Jsem neskutečně rozčílená

Anonymní
30.10.14 21:01

Jsem neskutečně rozčílená

Ahoj děvčata, nevím jestli jsou to hormony nebo co!!! No začnu od začátku, máme s manželem 2 letou dceru a nyní jsem v 7 týdnu těh. Jde o to, že jsme se s manželem strašně těšily až to vše po potvrzení doktorem oznámíme rodině atd. Včera jsem teda byla na kontrole a jako naschvál jsem se v čekárně potkala s tchýní 8o!!! a její dcerou :cert:!!!(švagrová),které samozřejmě hned usoudily, že jsem určitě těhotná, co bych tam jinak dělala :roll:!!! Co asi šla jsem na roční prohlídku, což mi pěkně tak vycházelo, ale i tak jsem řekla schválně, že těhotná nejsem, ještě jsem to ani neměla potvrzené a že jdu prostě na kontrolu!!! Tím to pro mě prostě haslo, snad je to moje soukromá věc a nikomu do toho nic není!!! No a večer v 19:00 mi volá švagrová, jestli je to pravda, že jsem prý těhotná a že ona nic neví :pocitac: :pocitac: chápete to? Za další hodinu mi volá druhý švagr, prý jestli to bude hočička, nebo kluk :zed:
Třeba si to beru moc osobně nevím, ale jak o mě může někdo něco vykládat, když nic sakra neví :pocitac: Jsem fakt naštvaná jak na tchýni tak na švagrovou, to měla být novinka, kterou jsem měli říct s manželem ve správný čas a ne takhle!!! Prostě hnus.Tak mi schválně napište, co si o tom myslíte. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
30.10.14 21:02

Takový starosti bych fakt chtěla mít :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
700
30.10.14 21:04

Moc to přeháníš…buď ráda, že mají z prcka radost… :) Ne vždycky vyjdou pečlivě naplánovaný věci a náhoda je blbec…Vůbec bych to nehrotila… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
30.10.14 21:04

:lol: a ja bych rekla, jo jsem a cekam patercata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.10.14 21:05

Tak já tě chápu.. možná by mě teda udivilo, jak je možné, že to jako ví, to jim řekla sestřička z ordinace???
Jinak tě chápu, my jsme to taky říkat nechtěli, ale z důvodu, že jsme měli první dítě nemocné a nechtěli jsme dřív jak po genetice- 3 měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
30.10.14 21:05

Máte chodit každá k jinému doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
30.10.14 21:06

Asi to jsou fakt ty hormony. Takhle někomu volat a ptát se natvrdo na takovou věc je podle mě sice buransky, ale že by mě to rozčílilo, to zase ne. Taky mohly rozházet, že máš kapavku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374

Mně se tohle chování nelíbí :? Jako u nás v rodině se taky nic neutají, ale tohle… Vždyť jsi klidně mohla jít na preventivní prohlídku nebo i s nějakým zánětem či s mnoha jinými problémy. Vždyť gynekolog není jen od toho, aby si zval těhotné na prohlídky.
Co třeba roznést o švagrové, že je těhotná? Třeba s tím, že jsi ji viděla na gyndě, takže to musí znamenat, že je těhotná… Je to dětinské, ale já bych taky byla rozčílená, zatím to má bát vaše krásné tajemství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997

Asi by me to trochu nastvalo. Nekdy mozna lip bydlet od tchyne trochu dal :lol: Presne tohle slepiceni ja nesnasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
30.10.14 21:07

A odkud se to dozvedely? Ta svagrova je ta dcera, co byla v cekarne? Uz s tim neudelas nic, tak to nech byt.
Jen je popros o diskretnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.10.14 21:08

Asi jsem v nějakém dobrém rozpoložení, ale mě to příjde úsměvné. :lol: Klídek, no tak je to venku, však se tolik nestalo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
30.10.14 21:08
@Krasavicaa píše:
Takový starosti bych fakt chtěla mít :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

no, nápodobně:-( já mám ted plno jiných a mnohem horších problémů, naž je tohle, ale tak každý jsme jiný a každý se naštve na něco jiného. mě by tohle vážně nevadilo, já bych si užívala, že jsem těhule a bylo by mi fuk řešit kdo to už ví a jak se to dověděl. 8)

• Citovat
  • Upravit
5808
30.10.14 21:09

Pro příště změň doktora, ať se takovým setkáním vyhneš :nevim: no jako zamrzí to, já se trochu bála i z pověrčivosti(taky jem to musela říct dřív, než jsem chtěla), ale zas nejste první komu se dítě podařilo, tak zase mi příjde zbytečný čekatna „vhodnou příležitost“ a nazývat to hnusem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.10.14 21:10

No.. bylas v blbý čas na blbém místě.. prostě náhoda no.. a že to rozhlásily.. tak jo no bylo to mírně slepičí, ale ty seš vytočená celkem přehnaně mi přijde neadekvátně..však co… můžeš se tajemně usmívat a mlčet.. o nic nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
30.10.14 21:10

Tak me by to teda vadilo, neni to nic silenyho, ale na druhou stranu takovou vec chce snad kazdy rict rodine po svem, v dobu kterou si ja vyberu atd :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová