Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
S 18 tisici zlatokopka? Vzdyt zlatokopka je holka,ktera se prisaje na bohateho pritele,rozhodne ne ty,kteta vydelava vlastni zasluhou. V jake spolecnosti to zijes? Zij tak jak to vyhovuje tobe,pokud muzes i ID tak narocne pracovat,tak toho vyuzij a delej si financni rezervu,muze prijit doba,kdy uz ti to zdravotni stav neumozni. Rozhodne ale od okoli neprijmi,ze jsi na penize a zlatokopka. To tvoji blizci by se meli zamyslet nad svym zpusobem zivota.
Někdo, kdo se žene za penězi určitě nevydělává 18 000 v práci plus brigádě
to je honba za přežitím, ne za penězi.
Neděláš to špatně a zlatokopka nejsi. To je něco jiného. Tvé okolí asi jen závidí, že máš víc peněz než oni. Ale není co závidět, protože peníze sis normálně vydělala a oni můžou taky. Jen jsou asi líný.
Jen nepíšeš kolik hodin měsíčně pracuješ. Ani ta práce by se neměla přehánět.
Bod pro tebe, že si vyhnala přítele do práce a neživíš ho doma jako jiný holky. Jen by ho chtělo vyhnat ještě trošku víc, aby si našel stálou práci.
Hele a s těma penězma, mě taky baví je vydělávat. Nejspíš asi kvůli tomu, že naši moc peněz nikdy neměli. Otáčet každou korunu jsme sice nemuseli, ale nějaké lepší věci za desetitisíce jsme si taky kupovat nemohli. Barevnou telku, lepší auto jak škoda 120, video jsme měli vždy o několik let později jak spolužáci. Na první mobil jsem si musel vydělat sám na brigádě, na první počítač taky.
Vlastně, když tak přemejšlím, tak od doby co mi bylo 15 jsem každé prázdniny makal a měl volno asi jen 1-2 týdny.
Prostě sem to tak nechtěl mít pořád, tak sem se znažil. Třeba máš taky takovej podobnej komplex z mládí ![]()
Bandii: někomu stačí bohatě 18 tis a někdo nevyjde s padesáti. Je to relativní, důležité je pokud je člověk šťastnej. A stejně nepíše za kolik odpracovanejch hodin to je. Takže to nemá žádnou vypovídající hodnotu.
Žít ze vzduchu se samozřejmě nedá..ale všechny myšlenky soustředit a směrovat JEN na jejich vydělávání je taky patologické…je potřeba část toho použít na nějaké aktivity, zážitky, výlet… ![]()