Jsem nastydlá a kojím

rozmary
18.12.10 20:02

jsem nastydlá a kojím

Ahoj maminy,zajímalo by mě jak se kurýrujete když jste marod a kojíte mimčo.Hrozně mě bolí v krku a užívám tantum verde,ale jen tak dvakrát za den,takže nic moc,ale co mi pomáhá jsou černé holsky,cpu se s nima celý den,ale nevím jestli to není škodlivé pro malou,navíc už je z toho našeho prskání taky nachcípaná :roll: pijete nějaké bylinky?Já mám doma mateřídoušku,ale to taky nevím jestli můžu :nevim: Poradte prosím něco účiného na krček :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13256
18.12.10 20:05

Můžeš septisan, pastilky s lišejníkem a homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102800
18.12.10 20:06

Šťáva z cibule s medem :-) pokud tedy nemáte v rodině potravinové alergie a nebojíš se medu, ale já jím při kojení všechno, vynechala jsem akorát alkohol a kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.12.10 20:08

Aha tu cibuli dávám starší dcerce,myslela jsem že je jenom na kašel.

• Citovat
  • Upravit
81531
18.12.10 20:13

Všechny ty cucadla při kojení můžeš, ale oni stejně nemají žádný valný efekt. Já ujíždím na vincentce - užívám všemi možnými způsoby - kliktám, inhaluji, stříkám do nosu i piju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588

jeste muzes caj na chripku a nachlazeni od doktora mullera tak je vhodny i pro kojici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Ahoj, na tom tantum verde by mělo být napsáno, jestli to je nebo není vhodné pro těhule a kojící. Mateřídouška snad nevadí, nevím o tom, že by vadila.Hallsky mi tuším někdo silně nedoporučoval v těhu, ale při kojení nevím jestli vadí. A co priznic na krk, ten by nepomohl? (Kapesník/plínu namočit do studené vody, vyždímat, omotat kolem krku a další vrstva suchá plína nebo šátek). Jinak se neboj, že by to prcek chytnul, s mlíčkem si od tebe natahá i protilátky. Míšu jsem kojila do 20 měs a za celou dobu ode mne nic nechytil, přestože jsem mívala kašel a laryngytidy často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.12.10 20:18

tak já jsem užívala Septisan a lipový čaj.....ten „priznic“ by asi také pomohl, možná i ta šťáva z cibule, ale fuj :-) a napadlo mě ještě inhalovat heřmánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.12.10 20:19

Tak to jsi mě docela uklidnila,za 14 dní máme jít na tetanovku a na naušničky,ale musí být v pořádku,zatím má trochu rymičku,tak doufám že to přejde

• Citovat
  • Upravit
65749
18.12.10 20:52

Udělej si ten zábal na krk,jak tady bylo psáno…ten pomáhá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
18.12.10 20:54

Aktuální téma, už tři dny tu prskám a ležím v horečkách - takže na doporučení lékárnice, kterou jsem 3krát upozornila, že kojím, mám na kašel Vincentku sirup, na uvolnění nosu Panthenose, který můžou i kojenci (ale je to k prdu, ani jednou mi to nos neprotáhlo, příště si vezmu i Vincentku sprej),cucám šalvějové pastilky (drahý jak prase a bez valného účinku, příště už si je nekoupím) a hallsky taky, ty jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.12.10 21:19
xangel87 píše:
Aktuální téma, už tři dny tu prskám a ležím v horečkách - takže na doporučení lékárnice, kterou jsem 3krát upozornila, že kojím, mám na kašel Vincentku sirup, na uvolnění nosu Panthenose, který můžou i kojenci (ale je to k prdu, ani jednou mi to nos neprotáhlo, příště si vezmu i Vincentku sprej),cucám šalvějové pastilky (drahý jak prase a bez valného účinku, příště už si je nekoupím) a hallsky taky, ty jsou super :palec:
Šalvěj snižuje tvorbu mlíka, bacha… Dr. mi při kojení taky doporučila šalvěj, ale ta by se neměla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.12.10 21:28

Ahoj. Taky jsem nastydlá a taky kojím ;) . Mně nejvíc zabírá Septisan a piju dětský bylinkový čaj. Ale bude to jasná rýma jako prase, tak snad to do Vánoc zvládnem a nebudem si to tu všichni postupně předávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81531
18.12.10 21:32

Na rýmu používám „opravdové“ kapky do nosu. Nasivin, Olynth apod. kupuji to v koncentraci pro kojence. Pokud je může kojenec, nevidím důvod, proč ne kojící. Příbalový leták je trochu postavený na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
18.12.10 21:43

já používala při největší krizi Bioparox i v těhotenství a kojení a vždy mi hodně pomohl
 http://www.lekarna.cz/…0ml-400da-1/#…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí