Jen špiním, nekrvácím. Můžu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
18.10.06 08:45

tak nějakou dovolenou.Prostě cokoliv co může tvoji myšlení odvrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.10.06 08:50
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.10.06 09:01

:D tak hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
18.10.06 09:44

To Lenkadavi
Hlavně se nevzdávej, určitě to výjde. Nejhorší je opravdu myslet na to, že to prostě musí vyjít a pak to velké zklamání. Znám to, a vím, že je to šíleně deprimující, když se dostaví MS. Potom se přidá ještě tlak okolí, řeči typu : Máte už po svatbě, tak kdy budu babička (častý dotaz tchýně). A kamarádi už se taky samozřejmě začínají vyptávat co a jak. Člověk na to fakt nemůže myslet, jinak by se zbláznil. Držím Ti palečky ať to vydržíš v pohodě a neboj to těhu se určitě dostaví. Hlavně mysli pozitivně.
Ivule 7+0tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.10.06 10:03

Díky Ivule25, já na to nemyslím, ale už si prostě nepřipouštím to, že by se to mohlo bez pomoci lékaře podařit. Ještě 3 měsíce pokusů a bude to, pak jdu k lékaři, aby si mě pořádně proklepnul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.10.06 10:08

doufám, že nám to vyjde a nebudu muset na takovéhle věci myslet. Doktory zrovna dvakrát nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
18.10.06 10:09

To Lenkadavi

Už jsem tu jednou psala, že má kamarádka taky nemohla otěhotnět po roce šla k lékaři na první vyšetření a on ji pogratuloval, byla už těhotná. Prostě z ní i manžela spadla ta nervozita, proč to nejde, a měli už jisté, že lékaři se budou snažit přijít problému na kloub. Uklidnili se a ani nevěděli, že mimíska počali ještě před léčením. Ono se dobře říká, prostě na to nemysli. Jenže jak já vím, co jsem šla kolem nějakého obchodu s dětským oblečením nebo hračkami, hned se mi to vrátilo. Tady je každá rada drahá. Ale držím palce!!!!
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.10.06 10:15

Holky všem díky za podporu. Raději budu myslet na to, že se to nepodaří. To je pro mě lehčí, než si namlouvat, že by to mohlo vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.10.06 11:54

ahoj holky,… koukám že debata je zase v plném produ,… včera večer jsem měla na ovu testu 2 skoro stejně silné čárky :roll: tak jsem se trochu uklidnila , BT dnes ráno 36,7 , tedy žádný pokes , tak nevím,…ale manža dnes bude brzy doma a já taky , práce hodně zítra se zas neuvídíme ,…sloužím v nwemocnici , apropo není tu nějaká doktorka ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
18.10.06 12:23

Ahoj holky tak vydím, že asi červňátka nezaložíte tak se chodím koukat sem k vám jak bojujete. Všem kdo měli dvě čárky gratuluji :D

Lenkadavi - tohle jsi zkoušela nevím jestli tomu mám věřit, ale za skoušku nic nedáš :D http://www.rodina.cz/clanek3050.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.10.06 12:36

Zkoušela jsem to tento měsíc, ale je tady jeden problém, když si podložím zadeček, tak si na čípek nedosáhnu, jsem moc hluboká :oops: partner by tam musel strčit skoro celou dlaň a na to jsem zase moc úzká :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
18.10.06 13:15

Lenkadavi - a normálně když jseš v dřepu tak si dosáhneš na čípek :?: Já jsem to tedy taky zkoušela a v leže si na něj moc nedosáhnu spíš v tom dřepu, ale to zase všechno vyteče :roll: Tak hlavně měj podložený ten zadeček snad to tam steče :D Neboj to půjde jenom nepanikař, přeji moc štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.10.06 13:23

Jasně, v dřepu si tam dosáhnu dobře, ale v leže ne :( podkládala jsem si zadeček, ale myslím, že to dopadne tak jako minulý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.06 13:28

to lenkadavi-taky to tak zkouším , po tulrníčku přijde stojka a nebo 30 min úplného klidu na postýlce…neboj určo to dopadne dobře , naprosto s tebou soucítím.Ono na to člověk nechce myslet , ale pak se přistihne a stejně to řeší.A jak to vypadá s tvoji BT???

• Citovat
  • Upravit
84
18.10.06 13:30

Jéjej , zapoměla jsem se přihlásit , to předchozí jsem byla jáí- Píďala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat