Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte moc nízké sebevědomí a vůbec to tak nemusí být. Mně se líbíte a z fotografie jste mi sympatická.
Není třeba velkých změn. Když zhubnete, opravdu prokouknete, ale nevidim to jako nutnost. Ještě bych se zaměřila na vlasy - nenoste čelenky, vlasy noste upravené, aby nelitaly jako na foto.
Tvář máte moc hezkou.
@Wendy.C94 píše:
Máte moc nízké sebevědomí a vůbec to tak nemusí být. Mně se líbíte a z fotografie jste mi sympatická.Není třeba velkých změn. Když zhubnete, opravdu prokouknete, ale nevidim to jako nutnost. Ještě bych se zaměřila na vlasy - nenoste čelenky, vlasy noste upravené, aby nelitaly jako na foto.
Tvář máte moc hezkou.
Souhlasím, vypadá v pohodě. Ještě pár kilo dolů, mejkap a rozpustit vlasy a bude kočka.
Děvče, má extra nizke sebevědomí a podle mne úplně zbytečně. Ano, nejsi zadna hvězda z časopisu, ale jinak jsi velice sympatická. Pokud se ti podaří zhubnout pár kilo, další benefit. Nicméně to, jak jsi se popsala neodpovídá fotce. Myslím, že plno můžu by s tebou rádo někam zašlo, 90% mužské populace taky nevypadá jako George Clooney ![]()
Já jsem čekala bůhví co, ale váš problém je evidentně jen v hlavě
zkuste maknout na změně stylu, trošku zhubnout, zkusit se malinko nalicit… To půjde
rozhodně máte na to být pěkná ženská ![]()
Ja jsem dle popisu cekala kdo vi co. A na fotce normalni pani? Taky se priklanim k tomu zhubnout nejake to kilco, make-upem se da lecos zachranit, hezky se obleknout, udelat neco s vlasy (i kdych chapu, ze tady jste na ture) a sebevedomi pujde nahoru.
@Anonymní píše:
Tak realita, nejsem smyšlenej příběh
Promiň za to podezření na účelovou diskusi.
Tak za mě - jsi normální ženská kolem čtyřicítky. Ano, možná trochu čmirkáš, ale plnohodnotné šilhání to teda není, rozštěp vypadá docela normálně a jo, máš možná pár kil navíc, ale nejsi žádná koule. Jediné, co bych to poradila je lepší podprda, ta udělá divy.
Takže ano, nejsi sexice, ale to já taky ne a komplexy z toho nemám. Jsi normální baba a trápíš se zcela zbytečně - ale stejně zbytečné je ti to psát, protože sis to už vzala do hlavy.
Co začít studovat, zapojit se do nějakého zájmového klubu, začít tančit břišní tance nebo si pořídit psa a chodit s ním pravidelně na dlouhé procházky?
Cokoli z toho pomůže.
@Wendy.C94 píše:
Máte moc nízké sebevědomí a vůbec to tak nemusí být. Mně se líbíte a z fotografie jste mi sympatická.Není třeba velkých změn. Když zhubnete, opravdu prokouknete, ale nevidim to jako nutnost. Ještě bych se zaměřila na vlasy - nenoste čelenky, vlasy noste upravené, aby nelitaly jako na foto.
Tvář máte moc hezkou.
To jsem taky chtěla napsat, paní o sobě píše dost kriticky, a přitom je to sympaťanda. Pár kg dolů, trochu nalíčit a nějaký pěkný účes a z těch nedokonalostí udělat přednosti. ![]()
@Anonymní píše:
Vůbec nevypadas divně skus upravit vlasy a trochu se nalicit a jiné oblečení ![]()
@Anonymní píše:
Jsi úplně v pohodě.
Nikdo tě tu nepohanil. Možná fotku už smazni… Přece jen v úvodu píšeš o lechtivých fotkách a máš děti…
Já bych zesvětlila vlasy na hnědo nějakým přelivem, eventuelně barvou, pokud by to nestačilo.
Pak by to chtělo veselejší výraz do očí a 5 kg dolů. Jinak bych řekla, že rozštěp není tak hrozný. Šilhavost jde trošku řešit brýlemi, znám osobu, co na šilhání brýle měla.
Holky, moc děkuju. Je mi trošku líp. Mě nikdy žádnej chlap moc nechtel, z partnerem jsme si zbyli. A tenhle vul z toho badoo, jsem mu uvěřila, že se mu líbím a chtěl by mě poznat. No vidět jsme se měli v neděli, tak nic no, ani nevím, proč jsem v bloku, nijak jsem neotravovala.
@Anonymní píše:
Za mě naprosto v pohodě, nejsi žádná ošklivka…
Trochu zapracovat na účesu, makeupu a hlavně na sebevědomí, úsměv, dobrá nálada a jsi sexi kost…
Když má holka něco přitažlivýho uvnitř, myslím, že můžu mluvit za většinu chlapů, nějaká drobná rýha na rtu nehraje roli…
![]()
Lepší příjemná, milá, veselá holka s drobnou vadou než nafrněná arogantní psočumáková modelka…
![]()
@Anonymní píše:
@stinga za těch dvacet let, co jsme spolu mám 15 kg nahoře, šilhám, mám strie na vykojených prsou, vytáhnou kůži na břiše a celou popraskanou.
a on vypadá pořád nachlup stejně, jako před těmi dvaceti lety|? asi ne, viď - prostě lidi stárnou, všichni muži i ženy
myslím, že jen na tebe padl nějaký splín, určitě nevypadáš tak hrozně - no já tady po dítěti nemám už to tělo, které bylo předtím
nebuď smutná… dělej to co ti tady ženské radí. Najdi si svůj styl.. pěkně pomalinku.. měj upravené vlasy, ruce, každy měsíc pedikúru, kosmetiku, sem tam doplň šatník, procházky, pitný režim stravu..zároveň se sebevzdělávej.. najdi si zajímavé podcasty, knihy.. usmívej se sportuj, pracuj.. objevuj svět.. chlapi nejsou podstatný..
@brisco finance nemám na tyto operace