Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@czemartin1 píše:
Tak co mám jako dělat? Počkám až dostane menstruaci pak to začnu řešit.. Stejně si nemyslím že by byla.Pak napíšu jak to dopadlo za měsíc
![]()
Ty tomu moc nerozumis vid?
Dobrý den, prosím o radu. Mám nepravidelnou MS dneškem 19 dní zpoždění. Dnes ráno jsem si dělala těhotenský test, který vyšel s jednou čárkou. Ovšem, když jsem ho asi za dalších 30 minut šla vyhodit byla na něm slabá čárka. Nedalo mi to a udělala jsem si jeden test a průběh byl úplně stejný. Myslíte, že se může jednat o falešnou pozitivitu? V letáku právě píšou odčítat 3 minuty a vyhodit. Snažíme se už poměrně dlouho, tak je ve mně stále taková naděje. Děkuji za odpovědi ![]()
@Karkulka15 píše:
Dobrý den, prosím o radu. Mám nepravidelnou MS dneškem 19 dní zpoždění. Dnes ráno jsem si dělala těhotenský test, který vyšel s jednou čárkou. Ovšem, když jsem ho asi za dalších 30 minut šla vyhodit byla na něm slabá čárka. Nedalo mi to a udělala jsem si jeden test a průběh byl úplně stejný. Myslíte, že se může jednat o falešnou pozitivitu? V letáku právě píšou odčítat 3 minuty a vyhodit. Snažíme se už poměrně dlouho, tak je ve mně stále taková naděje. Děkuji za odpovědi
To znamena odcitat 3minuty a pak vyhodit.
Zdravím všechny
chtěla jsem se vás zeptat, zda jste některá měla taky takto slabší čárky cca dva dny po vynechání MS (cyklus mám totiž v průměru 30dní, někdy ale i 31, někdy 32, někdy 29, tak to nedokážu stanovit na den přesně)
![]()
@barus4 píše:
Zdravím všechnychtěla jsem se vás zeptat, zda jste některá měla taky takto slabší čárky cca dva dny po vynechání MS (cyklus mám totiž v průměru 30dní, někdy ale i 31, někdy 32, někdy 29, tak to nedokážu stanovit na den přesně)
![]()
no myslím ze ano, proč ![]()
@Saroya proto, že většinou vidím ten cca 16 DPO silnější čárky na testech jiných, tak se jen ujišťuji, nic víc
![]()
@barus4 píše:
@Saroya proto, že většinou vidím ten cca 16 DPO silnější čárky na testech jiných, tak se jen ujišťuji, nic víc![]()
no ono to ujištění nefunguje. protože je to individuální. každopádně testy jsou jednoznačně pozitivní, není co řešit.
Ahoj holky, poslu Vam fotku, a vy ni reknete, co si myslite?
dnes si pujdu koupit jeste clearblue a uvidíme ![]()
Snazime se se snoubencem uz rok, a porad nic a najednou planuju svatbu, a hle, MS nikde, prsa jak dva melouny a cely mesic se citim tak nechutna jak nikdy
ale kez by to bylo nakonec ono
dekuji za reakce ![]()
Ahoj, my se o mimco pokousime ted prvni mesic po vysazeni antiny, normalne prisla ms, prvni den 30.3., pak cca tyden nic, pak bolest v podbrisku, hlavně v dobe predpokladane ovu nekolik dni v te dobe ob den sex, ted uz bolest v podbrisku jen nekdy pri namaze a vecer od nedele 12.3. curam jak silena XY krat denne, mela jsem nekolik dni divnou pachut v puse a odpoledne mi byva na bliti, ale nezvracim, 21. DC a prisel trochu bily vytok… jsem teda celá zvědavá, všechno by asi nasvědčovalo, že to klaplo hned napoprvé, tak teď musím alespoň týden vydržet na test
…teda dneska jsem nevydržela a testla to spíš hlavně z důvodu, že se potřebuju uklidnit, že je na test stejnak brzo, samozřejmě jen jedna / ale vážně mě to nepřekvapilo
tak uvidíme co bude tak za týden
tak schálně, vyhlašuju sázky
co myslíte vy? Klapne to?! ![]()
@netopyrek26 dekuji
tak uvidime co mi rekne dnes ten digi test ![]()
@netopyrek26 tak Digi test to rozhodnul
napsano + a 2 - 3 tydny
tak zitra volam doktorovi ![]()
Dobrý den,
můžete mi prosím Vás poradit? Lékaři mi dělali odběry krve, ve které jsem měla pozitivní HCG hormon, ale s hodnotou 7,5. Těhotenský tenst mi vyšel negativní. Dnes jsem začala špinit. Myslíte, že i přesto můžu být těhotná? Dosud jsem měla tyto příznaky: křečovité bolesti v břiše, velmi citlivá prsa i bradavky, návaly horka, četnost močení.
Mockrát Vám děkuji za rady.