dekuju, bylo by to uzasny, kdyby tam byly… jenze po vsech tech neuspesich uz dochazi sily verit…
rostando, přesně tak. Mně připadá, že se bojím věřit v úspěch, abych nebyla zas tak strašně zklamaná.

presne tak… uz se radsi pripravuji predem na uspech aby ta rana nebyla pak tak velka…

• Citovat
  • Upravit
19886
30.6.11 17:29

Já si zas říkám, že třeba není lehký se strefit přesně tím IUI, protože předtím se má dodržet půst a co kdyby náhodou to proběhlo trochu dřív? Tak je šance fuč. Tento měsíc jsem ani nebyla na UTZ, tak třeba se zadaří přirozeně a nebudu muset na laparku, sice je šance mizivá, ale co kdyby :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
30.6.11 19:14

Kasporka - taky jsem z Ostravy. Můžeš mi doporučit kam jít? A ty lázně to jsi musela mít doporučení od doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
30.6.11 22:39
Katka1311 píše:
Ahoj holky,můžu se k vám přidat?Vše podstatné mám napsané v podpisu.Jinak kasporko,do jakého CARu jsi chodila? My jezdili do OVA do Eurofertilu.A jak je to s těma lázněma? Děkuji :kytka: .

Ahoj :mavam:
my jsme byli 2× v Brně v Unice a pak jsme přešli k Apolináři… Je to sice daleko, ale je to nesrovnatelně levnější… konečně nemám pocit, že z nás chce někdo jenom tahat peníze… v Brně nás jedno IVF stále klidně i 30 000, u Apolináře 60 Kč… a tomu já říkám rozdíl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
30.6.11 22:44
konévka píše:
Kasporka - taky jsem z Ostravy. Můžeš mi doporučit kam jít? A ty lázně to jsi musela mít doporučení od doktorky?
Konévko myslíš jako kam jít do CARu ? Ty lázně Ti může předepsat buď gynekolog, nebo i praktický doktor. Já jsem si to nechala napsat u praktického… chtěla jsem to jenom ambulantně, takže to mohl i on… za týden jsem to měla schválené na pojišťovně, pak jsme si tam zavolala kvůli termínu a za 14 dní jsem nastupovala… je tam bazén, cvičení v tělocvičně, potom obklady na podbřišek, léčivé koupele, elektroléčba a taky se cvičí Mojžíšová… hrozně si odpočineš a fakt to pomáhá…jsem toho zářným příkladem :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
30.6.11 22:46
mala_rostanda píše:
zerezmijka píše:
mala_rostanda píše:
presne tak… uz se radsi pripravuji predem na uspech aby ta rana nebyla pak tak velka…

Klapne to, neboj :palec:
Jo na ty lázně máme nárok 2× do 39 nebo 40 let,tak nějak… tak proč toho nevyužít, ne ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
30.6.11 23:06

zerezmijka a rošťanda od vás dvou se tady očekává pozitivní těhotenský test… :mrgreen: takže se holky snažte, ať nám uděláte radost a dáte nám tím sílu dál bojovat… tak šup, šup… pěkně těhotněte… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
1.7.11 08:45

Kasporko, jj myslela jsem jestli bys mi mohla doporučit CAR v Ostravě, ale teď čtu, že jsi vlastně jezdila do Prahy.
Ještě ohledně těch lázní - je na to nemocenská? A na jak dlouho to je?
Jinak holky, četla jsem tady v poradně, že když je děložní sliznice nižší než 9mm, tak by se clostlilbegyt vůbec neměl brát. Tak to nevím, co ta moje MUDr. blbne. :nevim: A to jsem si ji vybrala proto, že taky dlouho nemohla otěhotnět a teď má 3 děti.
Každopádně už ho brát nebudu, jen utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
1.7.11 08:58
konévka píše:
Kasporko, jj myslela jsem jestli bys mi mohla doporučit CAR v Ostravě, ale teď čtu, že jsi vlastně jezdila do Prahy.
Ještě ohledně těch lázní - je na to nemocenská? A na jak dlouho to je?
Jinak holky, četla jsem tady v poradně, že když je děložní sliznice nižší než 9mm, tak by se clostlilbegyt vůbec neměl brát. Tak to nevím, co ta moje MUDr. blbne. :nevim: A to jsem si ji vybrala proto, že taky dlouho nemohla otěhotnět a teď má 3 děti.
Každopádně už ho brát nebudu, jen utrogestan.

Holky ono to je těžký… já už nechci raději ani utrogestan…poradím se ještě s dr. ale raději ne, protože pokud bych měla ovulaci dýl, tak ji utrogestan blokuje. Asi tomu zas zkusím nechat volný průběh bez Car. Teď jedna holčina z jiné diskuze se vrátila z dovolený a má na testu dušíka :palec: IUI nestihli, protože odjížděli, tak to bylo přirozeně a to chodí taky do CAR. Mě přijde, že když se u té inseminace musí dodržet půst, tak kdyby se to vajíčko uvolnilo dřív, tak se to vlastně propásne. Prostě nechci už žádný sajrajty do sebe cpát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
1.7.11 09:01
kasporka píše:
zerezmijka a rošťanda od vás dvou se tady očekává pozitivní těhotenský test… :mrgreen: takže se holky snažte, ať nám uděláte radost a dáte nám tím sílu dál bojovat… tak šup, šup… pěkně těhotněte… :mrgreen: :mrgreen:

berusko, ode mne ocekava positivni test tolik lidi ( aniz by nekteri vedeli co podstupujeme), ze je to uz na palici…

• Citovat
  • Upravit
10572
1.7.11 09:07

Krásné ráno holky i když tady prší :mavam:
m.r.já ti věřím :hug:
konevko,já chodila do Eurofertilu v Ostravě ,nový CAR ale zklamala jsem se hodně.Když ptáčka lapají.......a konec už znáš.A Gyncentrum no nevím taky nejsou dobré reference ale myslím že každý CAR má něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí