Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ou píše:
Je zakomplexovaný, zalitý úzkostí a nejistotou a řeší to tím nejidiotštějším způsobem. Navíc si svoji úzkost hojí na tvůj úkor.Pokud si tohle nepřizná a nezačne s tou nejistotou pracovat nějak rozumněji, tak to bude čím dál tím horší.
Jenže pro tebe to znamená, že čím déle s ním budeš, tím víc se ti to podepíše na sebevědomí - prostě si svoji falešnou jistotu bere z tebe.
Pro začátek se především uč mít ráda sama sebe, zevnitř, nezávisle na tom, že on ti sebevědomí ubíjí. Plus třeba základy asertivity.
Čím dříve ho pošleš do háje, pokud si tedy nepřizná, že to co dělá je hodně šejdrem, tím dříve se vrátíš k sobě samé.
Ale mne nijak sebevědomí neubira, me naopak chválí, akorát vim ze mu vadí ze k němu nevzhlizim. To je pravda. Jinak nevim jestli je zakomlexovany, sam mi rekl ze od mala ma dost vysoké sebevědomí ač netvrdí ze k tomu ma důvod, ale ze to tak proste ma
@Anonymní píše:
Ale mne nijak sebevědomí neubira, me naopak chválí, akorát vim ze mu vadí ze k němu nevzhlizim. To je pravda. Jinak nevim jestli je zakomlexovany, sam mi rekl ze od mala ma dost vysoké sebevědomí ač netvrdí ze k tomu ma důvod, ale ze to tak proste ma
Nema, ale chtel by ho mit. Kdyby mel, nepotreboval by- nevyzadoval, abys k nemu vzhlizela. Naopak, jeho sebevedomi je dost nizke, kdyz ma potrebu hrat tyhle komedie a chovat se jak kamarad.
@Anonymní píše:
A neřešila si to tu cca někdy před pár týdny?? To že řekl sám o sobě že má vysoké sebevědomí mi zní povědomě…
@Eemii píše:
Nema, ale chtel by ho mit. Kdyby mel, nepotreboval by- nevyzadoval, abys k nemu vzhlizela. Naopak, jeho sebevedomi je dost nizke, kdyz ma potrebu hrat tyhle komedie a chovat se jak kamarad.
Smysl to dává no
Je pravda ze se se mnou jednou malém rozešel proto, ze jsem prý měla úplný odpor a nim spat - neuvědomuju si to,proste jsem neměla náladu, žádnou hroznou reakci jsem neměla. Místo aby to nechal byt tak mi pak asi po mesici rekl, ze poprvé v životě mel dojem, ze nějakou ženskou nevzrusuje
kdyby nám to nefungovalo ani jindy tak chapu, ale v posteli problém tedy nemáme
vygoogli si něco o narcistech, na začátku vztahu se můžou snažit a být okouzlující…
https://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
@annasmyc píše:
vygoogli si něco o narcistech, na začátku vztahu se můžou snažit a být okouzlující…
https://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
To jsem tu uz četla v diskuzi, ale nemám pocit ze by byl narcis. Anebo si nechci přiznat ze by to tak třeba bylo
ale ne, to mi fakt nepřijde jako popis jeho osoby. Spis mi přijde ze chce byt jako jeho kamarád který je v jeho ocich asi dokonalý.
Vyhovuje mi když je clovek náročný, ale v mezích a zejména když je sam na sebe náročný. Ale to fakt nemám pocit ze by on byl.