Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím všechny maminky. Už dva týdny jsem po šesti nedělích. Rodila jsem cisařským řezem, k vůli císařáku jsem přišla úplně o mléko. Nevíte jak to je s menstruací? Měla by hned přijít? Nebo může přijít až po roce? Už bych byla radši kdybych ji měla. Ráda bych nasadila antikoncepci
děkuji všem za odpověď. ![]()
Přijde až přijde je ti individuální, pokud jsi po šestinedělí o. k. tak to neřeš mě přišla po 8 nedělích
No a já plně kojila, krvácela celý šestinedělí a pak jsem měla klid jen 24 dnů a hned přišla MS pravidelně, jen prvního půl roku netrvala u mě obvyklý 4 dny, al ei 7 a byla o dost silnější. Je to individuální
Tak doufám, že mě přijde co nejdříve. Není to dobře, když přijde tak pozdě. Přinejhorším si nechám píchnout injekci aby se mi spustila.
@Pavlína Bystricanova píše:
Tak doufám, že mě přijde co nejdříve. Není to dobře, když přijde tak pozdě. Přinejhorším si nechám píchnout injekci aby se mi spustila.
na to jsi přišla jak? myslím, že je úplně jedno, kdy přijde. aspoˇˇn u mě ji teda nikdo nehledal a netoužil po ní a já taky ne
Pokud nedochází k ovulaci a nedorůstá sliznice, tak není důvod, aby chodila. Tělo se musí vzpamatovat, zahojit.
Na to si přišla jak? Je to individuální. Každý tělo je jiný. Jediný co bych zkusila jsou nějaký bylinky. Rozhodně ne injekci s další náloží hormonů. Tělo se musí po porodu vyrovnat do normálu samo. Já když jsem nedostala ms půl roku po porodu, tak mi bylo řečeno, že je to normální, že jsem teprv pár měsíců po porodu, takže žádne rozumnej doktor Ti tu injekci nedá. @Pavlína Bystricanova
Je to individuální. Některé ženy začnou menstruovat hned po skončení šestinedělí, jiné po roce, a to, jestli plně kojí nebo ne, na to nemá vliv (znám plně kojící, které menstruovaly hned po skončení šestinedělí).
Příspěvek upraven 14.11.17 v 15:35
@Pavlína Bystricanova píše:
@aiwwa a mě právě sliznice dorůstáá. Tak asi fakt počkám.
jak to víš? a co říkal doktor?
@aiwwa co asi říkala, když píšu, že sliznice dorůstá, tak přesně tohle říkala. ![]()