Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adrianne1108 drzim moc, moc palecky..
Ja taky doufam, ze priste to uz bude vic videt. ![]()
Ahoj holky, s pritelem se snazime o miminko, v ovulaci jsme spolu spali.. ted mam pet dni zpozdeni menstruace, mam vytoky a pocit ze to dostanu uz asi tyden..je mozny, ze jsem v tom? Prasky jsem nikdy nebrala a test se me ukazuje negativní ![]()
Holky co myslíte jsem paranoidní nebo tam opravdu jsou duchové? Jsem 9DPO. Je to vůbec možné tak brzo? Děkuji za rady a názory.
Ahojky holky, kdyz jste meli duchy, byli jste pak tehotne? I kdyz byl test delany, asi po 6dnech po pohl. styku, ale ten duch tam byl…
Dekuju noc, za vase odpovedi… ![]()
Holky co myslíte? mám 2 den zpoždění, myslíte že by se zadařilo???
Ahoj holky, mela bych spise takovou otazku.Uz rok a ctvrt se s pritelem snazime o miminko. Jelikoz mam mirnou nadvahu a spatne fungujici stitnou zlazu, tak nam to slo velmi spatne.Ted ale mam opozdeni menstruace uz o 12 dni a od 7 dne jsem si udelala 4 testiky.Je tam zretelna druha carka, slabsi nez kontrolni, ale nezesilnuje, ve ctvrtek jdu na krev a kontrolu. Myslite, ze je tam velka pravdepodobnost otehotneni? Moc bych si to prala.
Holky 3 den zpoždění a na testu myslím sílící čárka co myslíte???
@nero1704 na miminko se těšíme, snažili jsme se dlouho, jinak mě bolí prsa a podbřišek a ráno mám žaludek na vodě a pořád bych spala, nejvíc se na mimčo těší náš syn(5),říká že bude velký bráška
![]()
@saui tak to je parada…my se s pritelem taky snazime uz pres rok, ale zatim nic..jsem z toho uz nejaka spatna…
do ted my vychazeli testy jen negativne, ale v patek jsem si delala testik a byl tam dusik..ale nevim, jestli to neni brzy(po 6dnech od pohlavneho styku)…menzes mam dostat 8.2.,ale uz tyden me boli v podbrisku, prsa taky, ale nevim rozeznat tu bolest..v patek po sklenicke vina jsem zvracela, ale to je asi tak vsechno…jsen strasne nervozni…
moc preji, at vam to vyjde
![]()
@nero1704 děkuji, i já přeji hodně štěstí, já když se pořád nedařilo začala užívat kapky gynex, myslím že se možná zadařilo právě díky nim ![]()