Jsem na druhém místě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
11.4.13 17:07
@Stigma píše:
@valkil hezkej večer je jen o dvou lidech a intimitě, takže doma, hezká věčeře, příjemné chvilky ve dvou, kdy ti muž poděkuje tím, že s tebou je za to všechno co pro něj děláš…

kde takovýho najdu? Né že by mi přítel neděkoval, ale pravidlo to není a já to nevyžaduju. Chlapy na nějaký děkovný kecy moc nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
11.4.13 19:08
@Stigma píše:
@Lussye A jak ho mám ignorovat…
  • ráno má svačinu do práce na stole
  • je zvykle, že o obědové pauze dostane čerstvé teplé jídlo na stůl
  • po práci má připravenou svačinu
  • většinou má i teplou večeři
  • uklizeno, navařeno, napečené
  • plná lednice, vypráno a vyžehleno
To mám všechno dělat a jen nekomunikovat nebo co mám dělat??? Já to asi moc neumím ho ignorovat :-( Prosím poraď mi

Holka brzdi, dve svaciny vynechaj a namiesto toho si vyloz nohy na stol alebo si pospi, ked si tehotna. jednak to pomoze tebe aj babatku, jednak chlap nedostane taky sok, ked po porode nezvladnes navarit ANI JEDNO jedlo, lebo budes len kojit, odsavat, prebalovat, riesit svoju hygienu a bolave brusko prcka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
12.4.13 10:10

Tak včera jsme po tom co jsme dodělali dřevo šli na pivo (já na malinovku) a tam jsem to téma otevřela…a šla jsem na to i přes finance…tady je výsledek

• teplé večeře dělat nemusím (prý je to drahé)
  • večeře si zvládne udělat sám, já si mám prej sednout a brblat u Prostřeno
  • do hospody bude chodit jednou týdně v úterý s klukama, dom si koupí basu, když mu to pivo chitná, tak si ho může dát doma u televize
  • no a les má dovolenej dvakrát týdně
  • každý jiný den po práci mi pomůže se zahradou a s domem
  • taky jsme se dohodly na jednoměsíčním elikém nákupu abychom nezabili vždy sobotu při týdenním nákupu
  • no a co ušetříme (za teplé večeře a jeho hospody) budeme šetřit na dovolenou…

Asi mu včera spadl špalek na hlavu, ale mám pocit, že se mu rosvítilo (ikdyž je to zatím jen ve slibech, uvidíme jak mu to půjde doopravdy) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.4.13 10:32

@Stigma hlavně to napiš velkým písmem na papír a vyvěš třeba na ledničku, aby na to nezapomněl… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;) ;) ;) Chlapi někdy mívají moc krátkou paměť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
12.4.13 10:42

No to já mu to budu připomínat každej den, dneska si dávám leháro, ještě jsem v pyžamu v posteli, oběd je ze včerejška, svačinu si udělal ráno sám…a já dneska jen vytřu a klídek…odpoledne poděláme něco na zahrádce a večer na volejbal, myslíte si, že je to nevadí- to hraní volejbalu v mém stavu??? Ono o tom mém těhotenství se ještě moc neví, nejde na mě ještě vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
12.4.13 10:43

Proč spadl špalek na hlavu? :mrgreen:
Pokud jsi pslala že jsi workoholička, tak jsi to dělala sama a dobrovolně, a proč by si chlap nenechal podstrojovat, když to ženská chce dělat tak proč ne, že? Proč by ti za to měl projevovat vděčnost? Když tě to baví tak si to dělej.. Zřejmě to po tobě ani nějak ukrutánsky nevyžadoval, když je sám ochoten se zapojit a nechat tě koukat na telku.. Jen ho zapřáhni.. Ještě ho to bude bavit, je super když bude moct být tvůj princ, kterej tě může v „těžkém obdobý“ těhotenství ochraňovat.

• Citovat
  • Upravit
H1
12.4.13 10:51

Tak jak já to cítím, ze svého pohledu chlapa, tak mě moc nebere když ženská všechno dělá, podstrojuje a já jí mám být za to vděčnej.. To je divný, to nebaví jak kdyby to byla moje matka.. Lepší pro mě je, když se můžu o ženskou postarat, a ona mě za to obdivuje.. Pochválí..

