Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,můžu se k vám přidat?Vše podstatné mám napsané v podpisu.Jinak kasporko,do jakého CARu jsi chodila? My jezdili do OVA do Eurofertilu.A jak je to s těma lázněma? Děkuji
.
mala_rostanda píše:
veve, kasporka: dekuju, bylo by to uzasny, kdyby tam byly… jenze po vsech tech neuspesich uz dochazi sily verit…
rostando, přesně tak. Mně připadá, že se bojím věřit v úspěch, abych nebyla zas tak strašně zklamaná.
zerezmijka píše:mala_rostanda píše:rostando, přesně tak. Mně připadá, že se bojím věřit v úspěch, abych nebyla zas tak strašně zklamaná.
veve, kasporka: dekuju, bylo by to uzasny, kdyby tam byly… jenze po vsech tech neuspesich uz dochazi sily verit…
presne tak… uz se radsi pripravuji predem na uspech aby ta rana nebyla pak tak velka…
Já si zas říkám, že třeba není lehký se strefit přesně tím IUI, protože předtím se má dodržet půst a co kdyby náhodou to proběhlo trochu dřív? Tak je šance fuč. Tento měsíc jsem ani nebyla na UTZ, tak třeba se zadaří přirozeně a nebudu muset na laparku, sice je šance mizivá, ale co kdyby
![]()
Kasporka - taky jsem z Ostravy. Můžeš mi doporučit kam jít? A ty lázně to jsi musela mít doporučení od doktorky?
Katka1311 píše:
Ahoj holky,můžu se k vám přidat?Vše podstatné mám napsané v podpisu.Jinak kasporko,do jakého CARu jsi chodila? My jezdili do OVA do Eurofertilu.A jak je to s těma lázněma? Děkuji.
Ahoj ![]()
my jsme byli 2× v Brně v Unice a pak jsme přešli k Apolináři… Je to sice daleko, ale je to nesrovnatelně levnější… konečně nemám pocit, že z nás chce někdo jenom tahat peníze… v Brně nás jedno IVF stále klidně i 30 000, u Apolináře 60 Kč… a tomu já říkám rozdíl
![]()
konévka píše:Konévko myslíš jako kam jít do CARu ? Ty lázně Ti může předepsat buď gynekolog, nebo i praktický doktor. Já jsem si to nechala napsat u praktického… chtěla jsem to jenom ambulantně, takže to mohl i on… za týden jsem to měla schválené na pojišťovně, pak jsme si tam zavolala kvůli termínu a za 14 dní jsem nastupovala… je tam bazén, cvičení v tělocvičně, potom obklady na podbřišek, léčivé koupele, elektroléčba a taky se cvičí Mojžíšová… hrozně si odpočineš a fakt to pomáhá…jsem toho zářným příkladem
Kasporka - taky jsem z Ostravy. Můžeš mi doporučit kam jít? A ty lázně to jsi musela mít doporučení od doktorky?
mala_rostanda píše:zerezmijka píše:presne tak… uz se radsi pripravuji predem na uspech aby ta rana nebyla pak tak velka…mala_rostanda píše:rostando, přesně tak. Mně připadá, že se bojím věřit v úspěch, abych nebyla zas tak strašně zklamaná.
Klapne to, neboj ![]()
Jo na ty lázně máme nárok 2× do 39 nebo 40 let,tak nějak… tak proč toho nevyužít, ne ? ![]()
zerezmijka a rošťanda od vás dvou se tady očekává pozitivní těhotenský test…
takže se holky snažte, ať nám uděláte radost a dáte nám tím sílu dál bojovat… tak šup, šup… pěkně těhotněte…
![]()
Kasporko, jj myslela jsem jestli bys mi mohla doporučit CAR v Ostravě, ale teď čtu, že jsi vlastně jezdila do Prahy.
Ještě ohledně těch lázní - je na to nemocenská? A na jak dlouho to je?
Jinak holky, četla jsem tady v poradně, že když je děložní sliznice nižší než 9mm, tak by se clostlilbegyt vůbec neměl brát. Tak to nevím, co ta moje MUDr. blbne.
A to jsem si ji vybrala proto, že taky dlouho nemohla otěhotnět a teď má 3 děti.
Každopádně už ho brát nebudu, jen utrogestan.
konévka píše:
Kasporko, jj myslela jsem jestli bys mi mohla doporučit CAR v Ostravě, ale teď čtu, že jsi vlastně jezdila do Prahy.
Ještě ohledně těch lázní - je na to nemocenská? A na jak dlouho to je?
Jinak holky, četla jsem tady v poradně, že když je děložní sliznice nižší než 9mm, tak by se clostlilbegyt vůbec neměl brát. Tak to nevím, co ta moje MUDr. blbne.A to jsem si ji vybrala proto, že taky dlouho nemohla otěhotnět a teď má 3 děti.
Každopádně už ho brát nebudu, jen utrogestan.
Holky ono to je těžký… já už nechci raději ani utrogestan…poradím se ještě s dr. ale raději ne, protože pokud bych měla ovulaci dýl, tak ji utrogestan blokuje. Asi tomu zas zkusím nechat volný průběh bez Car. Teď jedna holčina z jiné diskuze se vrátila z dovolený a má na testu dušíka
IUI nestihli, protože odjížděli, tak to bylo přirozeně a to chodí taky do CAR. Mě přijde, že když se u té inseminace musí dodržet půst, tak kdyby se to vajíčko uvolnilo dřív, tak se to vlastně propásne. Prostě nechci už žádný sajrajty do sebe cpát.
kasporka píše:
zerezmijka a rošťanda od vás dvou se tady očekává pozitivní těhotenský test…takže se holky snažte, ať nám uděláte radost a dáte nám tím sílu dál bojovat… tak šup, šup… pěkně těhotněte…
![]()
berusko, ode mne ocekava positivni test tolik lidi ( aniz by nekteri vedeli co podstupujeme), ze je to uz na palici…
Krásné ráno holky i když tady prší ![]()
m.r.já ti věřím ![]()
konevko,já chodila do Eurofertilu v Ostravě ,nový CAR ale zklamala jsem se hodně.Když ptáčka lapají.......a konec už znáš.A Gyncentrum no nevím taky nejsou dobré reference ale myslím že každý CAR má něco.