Jsem smolařka

22.10.16 20:33

Jsem smolařka

Ahoj. Asi se potřebuju někde vypovídat, vyventilovat se a třeba vidět očima nestranného člověka. Sedím doma, sama, deti řvou, jeci, perou se a já mám pocit, ze mi už dochází všechny síly. S manželem máme poslední rok problémy. Hlavně finanční. Dcera onemocněla a já musela skončit v práci, abych se o ní mohla starat. Zůstala jsem bez příjmu a on to teď celé táhnul sám půl roku. V tom by problém asi ani nebyl, ma celkem slusnou výplatu. Jenže ty peníze prostě nedonese domu. A vecne je bez peněz. Přinese mi třeba dva litry a řekne, at s tím vydrzim týden. Tak si říkám, to je pohoda, jeste něco usetrim. Bohužel, jakmile má volno, ze nemusí druhy den do práce, prijede, vykoupe se a odjede. Pak mi s pravidelnosti mezi půlnoci a druhou ráno vola, at mu z balkonu hodin ty dva litry. Když se ho zeptal, na co to chce, tak je naštvanej a zlej. Já chvíli vzdoruju a pak to vzdám a penize mu dám. Hlavně i proto, ze mi nezapomene připomenout, ze já teď nevydělávám. Vždy slíbí, ze mi je třeba do dvou dnů zase přinese. Nejdřív si vymyslel takový kraviny, ze třeba švagr nutne potřebuje půjčit a že je vrátí, pak že jeho kamos prodává telefon, kterej hned střelí za trojku a tak. Vim, ze mi lze. Jenže tady vždycky udělá takovou scénu, ze mu je radši dám. Doma si penize musím schovávat a nebo dřív než někam vyrazí letim nakoupit jídlo. Kdyz je nemám, nema mi co vzít. Teda má. Už nemám notas, dostala jsem ho od našich k narozkam a do týdne zmizel. Klidně přijde ve tři ráno a potichoucku projede byt a odveze do zastavárny co má nějakou hodnotu. Já pak ráno jen zjistuju, co zmizelo, kdyz jsem spala. Prodal mi šicí stroj, taky jsem ho měla asi měsíc. Vždy se vrátí druhy den bez telefonu a honí tady starou mačkací Nokii. Když se snažím a ním mluvit a říct mu, ze tohle fakt nejde, je akorát naštvanej. Včera opět přijel, vykoupal se a odjel. Jsem teď s dětmi na paragrafu a máme psa. Je mu jedno, ze ten pes potřebuje ven. Musela jsem s dětmi, ale trpí tím hlavně pes, nechci děti dlouho tahat po venku, tak vyčůrat, bobek a rychle domu. Přijel zase nějak v jednu ráno a smejdil po byte. Tak jsem vstala. Opět scéna, ze nutne potřebuje peníze a ať mu je dám. Minule jsem si řekla že tohle už tolerovat nebudu. Nechtěla jsem mu je dát. Jenže tady začal dělat hroznej bordel. Chtěla jsem děti ochránit, uz se začaly budit, nechtela jsem se před nimi hádat. Peníze jsem mu dala a řekla jsem mu, ze s ním končím. On je sebral a řekl, ze tohle jsem pos…,ze jsem to neměla říkat. Od té doby se neukázal. Mám asi tak dvacku v peněžence, musím tahat nemocné děti ven kvůli venčení a jsem naštvaná že je k nám tak lhostejný. Obávám se, ze jsme zůstali sami. A vůbec netusim, jak to dám. A kdyby přijel, tak ani nevím, jestli by nebylo lepší mu sbalit tašku a ať jde. Táhne nás ke dnu. Co se psem. Kde vezmu na najem apod. Přemýšlela jsem že nabidnu spolubydleni nějaké mamince. Nebo fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14895
22.10.16 20:38

UF to je těžký…mrzí me to..vykopni ho a obrat se na rodiče. Ale az bude pěkně daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.16 20:44

@Malike s rodiči bohužel pocitat nemůžu. Nemám nikoho, jsem na to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
22.10.16 20:46

Máš to moc moc těžký, nebuď s ním zkus to vyřešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.10.16 20:46

@ValinkaRisa vsechno bude lepsi nez tohle. Rekni mi k cemu ho mas?? Nebo spis si na tuhle otazku odpovez sama sobe.. ten chlap je ti jen na obtiz a je jak koule na noze. Bez nej ti bude lip, uvidis. Odejdi k rodicum, vem deti a bez. Zazadej si o davky, o svereni deti do pece, o rozvod, alimenty a budea v pohode. Vsechno bude lepsi nez zivot s takovym clovekem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
22.10.16 20:47
@Denis11 píše:
@ValinkaRisa vsechno bude lepsi nez tohle. Rekni mi k cemu ho mas?? Nebo spis si na tuhle otazku odpovez sama sobe.. ten chlap je ti jen na obtiz a je jak koule na noze. Bez nej ti bude lip, uvidis. Odejdi k rodicum, vem deti a bez. Zazadej si o davky, o svereni deti do pece, o rozvod, alimenty a budea v pohode. Vsechno bude lepsi nez zivot s takovym clovekem.