• Citovat
  • Upravit
334
12.4.13 10:58

Tak já nevím jak to má nastaveno většina chlapů, ale jelikož jsem doma a pracuji z domu a můj muž chodí do práce, tak bych očekávala, že bude rád, když bude mít doma čisto a uklizeno, uvařeno a upečeno…bude vědět, že si může do skříně šáhnout pro čisté a vyžehlené prádlo… :nevim: a myslím, že když tohle všechno je, tak by sám měl uznat, že není úplně vhodné tahat svoji těhotnou partnerku na dřevo a že by jí měl říci, tak a teď si odpočiň??? A nemyslím si, že mu podstrojuji, ale že se o něj normálně s láskou starám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.4.13 11:02

@Stigma ten chlap by hlavně neměl nabýt dojmu, že to prádlo se vypere, vyžehlí, složí a do té skříně mu naskáče samo, a že i lednice není samoplnící a jídlo se taky jen tak samo neudělá… aby pak po dlouhodobém zajetém fungování při prvním výpadku nešílel a nevztekal se, že nic není hotovo a žena si v horečkách leží v posteli a on nemá vyprané spodky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
12.4.13 11:08

@Regina Hero No to si měla vidět co se dělo v listopadu…měla jsem zápal plic a zánět pohrudnice (odmítla jsem špitál s tím, že se budu léčit doma)…měla jsem 40ky horečky a on mi za celé dva týdny co jsem ležela udělal dvakrát čaj a jednou mi ohřál polívku, kterou mi poslala tchýně…já nemít tchýni ve vedlejším baráku a nebýt workoholik, kterej i v těch horečkách vstane a jde uvařit oběd, tak bych asi zdechla hlady a na dehydrataci…vím, že dnes by už tohle neudělal,,, ale máš pravdu nejvíc mě šte, že kde z něj co spadne tam to nechá…a já chodím a sbírám a třídím buď do pračky nebo na věšák…a to jsem mu taky včera řekla…on na mě zkoušel a to jako nemůžu jít s klukama na pivo, tak jsem řekla a to já se jako nemůžu v neděli vykašlat na kačenu se zelím a ty si udělat čínskou polívku??? a byl klid :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.4.13 11:14

@Stigma hlavně si tohle ujasněte a zaběhněte dřív, než se vám narodí miminko… protože pak to bude jednak těžší pro tebe, nikdy dopředu nevíš, jaké budeš mít dítko, jestli spavé nebo uplakané, a pak i ten chlap nebude chápat, že najednou nemáš ani čas ani chuť běhat kolem něho a sbírat to popadané prádlo a vyvařovat tři chody… někdy třeba budeš ráda, že dítě položíš do postýlky a nebudeš muset dělat nic, ani myslet… workholik neworkholik, někdy jsou chvíle, kdy takové falešné hrdinství (být dokonalá vždy a všude za každou cenu i při čtyřicítkách horečkách) fakt není na místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
12.4.13 11:16

@Regina Hero a dneska už nemusím dělat dřevo…včera jsem tak seděla na špalku a říkám mu…tak jak se asi bude to naše dítě jmenovat, když dělám věci, které bych v těhotenství dělat neměla…kripl nebo dementka???a ráno jak šel do práce, tak říká "odpočívej a odpoledne budeš sázet maximálně zeleninu…nečekané :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.4.13 11:21

@Stigma trochu drsný humor… a proč jsi mu normálně neřekla, že není dobré, když jsi těhotná, abys dělala nějakou tu chlapskou práci? Neříkám, že těhotná je skleníková kytička, ale tahat těžká polena by fakt neměla… na druhou stranu rozumný chlap to většinou pochopí a ženu to ani dělat nenechá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 11:22
@Stigma píše:
@Regina Hero a dneska už nemusím dělat dřevo…včera jsem tak seděla na špalku a říkám mu…tak jak se asi bude to naše dítě jmenovat, když dělám věci, které bych v těhotenství dělat neměla…kripl nebo dementka???a ráno jak šel do práce, tak říká "odpočívej a odpoledne budeš sázet maximálně zeleninu…nečekané :D

A to ti připadá vtipné? Tak jsi to neměla dělat, kdo tě nutil? Ale dělat něco a pak to předhazovat a vyčítat je dost hloupé…

• Citovat
  • Upravit
334
12.4.13 11:26

@Regina Hero Jo to on zas tenhle sytl humoru pochopí, ví že jsem dost cynická a pragmatická :-) a jakožto člověk co má titul z biologie by to pochopit mohl ne? Jenže je to moje chyba, já jsem vždy v našem vztahu byla ta skála, nezničitelná a vždy pevně stojící…možná si neuvědomuje, že to těhotenství mi dost brání v některách věcech.

A pro anonyma…nutí mě k tomu okolnosti, jelikož jsem asi obětavá a nechci v tom svého chlapa nechat samotného, na druhou stranu i on má mít rozum a říci, ne ty to teď dělat už nebudeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí