Jsem těhotná? Bolí mě prsa a je mi divně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
28.2.16 10:52

@Adrianne1108 drzim moc, moc palecky.. :kytka: Ja taky doufam, ze priste to uz bude vic videt. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.2.16 11:19

Ahoj holky, tak co myslite? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.16 16:04

Ahoj holky, s pritelem se snazime o miminko, v ovulaci jsme spolu spali.. ted mam pet dni zpozdeni menstruace, mam vytoky a pocit ze to dostanu uz asi tyden..je mozny, ze jsem v tom? Prasky jsem nikdy nebrala a test se me ukazuje negativní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
28.2.16 16:48

Holky co myslíte jsem paranoidní nebo tam opravdu jsou duchové? Jsem 9DPO. Je to vůbec možné tak brzo? Děkuji za rady a názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
28.2.16 17:33

@Spojka2 vidím :palec: gratulka..přeji ať sílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.2.16 08:55

Ahojky holky, kdyz jste meli duchy, byli jste pak tehotne? I kdyz byl test delany, asi po 6dnech po pohl. styku, ale ten duch tam byl… :nevim: Dekuju noc, za vase odpovedi… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
29.2.16 09:02

Holky co myslíte? mám 2 den zpoždění, myslíte že by se zadařilo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.3.16 09:05

dotaz

Ahoj holky, mela bych spise takovou otazku.Uz rok a ctvrt se s pritelem snazime o miminko. Jelikoz mam mirnou nadvahu a spatne fungujici stitnou zlazu, tak nam to slo velmi spatne.Ted ale mam opozdeni menstruace uz o 12 dni a od 7 dne jsem si udelala 4 testiky.Je tam zretelna druha carka, slabsi nez kontrolni, ale nezesilnuje, ve ctvrtek jdu na krev a kontrolu. Myslite, ze je tam velka pravdepodobnost otehotneni? Moc bych si to prala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.3.16 09:12

Posilam jeste foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.3.16 09:48

@tevok přijde mi, že normálně sílí. držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.3.16 09:55

Holky 3 den zpoždění a na testu myslím sílící čárka co myslíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.3.16 10:05

@saui gratuluji… :kytka: :kytka: A jak se citis? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.3.16 10:33

@nero1704 na miminko se těšíme, snažili jsme se dlouho, jinak mě bolí prsa a podbřišek a ráno mám žaludek na vodě a pořád bych spala, nejvíc se na mimčo těší náš syn(5),říká že bude velký bráška :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.3.16 13:16

@saui tak to je parada…my se s pritelem taky snazime uz pres rok, ale zatim nic..jsem z toho uz nejaka spatna… :,( do ted my vychazeli testy jen negativne, ale v patek jsem si delala testik a byl tam dusik..ale nevim, jestli to neni brzy(po 6dnech od pohlavneho styku)…menzes mam dostat 8.2.,ale uz tyden me boli v podbrisku, prsa taky, ale nevim rozeznat tu bolest..v patek po sklenicke vina jsem zvracela, ale to je asi tak vsechno…jsen strasne nervozni… :,( moc preji, at vam to vyjde :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.3.16 13:19

@nero1704 děkuji, i já přeji hodně štěstí, já když se pořád nedařilo začala užívat kapky gynex, myslím že se možná zadařilo právě díky nim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí