Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bt, první tři dny po ovu byla 36,9 a teď je 37,1 tři dny. Já už přemýšlím jen nad tím, abych si nenamlouvala že to vyjde, když uvažuju nad tím, že by to mohlo vyjít, tak jsem pak akorát nervozní a to nemá cenu. A co tvoje BT?
.........abych pravdu řekla , tak extra přesné informace o tom nemám.Začala jsem až 17. den cyklu , předtím jsem zkoušela jen ovu testy. A poslední dny mám 36,6, 36,6, 36,7 dnes ( měřeno dole , rtuťovým ).No a včera večer jsem měla 2 čárky na ovu testu skoro stejně silné,… tak nevím nevím .dny předtím byla ta testovací výrazně slabá , teď v tom takový rozdíl nebyl , jen v tlouštce.Ale zase neodpovídá BT , že by ovu měla přijít.....
No OVU by měla být v den posledních nízkých teplot, po ovu stoupá o 0,2 st. ale i toto mi říkal doktor, že je individuální, klidně ti může stoupnout jen o 0,1 st. Já testům moc nevěřím.
… máš pravdu , já na to taky moc nechci spoléhat , ale minulý měsíc bylo tuleníčko někdy kolem 13-16 DC … pak nebylo moc času a byla jsem smutná . že to nedopadlo , a hned jsem si dělal teorie o tom jak máme pomalý spermie a tak… a ted vidím , že v tu dobu asi žádné ovu nebylo
A jak to je třeba s prsama ,… pociTuješ event i nějaké změny ,? mám pocit , že se to dá dobře vsugerovat…
Tento měsíc nepociťuju vůbec nic. Minulý měsíc jsem měla od začátku ms hrozný bolesti prsou po celý cyklus, měla jsem je nafouklý jak balony a citlivý. Ale tento měsíc vůbec nic necítím. Prostě když cítím nějaké příznaky, tak si jen říkám, že je to PMS. Minulý měsíc mě od ovu bolela hodně záda a tento měsíc fakt nic, prostě měřím teploty pravidelným čase a zbytek je mi jedno.
… myslím že to vypadá fakt nadějně , kor ta BT přes 37… musíš ještě pár dní vydržet,.....Držím ti palce.
Já musím vydržet do konce října..... tak bych chtěla rodině dát uzlíček pod ván. stromeček a manžílkovi k narozeninám…
Nadějně ano, ale to je tak všechno. Teploty mám vždycky tak vysoký, takže už vím. Můj bude mít 11.11. svátek, tak by to bylo pěkný a moje mamka 10.11. no uvidíme, jak tohle všechno dopadne. Teď budou ty nejdůležitější dny 7-10 den po ovu by mělo být uhnizďování.
tak sed drž a hlavně nikde nenastidni , aˇˇt vše běží jak má.
Musím už běžet , ozvu se zítra.
Ahojte holky,
vidím, že hlavně řešíte ovu apod. Já teplotu měřila jen jeden měsíc, protože mi klesla vždy až když jsem MS dostala, tak jsem přestala.
K tomu sexíku, říká se, že je dobré to zkusit zezadu
, hlavně pro ty, co mají jinak otočenou dělohu. Spermíjky to pak mají hodně blízko
. Ale stejně se hlavně musíte nejvíce soustředit na radost ze sexu a nemyslet na množení se. Ale všechny víme, že je to to nejtěžší, že? Takové ty řeči, nemysli na to…to jsem už tolikrát slyšela, ale jak to může jít, když vím, že mi zavedli embrijka a už jsem vlastně potencionální mamina, pak na to nemyslete.
Držím vám pěstičky, aby to tentokrát vyšlo. Ještě k těm příznakům. Mě se už asi 5 dní po zavedení embriek nalily prsa a měla jsem takové tlaky nebo slabost v nohách. Je sice pravda, že se to objevilo, i když jsem těhu nebyla.
Ty příznaky je těžko rozeznat, jsou opravdu hodně podobné jako před MS.
Tak pa, zítra mám tu kontrolu, tak snad vám přijdu napsat dobré zprávy! pa Kati
Holky,
sleduji s napětím diskuzi a držím vám palce.
Já měla všechny tři těhotenství ze stojky nebo s podloženým zadečkem.
Alča.
Ahojky, když tak nad tí přemýšlím i u nás to asi zabralo zezadu
a potom jsem ležela z podloženým zadečkem ![]()
Ahoj holky,
mě doktor taky doporučil polohu zezadu, kdy mají spermie opravdu nejlepší přístup a nejkratší cestu k vajíčku. Nebo i ta svíčka má svá pro a proti. Já jsem ji vydržela dělat, tak 5 minuty, pak už jsem se bortila na postel s křečí v oblasti bederní páteře. Ale pro fyzicky zdatnější to může být jednodušší. Tak proč to nezkusit!
Jinak já jsem těhotenství vyčkávala a po vynechání MS jsem začala pozorovat i příznaky. Hlavně se mi nalila prsa a zmohutněly bradavky, které byly i nesnesitelně citlivé. Nemohla jsem a vlastně ani nemůžu spát na břiše, což byly moje oblíbená poloha na spaní.
To Lenkadavi
Na testu jsem měla taky slabou /, sice s odstupem dnů tmavla, ale taky jsem si raději namlouvala, že to bude cysta, než abych byla zklamaná, kdyby těhu nevyšlo. Řekla jsem si, že počkám na výrok lékaře a ten mi těhu nakonec potvrdil. Hlavně se nevzdávej. Držím palečky!!!
Ivule
ahoj, tak já mám nejspíš po naději. Včera jsem to dostala sice trochu jinak- bez bolesti, ale teplotu mám stále 36,7. Nemáte náhodu někdo takovou zkušenost? A křeč jsem včera žádnou neměla,pokud se mi ji teda nepovedlo zaspat.
To beruska82
Já jsem taky měla poslední MS trochu jinou než obvykle. Bez bolesti a hlavně první dva dny jsem jen špinila, pak jsem se rozjela normálně. Další MS jsem se už nedočkala, doktor vypočítal, že jsem otěhotněla těsně před poslední MS, tak 3-4 dny. Taky jsem si říkala, že zase nic. No a vidíš metřík, tak se nevzdávej!!!
Ahoj Ivule
no já právě intenzitu mám normální, ale nic mě nebolí a stejně jako před mě palá žáha… Nevíš jak se ti vyvíjela teplota i když jsi měla MS? Když se málem zadařilo naposled tak jsem měla vyšší teploty do 7 dne