Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc to přeháníš…buď ráda, že mají z prcka radost…
Ne vždycky vyjdou pečlivě naplánovaný věci a náhoda je blbec…Vůbec bych to nehrotila… ![]()
Tak já tě chápu.. možná by mě teda udivilo, jak je možné, že to jako ví, to jim řekla sestřička z ordinace???
Jinak tě chápu, my jsme to taky říkat nechtěli, ale z důvodu, že jsme měli první dítě nemocné a nechtěli jsme dřív jak po genetice- 3 měsíc..
Asi to jsou fakt ty hormony. Takhle někomu volat a ptát se natvrdo na takovou věc je podle mě sice buransky, ale že by mě to rozčílilo, to zase ne. Taky mohly rozházet, že máš kapavku ![]()
Mně se tohle chování nelíbí
Jako u nás v rodině se taky nic neutají, ale tohle… Vždyť jsi klidně mohla jít na preventivní prohlídku nebo i s nějakým zánětem či s mnoha jinými problémy. Vždyť gynekolog není jen od toho, aby si zval těhotné na prohlídky.
Co třeba roznést o švagrové, že je těhotná? Třeba s tím, že jsi ji viděla na gyndě, takže to musí znamenat, že je těhotná… Je to dětinské, ale já bych taky byla rozčílená, zatím to má bát vaše krásné tajemství ![]()
Asi by me to trochu nastvalo. Nekdy mozna lip bydlet od tchyne trochu dal
Presne tohle slepiceni ja nesnasim.
A odkud se to dozvedely? Ta svagrova je ta dcera, co byla v cekarne? Uz s tim neudelas nic, tak to nech byt.
Jen je popros o diskretnost.
Asi jsem v nějakém dobrém rozpoložení, ale mě to příjde úsměvné.
Klídek, no tak je to venku, však se tolik nestalo. ![]()
@Krasavicaa píše:
Takový starosti bych fakt chtěla mít![]()
![]()
![]()
![]()
no, nápodobně:-( já mám ted plno jiných a mnohem horších problémů, naž je tohle, ale tak každý jsme jiný a každý se naštve na něco jiného. mě by tohle vážně nevadilo, já bych si užívala, že jsem těhule a bylo by mi fuk řešit kdo to už ví a jak se to dověděl. ![]()
Pro příště změň doktora, ať se takovým setkáním vyhneš
no jako zamrzí to, já se trochu bála i z pověrčivosti(taky jem to musela říct dřív, než jsem chtěla), ale zas nejste první komu se dítě podařilo, tak zase mi příjde zbytečný čekatna „vhodnou příležitost“ a nazývat to hnusem… ![]()
No.. bylas v blbý čas na blbém místě.. prostě náhoda no.. a že to rozhlásily.. tak jo no bylo to mírně slepičí, ale ty seš vytočená celkem přehnaně mi přijde neadekvátně..však co… můžeš se tajemně usmívat a mlčet.. o nic nejde
Tak me by to teda vadilo, neni to nic silenyho, ale na druhou stranu takovou vec chce snad kazdy rict rodine po svem, v dobu kterou si ja vyberu atd ![]()
Ahoj děvčata, nevím jestli jsou to hormony nebo co!!! No začnu od začátku, máme s manželem 2 letou dceru a nyní jsem v 7 týdnu těh. Jde o to, že jsme se s manželem strašně těšily až to vše po potvrzení doktorem oznámíme rodině atd. Včera jsem teda byla na kontrole a jako naschvál jsem se v čekárně potkala s tchýní
!!! a její dcerou
!!!(švagrová),které samozřejmě hned usoudily, že jsem určitě těhotná, co bych tam jinak dělala
!!! Co asi šla jsem na roční prohlídku, což mi pěkně tak vycházelo, ale i tak jsem řekla schválně, že těhotná nejsem, ještě jsem to ani neměla potvrzené a že jdu prostě na kontrolu!!! Tím to pro mě prostě haslo, snad je to moje soukromá věc a nikomu do toho nic není!!! No a večer v 19:00 mi volá švagrová, jestli je to pravda, že jsem prý těhotná a že ona nic neví
chápete to? Za další hodinu mi volá druhý švagr, prý jestli to bude hočička, nebo kluk 
Jsem fakt naštvaná jak na tchýni tak na švagrovou, to měla být novinka, kterou jsem měli říct s manželem ve správný čas a ne takhle!!! Prostě hnus.Tak mi schválně napište, co si o tom myslíte. Díky
Třeba si to beru moc osobně nevím, ale jak o mě může někdo něco vykládat, když nic sakra neví