Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky , dloho jsem se teď neohlásila , nebyl jsem na netu..... tak tulendo bylo obden , před i po ovu a i včera , kdy již bych to ani nepředpokládala , prostě jen pro radost , … ten vaječník mě fakt přestal bolest do 24 hod po předpokládané ovu,… dnes ráno BT 37,4- není to trochu moc ? normálně jsem mívala kolem 36,4 , teD´je 4 DPO o skoro 1 st vyšší..... včear jsem nezvládka měřit ve stejný čas jako obvykle, dnes již ano…
Ahoj Píďalko, to je docela dost, nejsi nastydlá nebo na tebe něco neleze? Hlavně ať se teplotka udrží. Mně se dneska zvýšila teplota na 37,2, vůbec necítím bolesti, že by měla příjít ms, tak uvidíme. Dneska by měla dorazit, tak uvidíme. Je mi celkem dobře.
Ahoj lenkadavi- tak to moc moc držím dnes palečky , vypadá to nadějně viď ??? BT se ti drží a tobě je dobře , budeš kupovat testík , nebo vydržíš…?
Já se cítím naprosto v pohodě , žádna viroza se o mě nepokouší , ani se na ní zatím necítím..... myslíš , že je možné , aby to takhle rychle stouplo ?? měřila jsem jako obvykle…
Testík půjdu koupit s přítelem odpoledne a zítra ráno ho udělám, teda pokud to nedostanu. A není možný, že jsi třeba otěhotněla dřív a měla takovou teplotu kvůli nidaci? Já jsem v sobotu trochu zašpinila, ale teď už je to ok. Pořád jsem lítala na záchod a dívala se, jestli se to rozjede nebo ne. Taky ti držím palečky, ať to zvládnete ![]()
… no podle ovu testu , jsem měla OVU před 4 dny , tulendo bylo před i úplně před i po,… tak nevím , jsem z toho nějaká zmatená.Ale cítím se docela fajn , jen trochu unavená.
Držím ti moc palečky A´t to vyjde a ať se ta RUDÁ mrcha nedostaví… určitě dej vědět.
Lenka - to se ti divím, že už jsi netestovala dneska, já bych to nevydržela
Vypadá to opravdu dobře. pokud špinění ustalo a MS nikde…moc bych ti to přála. Zítra ráno budu držet pěstičky a doufám, že mě tu čekají dobré zprávy!!!
Píďala - vypadá to, že máš z toho dobrý pocit. Teď už jen v klidu vyčkat na testování, taky bych ti to přála!
Takže holky, hodně štěstí!!!!
Kati a Prcek
Díky Kati, špinění ustalo a dokonce se mi zvýšila BT z 37,1 na 37,2, což jsem ještě nikdy nezaznamenala. Bohužel testík doma nemám a do města cestu nemám, abych mohla koupit testík, přítel se bohužel test stydí koupit, takže odpoledne ho pojedeme koupit spolu. Tak uvidíme. Zatím cítím jen takový jiný pocit v podbřišku, nebolí nic, necítím se jako před ms, tak uvidíme.
Kati, mám na tebe dotaz. Cítím trošku takový tlak v podbřišku, není to nic hrozného, ale takový tlak a taky mě trošku jakoby táhnou vaječníky, taky to není nic hrozného, jen taková troška. Cítila jsi to taky? Holky nemáte s tím zkušenosti?
Já se úplně stydím. Zapomněla jsem vám napsat, jak jsem dopadla na KO, ještěže vás poinformovala Ka-tka!
![]()
Děkuji vám moc za gratulace, opravdu to je tak - dr.mi potvrdil těhu. Poznal ho hned podle pohmatu, pak dělal UTZ a nemohli jsme vůbec nic v děloze najít, až jsem měla strach… Ale pak se tam objevila - maličká tečička velikosti špendlíku - náš kulíšek.
Je „starý“ 3,5týdne, takže OVU jsem měla přesně jak jsem si myslela - 25DC. Kupodivu mě ale tenkrát nebolel ani jeden vaječník, takže jsem OVU nepředpokládala, došla jsem na to až z pozdě pozitivních těhu testů. Celé toto těhu je pro nás velké překvapení, protože jsme si schválně dávali pozor, ale kdo by čekal OVU tak pozdě, že?
Každopádně jsme šťastní a začínáme si to těhu užívat… Na další KO jdu 31.10., tak snad už půjde vidět srdíčko. Představte si, že jsem už dostala průkazku! ![]()
Mějte se krásně! LENI, přeji Ti, ať to vyjde!!!
Leňula + kulíšek
TO Lenula
No konečně ses ozvala! Už jsem pomalu trnula hrůzou, ale pak mě uklidnila zprávička od Kat-ky. MOC TI GRATULUJU a hlavně držím palečky ať jde vše jak má!!
K té průkazce Ti taky gratuluju, já ji dostanu až ve středu,teda aspoň doufám.Zatím ahoj Ivule
Lenka - ty tlaky můžou být, dokonce jsem i mívala takové jak před MS, ale slabší. Bývá to od zvětšující se dělohy. Jistě nemusíš mít obavy. Vzpomínám si, že ještě před testem jsem měla bolesti v podbřišku, že jsem si říkala, že se nám to zase nepovedlo a nakonec ta testu // byly. Uvidíš, že to bude O.K., doufám, že jste testík koupili a ráno budeš nejšťastnější těhule ![]()
Lenula, Ivule - tu průkazku vám závidím, já ji ještě pořád nemám, dostanu ji asi až za týden, to už bude 12tt. Vím, že každý doktor ji dává v jinou dobu, ten můj čekal do 10tt, to je nejrizikovější období, minule mi vzali krev na testy a až potom mi dají průkazku, jestli bude vše v pořádku. Nemůžu se dočkat , jsem jak malá holka.
Dobrou noc Kati
KATI, taky se dočkáš průkazky, neboj!
Já jdu na ty krevní testy příště, snad bude vše dobré.
IVULE, tak já jsem šla na tu KO až na 9:30 a vy jste čekaly od rána… ![]()
Moc nechápu, proč se s těma průkazkama doktoři tak čekají. Vždyť se může vždycky něco stát…
A myslím si, že je to takové potvrzení těhu, od čeho se to jmenuje „těhotenský průkaz“?
Ahoj, holky, takže test negativní, tak jak jsem čekala. No nic, tak další měsíc za náma.
To Lenka
Ještě se nevzdávej, pokud se nedostavila MS, tak není ještě nic ztraceno a i kdyby se náhodou ta potvůrka objevila, tak to taky nemusí být špatně. Zkus testovat ještě později s odstupem několika dní. Jak víš, není řečeno, že když máš MS, tak nejsi těhotná. Já jsem to poznala na vlastní kůži, MS mi vynechala až druhý měsíc. Tak nevěš hlavu! Držím všechny pěstičky!!!
To Lenula
Já vím, že jsi na kontrolu šla na 9.30hod, ale nebylo to minulý týden ve čtvrtek? Proto jsme psali, jak jsi dopadla, to čekání nás znervozňovalo. Ale už jsem klidná a držím palečky.
To Kati
Neboj, taky se té průkazky už dočkáš, já to taky nevím jistě, jestli ji zítra dostanu. Doktor jen říkal, že budu přihlášena do poradny, tak myslím, že mi ji musí dát, ať se mám čím prokazovat. Však uvidíš, jak budeme potom srovnávat údaje a přírůstky, no prostě všechno. Už to máš za pár, tak hlavně vydržet.
Ahoj všem Ivule