Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@werajsik No jestli bude malej jen z jedné desetiny po mně, tak to bude čert k neuhlídání…
![]()
Ahojky, tak jsme na tom stejně. Kladu si otázku jestli odejít teď, dokud je čas než toho pak litovat. Jsme spolu téměř 4 roky, já jsem pořád zamilovaná, ale poslední dobou asi začínám otevírat oči
Také jsem ta co je na druhém místě. Nejdříve rodiče, prarodiče, tety a kamarádi a pak jsem až já. Bydlíme v malinkém bytě a všechno tu zbývá na mě. Ted mi to tak nevadí, ale představa, že budeme mít větší byt nebo dokonce domek, k tomu přibudou děti, já nebudu vědět co dřív a on bude sedět a koukat do počítače a pohoda, to mě trochu děsí. Když po něm něco chci, tak si to bud musím udělat sama nebo mu to několikrát říct a čekat, až jemu se bude chtít, na všechno má čas. Naši budoucnost nějak neřeší. Poslední dobou si říkám, že jestli by nebyl lepší rozchod, ale není to jednoduché když spolu bydlíme. Tak nějak všechno upadá, nudím se, nikam nechodíme, když něco nevymyslím já, nezařídím to a vyloženě ho tam nevytáhnu, tak sedíme doma a on kouká do pc. Řekla jsem mu, že se s ním nudím, že bych šla třeba někdy na procházku, do kina, na bazén nebo kamkoliv. Fakt už nevím jak dál
Nejsem štastná, ale když mu řeknu, co si myslím, že vždycky dá přednost někomu jinému, tak mi řekne, že to není pravda, že mu křivdím. Když jsem ho prosila, aby přišel z nějaké akce brzo domů, protože mi bylo špatně, přišel domů v 1 v noci a nezeptal se jak mi je a ještě byl na mě hnusný. Nějak mám pocit, že mu na mě nezáleží
Když chci někde zastavit nebo odvést autem, tak je to hrozný problém, nikdy by pro mě v noci nikam nepřijel, přijed si jak chceš. Přitom pro ostatní by se rozkrájel a každého z blízkých kamkoliv rád zaveze, ale já asi mezi jeho blízké nepatřím. Co s tím holky? Já už nevím kudykam. Pořád se snažím, ale nějak to nikam nevede.
@sinusovka sohulasím s erinv - vyměnit. Zjevně si tě vůbec ne váží a jsi mu na obtíž. Rozhodně bych s ním nezakládala rodinu ![]()