Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vjů20 je to celkem normální, upraví se to během roku - většina ženských s tím cca tuto dobu bojuje ![]()
Prej uz 10 tydnu
promin
![]()
Je to zcela normalni. Hormony udelaji svy a jestli kojis a kojit budes dyl, tak se muze stat, ze se to zlepsi az kdyz dokojis ![]()
To se stalo mne. U obou deti jsem zacala mit chut na sex az kdyz jsem je prestala kojit. U dcery po pul roce, u syna ted po roce ![]()
Ale prezili jsme to
![]()
@avm3 kojila jsem ostosest a nemela jsem to, nemyslim ze kojeni je to zaklinadlo ![]()
@KackaDoup píše:
@avm3 kojila jsem ostosest a nemela jsem to, nemyslim ze kojeni je to zaklinadlo
To ne, ale bšžné to je.
@Vjů20 stává se to… Pomůže, když budeš mít i čas pro sebe a budeš mít méně zátěže. Občas večeře jen ve dvou…
U me pomohlo prestat kojit a brat Azalii..a chut byla opet na svete:-) ![]()
Jsem 11 měsíců po porodu -v těhotenství chuť nula a po porodu taky. Teď mám 10 týdnů před druhým porodem a stále chuť nula. Tuším že i po porodu to bude stejné. ![]()
Ani nevite jak bych si rada oddychla ale nejde to. Stres a hlavne nervi a to vse kvuli tchyni ze nedokaze pochopit ze je tu miminko proste tu triska s dvermami a mala se mi budi a breci a ja jsem z toho na prasky uz
uz nevim co delat nejradeji bych ji namlatila pry vzdy zapomene rika ale ja uz mam ke vsemu nechut hlavne po tom co tady dela chceme se stehovat jenze se nenaskytlo neco co by bylo prijatelne.
Moje dcera bude mít za měsíc dva roky a chuť stále žádná. je mi to na obtíž, ale strašně mě to mrzí, manžela miluju, ale jak přijde na sex, cítím skoro až odpor a jsem ráda, když je to šup, šup. nedávno jsme měli krásný sex, že se mi to líbilo, ale to bylo snad po půl roce. přemýšlím, jestli pořád čekat nebo vyhledat nějakého psychologa, nebo prostě už nevím jak to řešit. dřív bych souložila pořád.
Holky hodně to prý dělají rozházené hormony, někdy je prý nutný na chvíli změnit stravu či i u někoho léky. Ale bylo by potřeba si dojít na nějaký odběr krve, jestli to je jen normání dočasný stav nebo skutečně jsou hladiny některých hormmonu třeba hodně mimo hranic.
Ale většinou se o srovná samo. držte se.
@orsinka píše:
Moje dcera bude mít za měsíc dva roky a chuť stále žádná. je mi to na obtíž, ale strašně mě to mrzí, manžela miluju, ale jak přijde na sex, cítím skoro až odpor a jsem ráda, když je to šup, šup. nedávno jsme měli krásný sex, že se mi to líbilo, ale to bylo snad po půl roce. přemýšlím, jestli pořád čekat nebo vyhledat nějakého psychologa, nebo prostě už nevím jak to řešit. dřív bych souložila pořád.
Presne tak, take jsem mohla driv skoro porad ale tet se mi to hnusi. A kdyz uz na to dojde tak me to vubec nic nedela prijde mi jaako kdybych mela k tomu odpor. Miluji ho strasne moc udelam pro nej cokoliv ale tohle nejde. Porad se na neco vymlouvam ze sem unavena apod. ani nevite jak moc bych chtela ale nejde to
nekdy me z toho je i do place kdyz vidim jakou ma chtic a ja nemam vubec chut se ani mazlit snazim se to zmenit ale vubec to nejde. Az za mesic pujdu pro antinu tak se chci optat doktora protoze me to srasne trapi ![]()