Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak nějakou dovolenou.Prostě cokoliv co může tvoji myšlení odvrátit.
To Lenkadavi
Hlavně se nevzdávej, určitě to výjde. Nejhorší je opravdu myslet na to, že to prostě musí vyjít a pak to velké zklamání. Znám to, a vím, že je to šíleně deprimující, když se dostaví MS. Potom se přidá ještě tlak okolí, řeči typu : Máte už po svatbě, tak kdy budu babička (častý dotaz tchýně). A kamarádi už se taky samozřejmě začínají vyptávat co a jak. Člověk na to fakt nemůže myslet, jinak by se zbláznil. Držím Ti palečky ať to vydržíš v pohodě a neboj to těhu se určitě dostaví. Hlavně mysli pozitivně.
Ivule 7+0tt
Díky Ivule25, já na to nemyslím, ale už si prostě nepřipouštím to, že by se to mohlo bez pomoci lékaře podařit. Ještě 3 měsíce pokusů a bude to, pak jdu k lékaři, aby si mě pořádně proklepnul ![]()
doufám, že nám to vyjde a nebudu muset na takovéhle věci myslet. Doktory zrovna dvakrát nemusím.
To Lenkadavi
Už jsem tu jednou psala, že má kamarádka taky nemohla otěhotnět po roce šla k lékaři na první vyšetření a on ji pogratuloval, byla už těhotná. Prostě z ní i manžela spadla ta nervozita, proč to nejde, a měli už jisté, že lékaři se budou snažit přijít problému na kloub. Uklidnili se a ani nevěděli, že mimíska počali ještě před léčením. Ono se dobře říká, prostě na to nemysli. Jenže jak já vím, co jsem šla kolem nějakého obchodu s dětským oblečením nebo hračkami, hned se mi to vrátilo. Tady je každá rada drahá. Ale držím palce!!!!
Ivule
Holky všem díky za podporu. Raději budu myslet na to, že se to nepodaří. To je pro mě lehčí, než si namlouvat, že by to mohlo vyjít.
ahoj holky,… koukám že debata je zase v plném produ,… včera večer jsem měla na ovu testu 2 skoro stejně silné čárky
tak jsem se trochu uklidnila , BT dnes ráno 36,7 , tedy žádný pokes , tak nevím,…ale manža dnes bude brzy doma a já taky , práce hodně zítra se zas neuvídíme ,…sloužím v nwemocnici , apropo není tu nějaká doktorka ???
Ahoj holky tak vydím, že asi červňátka nezaložíte tak se chodím koukat sem k vám jak bojujete. Všem kdo měli dvě čárky gratuluji ![]()
Lenkadavi - tohle jsi zkoušela nevím jestli tomu mám věřit, ale za skoušku nic nedáš
http://www.rodina.cz/clanek3050.htm
Zkoušela jsem to tento měsíc, ale je tady jeden problém, když si podložím zadeček, tak si na čípek nedosáhnu, jsem moc hluboká
partner by tam musel strčit skoro celou dlaň a na to jsem zase moc úzká ![]()
Lenkadavi - a normálně když jseš v dřepu tak si dosáhneš na čípek
Já jsem to tedy taky zkoušela a v leže si na něj moc nedosáhnu spíš v tom dřepu, ale to zase všechno vyteče
Tak hlavně měj podložený ten zadeček snad to tam steče
Neboj to půjde jenom nepanikař, přeji moc štěstí ![]()
Jasně, v dřepu si tam dosáhnu dobře, ale v leže ne
podkládala jsem si zadeček, ale myslím, že to dopadne tak jako minulý měsíc.
to lenkadavi-taky to tak zkouším , po tulrníčku přijde stojka a nebo 30 min úplného klidu na postýlce…neboj určo to dopadne dobře , naprosto s tebou soucítím.Ono na to člověk nechce myslet , ale pak se přistihne a stejně to řeší.A jak to vypadá s tvoji BT???
Jéjej , zapoměla jsem se přihlásit , to předchozí jsem byla jáí- Píďala