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.16 20:47
@ValinkaRisa píše:
@Malike s rodiči bohužel pocitat nemůžu. Nemám nikoho, jsem na to sama.

Ne že nemám nikoho, to jsem blbě napsala. Ale naši bydlí daleko, ja k nim nemůžu, deti tu mají školku, ja práci. Ale šla jsem za manželem do Prahy, znam tu max sousedy ze vchodu od vidění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22280
22.10.16 20:49

Hraje automaty, co? :cert:
No, pro takove jako jsi ty, existuji azylove dmy a neziskovky, co poradi s rozvodem a tak Honem pryc, nez prijde exekutor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22280
22.10.16 20:50
@ValinkaRisa píše:
Ne že nemám nikoho, to jsem blbě napsala. Ale naši bydlí daleko, ja k nim nemůžu, deti tu mají školku, ja práci. Ale šla jsem za manželem do Prahy, znam tu max sousedy ze vchodu od vidění.

A rodice jsou odkud? Nebude lepsi zmenit praci a skolku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
22.10.16 20:52

Je mi to moc líto, ale vidím to jako holky. Pokud bude platit alimenty, tak ty ti alespoň zůstanou. Byt je tvůj? Pokud ano, tak aspoň máte, kde bydlet. Pokud to nepůjde se psem, tak si ho určitě nějaký hodný člověk vezme. Co je to za rasu a jak je starý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.10.16 20:55
@ValinkaRisa píše:

solka se da najit kdekoliv jinde a praci jsi rikala ze nemas, ze jsi tam skoncila kvuli nemoci dceri..tak se proste vrat k rodicum nez se vzpamatujes a deti nastoupej do ZS pak to bude o moc tezsi odejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.16 20:56
@ValinkaRisa píše:
@Malike s rodiči bohužel pocitat nemůžu. Nemám nikoho, jsem na to sama.
Ne že nemám nikoho,to jsem blbě napsala. Ale naši bydlí daleko,ja k nim nemůžu,deti tu mají školku,ja práci. Ale šla jsem za manželem do Prahy,znam tu max sousedy ze vchodu od vidění.
@PaníBovaryová píše:
A rodice jsou odkud? Nebude lepsi zmenit praci a skolku?

K rodičům jít nemůžu. Když jsem jednou od nich potřebovala pomoc, vykopli mě s klukem a rostoucím pupkem na ulici, bydlela jsem tyden u pradedy než jsem si našla aspoň pidi garsonku. Teď po čase se spolu sice bavíme, ale spíš jen kvůli dětem. Jako kdy si pro ně přijedou a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
22.10.16 20:58

Ježiš holka. Vezmi nohy na ramena a utíkej k rodičům. Děti chodí ještě do školky. Ideální čas tedy. Manžel pravděpodobně propadl hazardu.
Co ti má ještě ukrást, aby si pochopila, že tohle nikam nevede. :zed: :zed:
Bude platit alimenty, dostaneš přídavky, možná příspěvek na bydlení. A práci určitě seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.16 20:59
@PaníBovaryová píše:
Hraje automaty, co? :cert:
No, pro takove jako jsi ty, existuji azylove dmy a neziskovky, co poradi s rozvodem a tak Honem pryc, nez prijde exekutor

Exekuce už mam. Manžel jich má asi dvacet a já se o nich dozvěděla asi rok po svatbě, kdyz mi začali psát, at začnu platit za něj. To už je pro mě denní realita. Až mi teď skončí zkusebka v práci, chci zkusit insolvenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.16 21:02
@Halka píše:
Je mi to moc líto, ale vidím to jako holky. Pokud bude platit alimenty, tak ty ti alespoň zůstanou. Byt je tvůj? Pokud ano, tak aspoň máte, kde bydlet. Pokud to nepůjde se psem, tak si ho určitě nějaký hodný člověk vezme. Co je to za rasu a jak je starý?

Jsme v nájmu. Ale aspoň smlouva je na mě. Z bytu se nehnu. Ať jde on. Máme rotvajlera, ten se bude udávat hodně těžko. Je to mladoch, rok a půl a je to zlatíčko. Ale já ho sama neuzivim a hlavne teď vidim jakej je problém a vencenim, kdyz děti marodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí